Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O co chodzi mijanym kobietom?

O co chodzi mijanym kobietom?

Polecane posty

Bo jak mnie mija jakaś młoda kobieta to jedne spuszczają wzrok, a inne patrzą mi się w twarz/oczy. Dlaczego tak się zachowują? Bardzo mnie to zastanawia. Pytam poważnie. Mam jakieś upośledzone kontakty międzyludzkie i nie wiem często o co chodzi ludziom, przegapiłem wiele okazji na seks przez to.

Gość player111111
jak nastepny raz zobaczysz taka na ulicy to zapytaj po prostu dlaczego Ci to robi

Gość odczynnik psi
Proste - jedne nie lubią jak ktoś się na nie patrzy (zakompleksione prawdopodobnie), a drugie lubią, lub też robią to samo co ty czyli patrzą się mijanym ludziom w oczy.

Ale ja się wstydzę tak na ulicy zapytać. Jestem nieśmiały. A one nieraz się tak na mnie patrzą prosto w twarz. nie rozumiem tego, ja zawsze unikam kontaktu wzrokowego z ludźmi nawet jak z kimś rozmawiam to też i nie rozumiem czemu one mi się tak na mnie patrzą.

Dodam że jak idę ulicą to nie patrzę się ludziom w twarze. Nie lubię tego kontakt wzrokowy mnie denerwuje. To one prowokują ten kontakt wzrokowy z mojej strony.

Gość wańka wstańka hop siup
bo czlowiek ma dwa wyjscia albo popatrzec na kogos albo nie znasz jakies iine wyjscie?

Gość odczynnik psi
A może ci się wydaje, albo warto w końcu ściąc tą brodę do pępka :classic_cool:

Gość player111111
do detektowow zadzwon (tych z TVN albo z polsatu nie pamietam ktora stacja)

Nic mi się nie wydaje. Nie chodzę przecież jak jakiś leszcz z głową spuszczoną, chociaż tak bym się najlepiej czuł chyba. Patrzę normalnie przed siebie, a nie ludziom po twarzach, jak kogoś mijam to patrzę w drugą stronę bo mnie denerwuje kontakt wzrokowy, a one się patrzą mi się w oczy. I mnie to wkurza, nie mogą się zachowywać jak ja i patrzeć w drugą stronę? Czemu one mi to robią?

Prowokują nawiązanie kontaktu wzrokowego i zawsze jak im się uda mnie sprowokować i się spojrzę to zawsze taka mijana kobieta patrzy mi się w oczy a nie gdzieś indziej. To chyba jakby mi się wydawało to w takich sytuacjach by się nie patrzyły mi w oczy? no nie?

Czemu np nie patrzą na krocze tylko właśnie w oczy?

Gość Wicuś Trzepałkiewicz
pierdzielisz głupoty jak potłuiczony, One są cwańsze niż myślisz i patrzysz w jej oczy a Ona tak naprawdę swoim wzrokiem sprawda jaki masz 'sprzęt' i zachowujesz się jak prawdziwy facet na widok pięknej i zadbanej kobiety , jak masz 'sprzęt' schowany ze strachu to Ona idzie szukać innego kogucika :) nic się nie zmieniło od setek lat , zatem pokaż jej 'sprzęt' a będziej JEJ :)