Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Mi Pecado

M贸j Grzech

Polecane posty

Go艣膰 Piosenka;-):)
Zna kto艣 piosenk臋 kt贸ra leci na ko艅cu tego serialu? Bardzo mi sie podoba:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ola234
greys robles - el amor no soporto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agaga
"BLANqUITARENATITALUCRESJA" dzieki za objasnienie to ja zawsze na 19 prze艂膮cza艂am i nie wiedzia艂am ze od 18 juz leca odcinki. a wiecie moze czy jakis nowy serial bedzie jak skonczy sie moj grzech

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Amargo
Film utw贸r audiowizualny, sk艂adaj膮cy si臋 ze scen, kt贸re z kolei sk艂adaj膮 si臋 z jednego lub wi臋cej (do kilkudziesi臋ciu) uj臋膰. Serial telewizyjny wieloodcinkowy telewizyjny serial filmowy lub wieloodcinkowa telenowela. wiec dlaczego piszecie film film film film tumany ? nie pasuje wam co艣 w telenoweli ? to pilot w 艂apsko i prze艂膮czy膰. Renata 艂adna? :D b艂a hahaha kto艣 tu chyba MI PECADO pod wp艂ywem drag贸w ogl膮da i co ? mo偶e jeszcze r贸偶owe s艂oniki widzisz ?:D hahahahaahah i won zakompleksione nic nie znacz膮ce polaczki z wa艂kami i oponami krzywymi ryjami od MAITE to prze艣liczna utalentowana aktorka i piosenkarka!! ale tak to ju偶 jest jak zawi艣膰 zalewa oczy :/ uroda plebsu ? haha poka偶 mo**e to ocenimy kto ma ry* plebsu o ile predzej nie padne na zawa艂 widz膮c tw贸j krzywy py*k!! brak kom贸rek ? komputer贸w? haha ale problemy xD teraz je mo偶ecie w telci poogl膮da膰 padalce. ju偶 wole rbd ?:D haha rbd to zesp贸艂 debilciu pewnie chodzi艂o ci o telenowele rebelde.!! a ta co napisa艂a ze marichuy to panna na jedn膮 noc to makabra nie chce nawet wiedzie膰 jaka latawic膮 jeste艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dar223ia
po mi pecado poleci a mar de amor ( morze mi艂o艣ci)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dar223ia
poleci r贸wnie偶 acorralada - osoczona osaczona o godzinie 17.00 morze mi艂o艣ci o 19. 00

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lukrecja jest
owocem gwa艂tu, urodzi syna Cezara, Rosario zabije si臋, utopi si臋 w wodzie gdzie zgin膮艂 jej syn, trzy lata p贸藕niej Lukrecja i Julian z synem id膮 nad rzek臋 , daj膮 kwiaty na po偶egnanie. koniec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m-ewa
bardzo mi ten film przypad艂 do gustu te filmy to moje klimaty oby takich wi臋cej tylko mniej nienawi艣ci zw艂aszcza matki do c贸rki bo je艣li matka nas nie b臋dzie kocha艂a to nikt nas te偶 nie b臋dzie kocha艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m-ewa
tak od poniedzia艂ku morze mi艂o艣ci taki nowy tytu艂 do czwartku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w serialu
by艂 knor i to w Meksyku, pude艂ko du偶e, 偶贸艂te, nie wygl膮da艂o na reklam臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Smutnie sko艅czy艂
si臋 , Rosario nie chcia艂a 偶y膰 i utopi艂a si臋 w wodzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Carmelo w wi臋zieniu
zwariowa艂, rysuje Lukrecj臋 na 艣cianie, p贸藕niej 艣ciera ,krzyczy jak op臋tany, zamienia si臋 we wraka , brudny, zaro艣ni臋ty, widzi ducha ojca w swoich zwidach, kt贸ry go dr臋czy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Brakuje mi tego
Serialu :) by艂 pi臋kny. . A te piosenki jaki SABES czy EL AMOR NO SOPORTO hmm...艣liczne ;) Po艣ci膮ga艂am sobie je.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MelliBelliii
KOCHAM M脫J GRZECH PARA SIEMPRE EN MI CORAZON ;* T臉SKNIE JUZ ZA NIM...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i know the stars
glupi to by艂 serial jak i brzydka aktorka - Maite , jakie ma szerokie dupsko :/ hahah te偶 widzia艂am reklame knorra jak gotowa艂a ta nie pamietam jej imienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sabi37
Wie kto艣 mo偶e czy b臋d膮 emitowa膰 ponownie ten serial na tv4?:)

Udost臋pnij ten post