Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonaaa

Wściekła na szwagierke będzie miała dwoje nowych dzieci.

Polecane posty

Gość wkurzonaaa

Poradźcie mi coś, szwagiera już przesadziła, przez wiela lat mieszkała w domu u swoich rodziców[i rodziców mojego męża], miała już jedno dziecko a teraz kilka miesięcy temu wyszła za mąż[i jest w ciąży-bliźniaczej] Nie wiem co robić? Znowu moi teściowie będą jej pomagać a ja zostane ze wszystkim sama. Jak powiedzieć jej by dała spokój swoim rodzicom? bo teraz oni mają zobowiązania wobec mnie!

Gość życze jej szczęścia :)

Gość wkurzonaaa
Tak, teraz będą bawili dzieci mojej szwagierki, a od moich dzieci uciekają. Ja potrzebuje większej pomocy niż moja szwagierka, mam ich czwórke. W tym wszystkie są małe a siostra mojego męża ma jedno już odchowane(8 lat) a tą dwójke będzie mogła oddać do żłobka. Teściowie teraz powinni pomóc mnie i mojemu mężowi, ja na swoich rodziców nie moge liczyć bo bawią dzieci moich braci.

Gość agaaaaaa45345353
żałosna jesteś sama masz 4 a jej żałujesz? masakra z Tobą

Gość fajnymietek
no sorry ale sama niańcz swoje dzieci skoro tyle ich sobie machnęłaś:) dziadki niech się zajmują tymi co chcą. A na ich miejscu żadnymi bym się nie zajął.

Gość fajnymietek
oddaj swoje do żłobka:)

Gość wkurzonaaa
A co ja mam zrobić? Chce idź do pracy ale teściowie nic nie robią bym mogła sobie odpocząć. Kiedyś chciałam zostawić im dzieci na dwa tygodnie to mi odmówili. Jeszcze bezszczelnie powiedzieli że mają swoje życie. Dla nich się nic nie liczy, tylko córka a liczy się bardziej tylko dlatego że ona zarabia więcej niż mój mąż.

ja się cieszę że ona ma tyle dzieci , męczy się z nimi a one będą pracowały na moją emeryturę

Gość agaaaaaa45345353
Twoje dzieci Twój problem trzeba było gume użyć i nie miałabyś "problemu"

Gość zytaaa
No wlasnie tego brakowalo ostatnio na kafe :D Tych durnych prowokacji. Ciagle kaczynski i kaczynski, juz sie niedobrze robi :O

poza tym teściowie lepiej traktują dzieci córek niż synów , w przypadku córek są pewni że dzieci na pewno są córki, a w przypadku dzieci syna takiej pewności nie ma.

Gość wkurzonaaa
A dlaczego szwagierka ma mieć troje? I jeszcze wyręczać się swoimi rodzicami! Przez wiele lat rodzice zajmowali się jej synem, a teraz wyszła za mąż i postanowiła kolejne urodzić. Teściowie skaczą koło niej, mój teściu to nawet kupuje jej owoce, jak ja byłam w ciąży to ani razu tego dla mnie nie zrobił. I jak ja mam się czuć? skoro czuje się w tej rodzinie obco.

Gość wkurzonaaa
Wystarczy mi że ja mam pewność! Mój mąż był jedynym mężczyzną w moim życiu, gdy urodziłam teściowie tylko raz odwiedzili mnie w szpitalu. Czasem coś przynieśli dla moich dzieci, ale nigdy nie zajeli się nimi nie dłużej niż kilka godzin w miesiącu. Mimo że są zamożnymi ludźmi, nic z mężem od nich za bardzo nie dostajemy.

Gość wkurzonaaa
Roszczeniowych? Roszczeniowa to jest moja szwagierka, ona ciągle uzyskuje pomoc od swoich rodziców a ja i mój mąż radźcie sobie sami. Dlatego szlaf mnie trafia gdyż ja i teściowie mieszkamy w tym samym bloku, szwagierka również a tylko ona schodzi do nich i zostawia im dziecko. Oni nigdy jej nie odmówili. Kiedyś sama tak próbowałam, spotykam teściową na klatce i powiedziałam jej po prostu masz dzisiaj zająć się moim dziećmi a ona powiedziała że nie ma czasu.

