Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prażynka cebulowa

czy nadają się na pierwsze buciki?

Polecane posty

chyba te drugie... ale po co papcie 'po domu' nie trzeba! kup jedna porzadna pare na wyjscie, w domu nie potrzeba bucikow...

Gość po domy najlepsze jest
i najzdrowsze bieganie na boso, zadnych butow, kapci i innych wynalazkow!

Gość prażynka cebulowa
wasze dzieci uczyły się chodzić boso?

moje dzieci chodziły boso długo nawet po podwórku w skarpetach smigały po co buty stopa ma dotykać każdego podłoża ma się cwiczyć poczytaj albo posłuchaj co paweł zawitkowski mówi o bucikach dla dziecka

Gość po domy najlepsze jest
domu* ;) A co sie tak dziwisz autorko? Spytaj pierwszego lepszego pediatry czy ortopedy to ci potwierdzi. Na dwor to co innego, ale po domu najlepiej na bosaka. Zaluz dziecku takie skarpetki "nieslizgacza" i juz.

my mamy wlasnie takie jak z przedostatniego linku, mieciutkie i elastyczne jak...skarpetka. Do nauki chodzenia w domu idealne, nie krepuja malej stopki. Wierzch z miekkiej wiotkiej skorki a podeszwa z nieusztywnionego zamszu.

hej, w domu na bosaka :) wyjcie wiadomo buciki, moja mala miala z clarksa ale to chyba droga firma w polsce, w kazdym razie porzadne byly, w miare sztywne, aha wazne! wymierzone w sklepie, na dlugosc i szerokosc stópki przez pania sprzedawczynie, wiec mialam pewnosc ze sa dobrze dobrane...

Gość prażynka cebulowa
campari, a co sądzisz o tych skarpetkach sterntalera oraz o tych miękkich bucikach?

Gość prażynka cebulowa
pytanie odnosi się również do pozostałych aktywnych pań :)

tylko te miekkie buciki raczej nie nadaja sie do wyjscia na zewnatrz jesli dziecko juz chodzi-to jest naprawde takla miekka i delikatna "rekawiczka" na stope

Gość mamauaksmamam
campari po dworzu dzieci biegały w skarpetach :O nie stac cie na buty co za żenujący widok dziecko na ulicy w skarpetach :O

tak jak mówię skarpetki tak ale zadne buciki taki miękkie tak jak w tych linkach wejdz na strone pana zawitkowskiego on zresztą często jest w tvn i mówi w zadnym wypadku butów nie zakładać no jak dziecko jest juz duże ma tak z 2 lata to juz głupio wygląda bez butów na podwórku a ja tam się nie przejmowałam nie ubierałam na placu zabaw dopiero jak miał około 2 lat to zakupiliśmy pierwsze buty

Gość prażynka cebulowa
ja to czuję się zaszczuta przez rodzinę :) sa zniesmaczeni ty, że dziecko nie ma jeszcze domowych bucików... i byłam już bliska temu, aby im ulec :) a jakiś czas temu rozwazałam zakup konkretnie tych miękkich bucików http://www.babystyle.pl/Paputki+rozowe+Kwiatuszek_p11473.html

stać mnie na buty pani mądralińska do parku dziecko jechało w wózku a juz po parku śmigało w skarpetach

Gość prażynka cebulowa
campari jeszcze kilka pytań i daję Ci spokój :) już się pogubiłam - czyli eneralnie nawet te miękkie buciki raczej odradzasz? a jeśli chodzi o skarpety, to zwykle z abs, czy sterntalera?

prażynka cebulowa a wlasciwie to w jakim wieku dzidzia? i po co te skorzane kapciochy teraz!!! lato idzie przestan! po co kase wydawac, lepiej zaoszczedz i kup normalne porzadne buty na wyjscie... takie moje zdanie co ci z kapciochów :)

Gość mamauaksmamam
no ale roczne czy 1,5 roczne dziecko to nie tylko po trawie ( tam gówna szkla siki :O) no ale jak kto woli po chodniku szło w skarpetach :O mi by było wstyd mój w bucikach bo po to tworza by dziecko miało buty :D a wiesz rózne rzeczy pisza nawet schemat zywieniowy ulega zmianie co pól roku i ja nigdy nie czytam bzdur mam swoj rozum !!!!!

Gość mamauaksmamam
jak by ci napisali że dawac trucizne ez bys dawał tak tempo słuchasz /czytasz co pisze

no ale chodzisz za mały dzieckiem czy puszczasz je samopas? chyba pilnujesz zeby nie wlazło w przysłowiowe gówno albo w szkło

Gość mamauaksmamam
ale ja mam swój rozum !!!! ja nie potrzebuje cud rad pana X które nie zna dziecka

Gość prażynka cebulowa
dziecko ma 13 miesięcy, botha, tobie również dziękuję za pomoc