Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LitlleBlackDress

Szukam przyjaciółki..

Polecane posty

ja tak od zawsze w sumie, byl tydzien ze malo jadlam ale mieszkam z rodzicami a oni ciagle jakies ciasta slodkie jogurty kupuja a mnie to kusi:/ nie mam silnej woli i mnie to kiedys zgubi:/ ale przeszlam na ta diete i juz efekty sa, 1kg w dol:) musze wreszcie cos ze soba zrobic bo tez czasami zarlam na potege, a czasem caly dzien o kromce chleba, zreszta mam problemy z zoladkiem, nie wiem dokladnie co bo lekarze tez nie wiedza, i nie mam posilkow tak wyznaczonych ze np cp 3 czy 4 godziny, raz jem co godzine a raz przez 6 godzin nie jem

Gość pomaranczka0087
ja slodyczy se nie potrafie odmowic :) wszystkiego moge ale slodyczy nie:) daja mi tyle radosci.... :D

ja schudlam 10 kg jak odkrylam ze mam niedoczynnosc tarczycy :) tez mam slaba silna wole jesli chodzi o male co nieco :D

Ja myślę, że to do czasu to moje obżarstwo bez konsekwencji będzie trwało, już się rozwinełam wzdłuż to teraz pójdzie wszerz :D

Gość pomaranczka0087
ja kiedys wojowalam z dietami. Nie moglam znalezc zadnej dla siebie bo tak kocham slodycze. No i jednym z moich wymyslow bylo ze przestane jesc mieso- bo czesto jest ono smazone i tluste. Wiec nie jem go juz ok 8 lat i jest mi z tym dobrze. Znalazlam swoj sposob i teraz przynajmniej slodycze jem z mniejszym wyrzutem sumienia :D

mi wegetarianizm nie pomogl ;/ ja sie trzymam 1000 kcal plus jakies tam cwiczonka :) szalu nie ma ...ale moze bedzie :D

A ja tam uwielbiam jeść, że chyba sobie nigdy mięsa i słodyczy nie odmówie. NIGDY! :D Eeee ja się wstydzę siebie pokazać pozatym mam same głupie zdjęcia :o

Gość pomaranczka0087
kazdy musi znalezc sposob na siebie:) nie kazdemu bedzie wegetarianizm odpowiadal, a slyszalam jeszcze o diecie kopenhadzkiej (13-dniowej) ale jakas masakryczna jest i mega regorystyczna. A pokazujcie dziewczyny zdjecia ktora ma ochote :)

Gość pomaranczka0087
a g n i e s z k a, fajne foteczki :)

Gość pomaranczka0087
hehe taaa i kurczak :) i jak pomogla? Zawsze bylam ciekawa opinii o tej diecie

monika ale ty masz mase zdjec:P chociaz znam jedna dziewczyne ktora miala 136zdjec:/ ja nawettyle pewnie nie mam na kompie:o ej dziewczyny kazda z was ladna jest wiec nie wiem czemu tak sie krepujecie! ale widze ze czarne rzadza!:D

Gość pomaranczka0087
tez fajna fotka :)