Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewewew

Alez ona byla piekna.

Polecane posty

Gość @ to ja
Ja też mieszkam sama, straszycie :( nie zasne

Gość bardzo jasny gwint
choroba arlekin to juz prawdziwy koszmar. chyba wolałabym nie mieć nigdy dzieci niż urodzic i widzieć jak w strasznym bólu umiera

Gość milka ilka
Ja mam dość,wysikam się rano,telewizor też rano wyłącze,niech sobie będzie włączony całą noc raźniej mi będzie. Dzięki za miłe wrażenia,hehehe i koszmarnej nocy wszystkim życze ;-) :-).

również myślę że żyje. aczytaliście kiedyś artykuł o larwach w cielie człowieka? ponoć nie bez powodu znalazło się powiedzenia ma muchy w nosie.. szukam go już jakiś czas,ale nie mogę trafić.

Gość strona z aniołkami...
Nie no strona rotten jest koszmarna. Kilka lat temu z ciekawosci ja przejrzałam i potem bałam się wszystkiego.

Gość Piotr Kasztanowych Włosów Jajo
Blond to ściema!!!! Przecież widać, ze to manekin- leży w pracowni pod folią!!! Nawet pępka nie ma!!!! Dobrze zrobione zwłoki-ale pewnie do filmu!!

Gość milka ilka
Nie wymiękłam jeszcze sobie topielcową obejrzałam.On pępka nie miała bo jej go robale zżarły !

Gość xcxvvxv
obejrzyjcie sobie na youtube sekcje zwlok kobiety to dopiero widok

Ta...a sutki?? Ściema, ale cholernie dobrz zrobiona

Gość ewewew
Nie wymieklas.... wiesz ze przetrzymywac mocz jest niezdrowo ?

Sekcję widziałem- lepsze na hcfor przygotwanie zwłok do pogrzbu w Ameryce Środkowej- rozciecie kobiety, wyrzucenie mózgu i flaków, napchanie w to miejsce gazet, czesanie zwłok-urocze...

Gość xcxvvxv
sama sobie sie dziwilam ze takie rzeczy mnie nie ruszają ale mysle ze na zywo bym nie wytrzymala... i co najlepsze brzydze sie kosci a nie wnetrznosci itd.

Gość :) :D :P
A ja byłam na sekcji osobiście. :D

Gość xcxvvxv
o fuck i jak wrazenia ? Wiecie moze czy w Polsce tez jest praktykowane usuwanie wnetrznosci ze zwlok? Kazdych

Na 3 zdjęciu Blondyny widać fragmenty jakichś gratów- onal leży w studio, gdzie robi się takie rekwizyty, a nie w prosektorium... Rotten dla picu obciął ten fragment fotki, by uwiarygodnić ściemę- widziałem zdjęcia, gdziel lepiej widać, że to jakaś hala... Ale kunsztowny, gumowy trupek, napracowali się ludzie...

Dało się przeżyć. Najgorszy jest smród. Może głupio zabrzmi, ale było to całkiem fajne doświadczenie. :)

No nie wytrzymałbym nawet chwili na prawdziwej sekcji... Szok, haft, zdegustowanie- co innego fotki, czy filmik, co innego real

Gość xcxvvxv
kurde to masz mocną psychikę. Ja to tylko mogę na takie rzeczy patrzeć ale w sieci:)

Gość ewewew
O napychaniu mowicie ? Najwiekszy horror z tym zwiazany przezylem jak kupilem kilka lat temu skorzany worek bokserski. Zawiesilem go w pomieszczeniu, za jakis czas zaczelo zajebiscie smierdziec, tak ze tego smrodu nie szlo wytrzymac. Otwarlem go wiec a tam bylo napchane pelno dresow, jakichs gaci itp. do tego za jakis czas urwalo sie ucho co go trzymalo.

cóż ja wychodzę z założenia ,że należy się bać żywego człowieka a nie nieboszczyka.ale oglądanie ludzi rozparcelowanych,z flakami na woerzchu to zapewne niezbyt piękny widok.

Nie studiuję medycyny, pojechalismy na "wycieczkę" ze studiów. :) Na sekcji na której byłam było 5 trupów. Wiecie co, ja jestem miękka i cholernie wrażliwa i myslałam, że nie dam rady tam nawet wejść. Ale nie było tak źle. Najgorzej było pokonać ten smród, bo aż się dźwigało. A potem dało już radę. Wśród tych trupów były 3 ofiary czołówki z TIR - em. Muszę przyznać, że widok masakryczny.

Gość xcxvvxv
no to niezle ... ŁOO biedny Pan :(

Już skończyłam studia. :) Było to hotelarstwo. :D Wiem, dużo ma ten kierunek wspólnego z sekcją. :D Co do żołądka to masz rację. Myślałam, że się spawiuję obiadem komunijnym. :D

na hotelarstwie zabrali nas do kostnicy? matko boska a co to za uczelnia :D i co ma wspólnego kierunek ze zwłokami?