Gość agaaaaaa45345353
daj im odpocząć na starość a nie... pilnowanie bachorów.... nie kupują Ci nic bo widocznie nie zasłużyłaś... :P

Gość wkurzonaaa
A moje dzieci też nie zasłużyły? dostają od dziadków marne czekoladki na mikołaja. A tamto dziecko? wiecie ile już od nich dostało, widziałam nie raz że spacerując z nim to zatrzymywali się przy sklepie z zabawkami. Poza tym jak byłam w ciąży pierwszy raz to widząc jak zajmują się dzieckiem szwagierki liczyłam że moimi też będą.

Gość hahahahahahahaha
autorko szwagierka oddaje dzieci swoim rodzicom i jeśli im to pasuje to nie widzę w tym nic złego, a Tobie jak to przeszkadza to już Twój problem :P Oddaj dzieci swoim rodzicom... chyba że oni też od Ciebie i Twoich dzieci uciekają :P

Gość agaaaaaa45345353
dlatego 4 se machnęłaś? boshhh

Gość wkurzonaaa
Moi rodzice bawią już dwanaścioro wnucząt, nie chce ich obciążać. Mam 3 braci którzy swoje dzieci zawsze oddaje pod opieke moich rodziców. A teściowie co mają innego do roboty? Teściowa jest na rencie, teść na emeryturze, mają dużo wolnego czasu. Którego nie wykorzystują na spędzanie z moimi dziećmi. Teraz szwagierka urodzi nowe dzieci którymi pewnie oni się zajmą.

Gość mało, wiem bo tyle mam
trzeba było skorzystać z antykoncepcji i nie miałabyś problemu. Zrobiłaś se czwórkę bachorów to się nimi zajmuj.

Gość dobreeeeeeeeeeeeee
dlaczego twoi bracia maja dzieci i zajmuja sie nimi twoi rodzice? powinni zając się twoją czwórka idiotko!!! BOziu..dlaczego taskich sprowadzasz na ten swiat?? bysmy ubaw mieli??

Gość dobreeeeeeeeeeeeee
a swoja droga... prowo 0/10

Czy ty startujesz ze swoją szwagierką w jakimś maratonie ? co i ile rodzice jej dali a tobie nie nie sprawia ci satysfakcji że ty razem z mężem dajecie sobie sami radę , twoja zazdrość o szwagierkę to kojarzą mi się czasy dziecięce jak mama musiała na równo dzielić cukierki bo jak nie to była kłótnia

Gość hahahahahahahaha
a nie wzięłaś pod uwagę, że to są Twoje dzieci a teściowie swoje już wychowali i teraz chcieliby w końcu cieszyć się własnym życiem??? A to że pomagają córce to ich sprawa. Poza tym jeśli mówisz teściowej, że "masz się zajać moimi dziećmi" to ja się nie dziwię, że ona tak Cię traktuję :P Egoistka z Ciebie straszna... brak słów... zrobiłaś dzieci to się nimi zajmuj i tyle :O

Gość wkurzonaaa
A szwagierka? ona będzie miała trójke!!! Pewnie jeszcze nie raz zajdzie w ciąże, najpierw urodziła jedno dziecko nie bedąc mężatką a teraz postanowiła wyjdź za mąż, teściowie nawet płacili jej za wesele. To też mnie wkurza, mój mąż sam płacił za nasz ślub, a szwagierka ma zawsze podane od rodziców wszystko na tacy. Najpierw płacili jej za studia! Później wychowali dzieciaka! Zapłacili za ślub! Teraz wychowają jej kolejne dzieci! Każda z was by się na moim miejscu oburzyła, teść nie był taki podczas mojej ciąży, taki jaki był i jest podczas pierwszej a teraz drugiej ciąży mojej szwagierki, nigdy nie kupował mi owoców jak byłam w ciąży, ani się nie troszczył oto czego ja wtedy potrzebuje.

Gość hahahahahahahaha
kurw.... a tak trudno zrozumieć, że teść troszczy się o swoją córkę a Ty, nie wiem czy nie zauważyłaś, jego córką nie jesteś :P Więc z jakiej paki miałby się o Ciebie troszczyć i zajmować się Twoimi dziećmi? Męża masz od tego :P