Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRZEGRANIEC ZYCIOWY

JESTEM GOWNEM! PRZEGRALEM ZYCIE!

Polecane posty

Gość PRZEGRANIEC ZYCIOWY

jestem niski, glupi, bez wykrztalcenia, nie wiem co chce robic w zyciu, nie mam w ogole pieniedzy, brzydki i końskie zęby, dla kobiet na ulicy jestem powietrzem a dla konkretnych gosci leszczem.. ZAL MI SIEBIE

Gość irqa
Nie przegrales zycia.Po prostu masz niskie poczucie wartosci.Takie osoby latwo popadaja w uzaleznienia.Nie patrz na innych. Zrob cos ze swoim zyciem. Moze to glupie porownanie ale spojrz na Lady Gage,Mansona albo chociazby Billa z Tokio Hotel.Teraz mi nic innego do glowy nie przyszlo ale na pewno jest ich wiecej. Spojrz na nich. Mieli kompleksy,nie sa za ladni a otoczenie ich nienawidzilo.Ale nie dali sie zdeptac.Szli do przodu nie ogladajac sie.A mogli sie zamknac w domu i w samotnosci zapijac smutki alkoholem.Nie dali sie.Osiagneli cos w zyciu,ludzie ich kochaja.Nie poddawaj sie chlopie.To ja tez musialabym sie zalamac.Nie stac mnie na dentyste,a plomby mi wylecialy z przodu ;D mam rozstepy na cyckach,gruby brzuch,rece jak pudzian i wkurzajaca wade wymowy.Glowa do gory :)

Gość Myślę, że nie jest źle tylko
uwierz w siebie - nie uroda i zasób portfela świadczy o człowieku, a to jaki jest i co robi ze sobą... drogę życiową znajdujemy czasem w najmniej oczekiwanych momentach - wierzę, że każdemu się uda - trzeba tylko uwierzyć :) powodzenia...

Gość PRZEGRANIEC ZYCIOWY
ale ja nic nie potrafię? co ja mam ze soba robic? skoro kazda kobieta, ktorej pragne mnie olewa.. a prace to moge miec jedynie na taśmie w jakims gilete czy indesycie.. ehh

Gość jorgos
Masz rację, twoje życie jest przejebane. Od początku do końca.

Gość jorgos
jest taka nazwa rzeczy na sz.. którą zakłada się na szyje wtedy będzie ci lepiej.. przegrałeś, nie udało ci się w życiu, to smutne..

Gość marek 22151
Jesteś gównem i na dodatek śmierdzisz gównem.

Gość a ja mam jeszcze i depresje
i wogole jestem jak nie mowa tak malo mowie niesmiala glupia i zalosna zreszta szkoda gadac

...pewnie że głupie porównanie. :O Już wolę być leszczem dla konkretnych gości ;) niż za wzór do naśladowania brać sobie Billa z Tokio Hotel :O Przegrałaś koncertowo "irqa" :O 🖐️ ))))

Gość Myślę, że nie jest źle tylko
nic nie przegrałeś... zacznij spełniać swoje marzenia :)