Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StefanBarrows

pytanie do was dziewczyny

Polecane posty

Gość StefanBarrows

dziewczyna z ktora ostatnio mam intensywny kontakt i nie ukrywam zalezy mi na niej jednak nie odczuwam tego z duza wzajemnoscia sklada mi zyczenia urodzinowe, wszystkie najlepszego itd zebys zebys znalazl fajna dziewczyne - jak myslicie co daje mi do zrozumienia? zebym nie robil sobie nadziei czy odwrotnie.. eh chyba glupie pytanie

Gość ewee
zebys sobie nie rozbil nadziei z nia zwiazanych ja tak rozumiem

Gość StefanBarrows
no w zasadzie nie dziwi mnie ta rozdwojona interpretacja bo dziwnie sprecyzowane to bylo, strasznie mi na niej zalezy i zwaram uwage na kazdy szczegol;p

Gość dziewczyna odpowiada
jak dla mnie to ona właśnie chciała Ci w ten sposób pokazać, że ona by chciała być tą dziewczyną ;) może czekała aż powiesz, ze właśnie znalazłeś ;)

Mnie tak dziewczyna też życzyła i to nie raz. Lubię ją bardzo dała mi do zrozumienia że nie z nią nie z nią a szkoda. Zaprosić ją na małe tete-a-tete zawsze możesz jak Ci powie że jest zajęta to nie będziesz już miał żadnych wątpliwości.

Gość aureliabuaha
"dziewczyna odpowiada" ma racje

musisz dać jej do zrozumienia, że Ci zależy :D wtedy się dowiesz...

Nikt tu nie jest wróżką, działaj chłopie bo samo to nic się nie zrobi. Jak pisałem ja dostałem kosza i to takiego od dziś aż po wieczność ale Tobie życzę jak najlepiej więc zamiast się dopytywać na babskim forum to zaproś ją na wspólne wyjście do kina na piwo etc.

no właśnie... i jak już konkretnie zaczniesz o nią zabiegać, to będzie musiała się jakoś zdeklarować :)

Nie, skad. Po prostu upam sobie w wolnych chwilasz, takie hobby.. oczywiscie ze mi zalezy :p

w sumie i tak zrobisz jak będziesz chciał :P ale najlepiej tak no... konkretnie... ;)

Spokojniutko, ja sie do niczego nie zabieram na razie :) Jak kocha to poczeka..poczekaja :)

Gość tak szejku mylisz sie

Gość tylko_mnie_sluchaj
ona tylko czeka, byś powiedział, że żadna prócz niej...:) a co później... sam zobaczysz ! :D