Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

la_fin_du_monde

Kto tu jest najbardziej znany i dlaczego jest to La fin du monde?!

Polecane posty

la fin du monde powiedz kiedy ty nie pijesz facet?Za kazdym razem kiedy jestes na forum to chlejesz tanie winska,psychike masz juz jak sam widzisz......im wiecej chlejesz tym bardziej ci pada na leb! nie dosc ze alkoholik to jeszcze zboczeniec nalogowy!

Nie jestem piękny i bogaty Nie jestem więźniem aprobaty Nie jestem martwy ani żywy Jestem pijany i prawdziwy (((:classic_cool:))) morderczyni - poka tzytzki :classic_cool: lub przynajmniej to pf czy jak to sie tam wabi :classic_cool:

aktualnie szukam: kochanki, pana którego stałabym się własnością, pana który stał by się moja własnością, chętnie wymienie również pana któremu gotuje obiady bo już mnie wkurwia

yrodzona morderczyni uwazaj na de_la_fin_du_monde najpierw bedzie ci slodzil,a potem cie wyzwie jak kazda 1 na tym forum. cO do LA_FIN_DU_MONDE ciesze sie ze sie przyznajesz do twojego alkoholizmu.Co zona mowi na to jak siedzisz od rana na kafetari i nalewki popijasz z rana?

:)zaraz alkoholik z toba pojedzie:) bardzo lubi jak sie go nazywa skurwielem podnieca go to mowil kiedys.......im wiecej kobieta bl;uzga na niego tym glebszy i lepszy ma orgazm