Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość casiu

Poszukiwany dr Dyrduła ginekolo Łódź

Polecane posty

Gość casiu

Witam Szanowne Panie, Może wiecie gdzie obecnie w Łodzi znajdę ginekologa dr Dyrdułę? Moja szanowna małżonka bardzo go polubiła, ale nie możemy człowieka namierzyć. Wcześniej przyjmował w Renomie na Sterlinga. Niestety panie w rejestracji Renomy nie mają pojęcia gdzie on teraz przyjmuje. Bardzo proszę o pomoc, bo ciężko jest przekonać moją szanowną małżonkę do innych lekarzy.

Gość moze_tu
Godziny przyjęć w SP ZOZ w Zadzimiu Poradnia Ginekologiczna Lek. med. Łucja Propin ginekolog - położnik Piatek 900 - 1200 Lek. med. Jacek Dyrdała - ginekolog - położnik Wtorek 1500 - 1800 TELEFON: (043) 678 61 90

Gość mozetu
sorry to DyrdAła

Gość casiu
Dzięki za starania. Może na stronie jest błąd w nazwisku, bo imię się zgadza, no i całkiem niedaleko Łodzi. Zadzwonię tam w poniedziałek i popytam. A tym czasem może ktoś inny wie gdzie Dyrduła przyjmuje w Łodzi?

Gość wiem:)
W Palmie na Lumumby :)

Gość Rzeźnik

Więc tak : długo szukałem tego rzeźnika !! Człowiek który 8 lat temu prawie zabił mi córkę oraz doprowadził do skrajności żonę. To coś !! nie ma prawa nazywać się doktorem !! Nadmienię iż za swe postępki został usunięty ze szpitala w Kutnie. Dla mnie jest to rzeźnik !!!!! Stanowczo odradzam tego czegoś !!