Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LitlleBlackDress

Szukam przyjaciółki..

Polecane posty

Gość LitlleBlackDress

Mam 21 lat i czuje się samotnie:( Jest wśród was może dziewczyna, która chciałaby zawsze móc z kimś o wszystkim porozmawiać?

Gość margaretkaaaaaaaaa
ja :) mam 24 lata, skad jestes?

Gość LitlleBlackDress
Obecnie z woj. kuj-pom.. A Ty?

Gość margaretkaaaaaaaaa
ja lodzkie :)

Gość LitlleBlackDress
ja z mazowsza pochodzę;) A studiuję w Bdg

Gość ku chwale ojczyzny
gapa, aż miło popatrzeć na to Twoje suonko :classic_cool:

Gość LitlleBlackDress
A co studiujesz??;) Ja mieszkam 100km od Warszawy ogólnie (wakacje i święta;) )

Gość LitlleBlackDress
Pewnie suonko;) Ja studiuje medycynę

po czesci suonko, po czesci fakt ,ze zawsze inetersowaly mnie rzeczy "la chlopcow" :) jestem rodzynkiem na roku :D

wybieram sie na kurs oficerski do dembridge :) choc mam watpliwosci. mam mala wade wzroku - w deblinie pilotem nie zostane, predzej w cywilu. no ale mam jeszcze 2 lata na myslenie :)

Gość LitlleBlackDress
Jestem na drugim roku dopiero;) Do specjalizacji jeszcze sporo- 5 lat jeszcze zostało do wybrania, ale na razie myślę nad chirurgą, kardiologią i neurologią;)

cos o mnie... jestem zagranica w wakacje wracam do polski na stale i sie zastanawiam nad podjeciem studiow znaczy na pewno je podejme ale zastanawiam sie nad administracja i turystyka i rekreacja zalozylam topik i byl zerowy odzew wlasnie dotyczacy tego mojego malego dylematu chodzi o to ze administracje polaczylabym z jezykiem niemieckim we wlasnym zakresie, jakies kursy cos inne cuda i po studiach bach do berlina i chcialabym w biurze nieruchomosci pracowac, badz ogolnie w jakims biurze rynek pracy bedzie otwarty wiec pewnie pelno polakow da dyla, a ze pewnie nie beda znali super jezyka to taka osoba by sie przydala tak mysle bo w wielkiej brytanii takie cos funckcjonuje i z tego co widze dobrze funckjonuje:)

hm... ja w sumie tez siedzialam rok ,ale na wyspach i wrocilam wlasnie na studia. oto jestem na II roku . administracja czy turystyka...hm.. pytanie co chcesz robic po tym>? ja tez ciagle robie rozne kursy : dla asystentki, dla taksowkarzy , dla obslugi naziemnej lotniska ...teraz mysle nad kursem dla stewek.... kurcze ... biuro nieruchomosci... nie ma jakiegos kierunku z tym zwiazanego? a w niemczech nie dasz rady studiowac?

jeszcze nie bo nie znam na tyle jezyka ale mam zapal zeby sie w niego zaglebic bo uwielbiam niemiecki,niemcow i niemcy mialam kiedys faceta niemca, i co tydzien bywalam w berlinie i sie zakochalam w tym miescie:) ma swoj urok ale nie chce isc na germanistyke bo nie chce sie uczyc o jezyku, o historii neimiec itp, chce sie nauczyc samego jezyka

ja tez kiedys intensywnie sie go uczylam ...2 razy w roku wizyta u cioci w Heilbronn ,....potem u taty w Monachium...ale powiem szczerze ze mimo iz ponoc mam zadatki i swietny akcent to nie lubie tego jezyka. a niemcy lubie za to ,ze to taki "czysty" kraj :)