Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prażynka cebulowa

czy nadają się na pierwsze buciki?

Polecane posty

Gość mamauaksmamam
no jak ide to daje sie wybiegać nie chodzę jak cień za nim :O

Gość mamauaksmamam
jeszce nie widziałm żadnego dziecka w skarpetach po ulicy

Gość mama fajowego synka
Ja rowniez odradzam buciki i kapcie po domu, najlepiej na bosaka w skarpetkach z abs. mamauaksmamam - a co w tobie tyle zlosci kobieto? Nie umiesz pisac normalnie bez atakowania? Wyluzuj!

Gość mamauaksmamam
po za tym sa i male odłamki szkła ktore czasem trudno dostrzec no ale może masz fart choc naprwde musi byc przykry widok

Gość myszsyzjka
no sorry na ulicy bez butów !!! to mi by było wsytd wyjsc z dzieckiem

no to ci gratuluję klap dupcia na ławeczkę a maluch nie tam lata po szkle? a jak się w bucikach które założysz się przewróci na rączki i szkło mu sie wbije to też wez pod uwagę

nie ma za co cebulka :) to podsumowujac, moim zdaniem- kapciuchy na lato- szkoda kasy w domu dziecko bedzie latak na bosaka/ ew w skarpetkach na wyjscie, powinnas kupic dobre buty, takie normalne z pobiciem.. podalam linki itd decyzja nalezy do ciebie ;)

Gość mamauaksmamam
nie biega po trwaie bo trwa to dla psów sa place zabaw dla dzieci :D i tam chodze

Gość prażynka cebulowa
dziękuję wszystkim, kupię póki co skarpety sterntalera, bo ja mam w calym mieszkaniu albo śliskie panele, albo płytki (równie śliskie) - zawsze to będzie trochę bezpieczniej

Gość proszę pani, a moja pediatra
powiedziała, żeby słuchać zawidkowskiego z przymrużeniem oka i zaleciła kupno bucików do chodzenia po domu - takich, jakie podała w drugim linku autorka

Gość proszę pani, a moja pediatra
oczywiście zawitkowski, a nie zawidkowski

Gość aaaa mnie to też
ciekawi, jak to w końcu jest z tymi bucikami. Cała rodzina 'wsadza' mi do głowy, że mają być usztywniane itp. nie mogą zrozumieć, jak dziecko może chodzić boso, a co dopiero dziecko, które stawia pierwsze kroki, dla nich jest to nie do przyjęcia

Gość darmo darmo na 100%
no dobrze, w domu na boso, a jakie buciki polecacie na wyjścia (głównie spacery i próby chodzenia podczas nich)?

Gość Saba_1970
Na pierwsze buciki najlepsze są miękkie i elastyczne skórzane butki typu Paputki.pl . Opis i strona producenta na http://www.paputki.com.pl

Gość gość
Zgadzam się z tym, ze pierwsze buciki musza być mięciutkie, zeby dziecko czulo strukturę podłogi, musi się nauczyć chodzi, a to jest niezbędne. My zaczęliśmy od ekoTuptusi - https://www.fiorino.eu/sklep/ i nadal po domku synek nosi ekoTuptusie, ale na dwór już inne buciki z Bartka mamy.