Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfghjkl123432

JA uważam że powinien być pochowany na WAWELU! KTo jest za??

Polecane posty

Gość Pokój ich duszy
Wy jesteście nie normalni owszem krelem nie był ale kiedy królowie panowali w Polsce to bylo księstwo Polskie! teraz jest prezydent i naród. Jednym słowem półgłowki prezydent to to samo co król. Pozatym był rodów szlacheckich więc ma do tego prawo! Pomijająć fakt ze pleciecie głupoty iz nie powinien , zgninął tragiczną śmiercią w czasie swojej kadencji więc dobrze, że zostal tam pochowany!!

Tyko Wawel dla Prezydenta Kaczyńskiego i Pani Marii bo nie Powązki na których jest Bierut ani świątynia O.B. - widzieliscie moze jak wyglada Swiątynia Opatrzności Bożej w W-wie? Dziś spoczął tam Prezydent Kaczorowski i wyglada na to ze skonczona bedzie za nastepne 200 lat... ja bym nie chciała zeby mój Prezydent spoczął tam w murach gdzie hula wiatr ... Prezydent Kaczorowski wyraził taką wolę

Gość Ola Karierowiczka
ja i moj Jarosłąw jestesmy ZA

Gość nie przesadzajcie że Wawel
Wawel a poza Wawelem to już same dziadostwo w Polsce i każdy inny prezydent został pochowany jak dziad. A to była decyzja bardzo hmm, autorytarna? Godząca w demokrację? Czy nie powinniśmy, skoro już nie od nas ma to zależeć, przynajmniej wiedzieć, kto tę decyzję podjął? Czy ten sam podmiot podejmie ją kiedy umrą inni prezydenci? Czy mogę wiedzieć przynajmniej z kim i o co polemizuję? Bo póki co ani decydent ani jego argumenty nie zostały "ujawnione".

Gość dsaasdasdasd
Teraz to dopiero przeczytałem i śmiać mi się chce, udostępnione dla niego? a co to on był królem - NIE!!! był tak samo uprawnionym człowiekiem jak każdy polak to może zaraz tam zacznie my chować posłów a potem zwykłych prostych ludzi, przestańcie jak bym mógł coś zrobić to bym spalił mu tą trumne tam razem z jego ciałem bo nie zasługuje zeby tam być

Gość dsaasdasdasd
a jego żonka tym bardziej!!!!!!!!!!

Gość ja wolę tu
nie tam :p

Gość kasiQ26
Tylko że królowie, to byli królowie, nie porównuj króla do prezydenta z którego cała Polska (a nawet i kraj) się śmieali. Niektórzy królowie, zgineli na bitwach, wywalczyli coś dla kraju, a Lech Kaczyński co zrobił fdla kraju, NO PYTAM SIĘ CO?