Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bomba_bomba

Dr Cieśla z Łodzi

Polecane posty

Gość bomba_bomba

Witam, Mam pytanie, czy ktos może korzystał z usług doktora Cieśli? Bardzo mi zależy na Waszych opiniach, ktoś mi go polecił, ale chciałam jeszcze tutaj sprawdzić. Dodam, że mam problemy zarówno ginekologiczne jaki i hormonalne, a to jest ginekol-endokrynolog. Poza tym bardzo chcę zajśc w ciąże. Dziękuję z góry za info ....

Gość bomba_bomba
Może jednak ktoś ma jakieś doświadczenia? Proszę piszcie

jestem z łodzi ale nigdy u niego nie byłam - słyszałam różne opinie więc naprawdę nie wiem co ci powiedzieć

Gość bomba_bomba
Dzięki za info, właśnie ja też czytałam wiele opinii, stąd moje pytanie na forum:)

moim zdaniem opinii bedzie tyle ile pacjentek więc niestety trzeba sobie najlepiej samemu znaleźć odpowiedniego lekarza, droga do tego jest wyboista niestety ;/

Gość bomba_bomba
A TY zuzzak masz jakiegoś sprawdzonego ginekologa?

szczerze mówiąc obleciałam juz kilku i jakoś nie mam jednego takiego "super", raczej staram się konsultować z kilkoma żeby mieć pełny wgląd w sytuację- odradzam dr balcerak, dr tomaszewski jest bardzo dobry ale nie wiem jak u niego z prowadzeniem ciąży i innymi takimi rzeczami, poza tym bardzo sobie cenię dr kowalską-koprek i dr lecha [to są raczej dobrzy specialiści], a na wizyty kontrolne dr pietrzaka. większość z tych których wymieniłam przyjmuje prywatnie w przychodni salve przy ul struga. daję linka, zobaczysz dokładnie w czym sie specializują ci lekarze: http://www.salve.pl/poradnia-ginekologiczna-komercyjna

Gość bomba_bomba
bardzo dziękuję :) Podziwiam Cię ze korzystasz z konsultacji od tak wielu lekarzy, mnie chyba na to nie stać :)

oj jeżeli chodzi o finanse to wiem, że jest niespecialnie ;/ ja nie jestem osobą która ma kasy jak lodu, raczej czasem mamy z mężem problemy w tej materii... ale chodząc do gina co 3-4 tygodnie jakoś się udaje, może dlatego że bardzo chcemy dziecka i sobie odmawiamy kilku przyjemności w ramach korzystania z usług lekarskich... ;/

Gość bomba_bomba
Ja wiem co czujesz, Ja poroniłam dwukrotnie... Uwierz mi że po tym drugim razie jeszcze nie doszłam do siebie... A co do lekarzy to tez już byłam u wielu, Chciałabym się trzymać jednak jednego, dobre wrażenie na mnie zrobił Ciesla, dlatego tak usilnie o niego wypytuję. Ja nadal wymyślam badania bo koniecznie chcę wiedzieć jaka była przyczyna moich niepowodzeń. Mówię Ci straszne to jest. Zyły to mam już tak pokłute ze nie masz pojęcia... Wydałam już masę kasy na te badania...

domyślam się bo badania do tanich nie należą ;/ a co do poronień... naprawdę nie wiem co powiedzieć, nigdy nie byłam w ciąży ale gdybym stracila dziecko chyba bym się załamała.. dlatego podziwiam cię za to, że wciaż chcesz próbować... ja narazie dopiero 6 cykli się staram... przerwałam branie pigułek anty... szczerze mówiąc do 3 mies po tym nie obserwowałam u siebie oznak owulacji, dopiero od 3 cykli widzę że naprawdę coś się dzieje, mam delikatne bóle jajników itd. zrobiłam podstawowe badania i narazie niby wszystko ok. zobaczymy, staram się krótko więc powinnam mieć bardziej optymistyczne podejście ale jakoś mi przykro, bo naprawdę chce tego dziecka i wiem że jestem z właściwym mężczyzną...

Gość bomba_bomba
Zuzzak powiem Ci szczerze, że najważniejsze jest to żebyś tak o tym nie myślała... A może masz problemu z hormonami i dlatego owu nie występują.... Nie chcę się wymądrzać , ale spróbuj pójść własnie do Cieśli on przyjmuje na sterlinga w poradni musisz mieć tylko skierowanie. To własnie tam do niego trafiłam i odniosłam super wrażennie.... To nic nie kosztuje....

Gość bomba_bomba
Ponawiam pytanie, czy znacie może dr cieśle, dzieki za wszelkie info.