Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LitlleBlackDress

Szukam przyjaciółki..

Polecane posty

ja mam na stopie lewej tam jest kwiatek lilia z jakimis esami floresami na lopatce prawej mam pioro gdzie z boku piora ptaki wylatuja i leca az do ramienia:P no i na ramieniu z tylu mam znak zodiaku najbardziej bolalo na lopatce, ale znioslam dzielnie bol!:)

Ja mam pewną ważną sentencję w takim jakbym słońcu celtyckim, bolało jak diabli :D Teraz Twoja kolej Agnieszka :)

1.japonia, korea południowa 2.Czytam, Amerykańscy bogowie-Neil Gaiman 3.Bardzo różnie, ale raczej stawiam na prostotę.

a i wlasnie tez sama mam odpowiedziec 1.Chiny, 2. "Intruz" Stephenie Meyer 3. elegancki, mimo ze mam 21 lat lubie sie elegancko ubierac, nie wyobrazam sobie wyjsc z domu w dresie nawet po bulki musze rajstopy, jakies czarne buciki, cos:)

Gość pomaranczka0087
1. dwa chcialam i dwa udalo mi sie odwiedzic:) narazie nie mam rzadnego 2. czytak, kryminaly ("szepty i klamstwa" fajna" 3. ubieram sie tak na luzie- jeansy, bluzy :)

1. Kuba, Tajlandia 2. czytam glownie te dotyczace II WŚ - najlepsza "moja wojna" Heydeckera 3.roznie... kiedys bardziej w stylu punk . dzis raczej klasycznie :)

Gość pomaranczka0087
kurcze musze powoli sie zbierac dziewczyny, mam nadzieje ze jeszcze sie tu spotkamy :) jakby co moj mail depperka2@wp.pl :):) milej nocki wszystkim!!!!!!

(ja też będę się zaraz zbierać bo już mnie oczy bolą-noszę soczewki i się wysuszają jak za długo siedzę przy ekranie) 1. to jest dobrze i tyle :D 2.Czekoladowe i pistacjowe 3.lenistwa, tego że nie umiem panować nad emocjami oraz swojego wzrostu.

ja nie obiecuje ze jutro bede bo mam jakis problem z laptopem wszystkim w domu dziala net jak sie kabel podlacza mi nic a nie znamy hasla jeszcze do neta wiec ejstem skazana na rodzicow komp0a ktory stoi w salonie gdzie kazdy przechodzi io sila rzeczy rzuca okiem co ja robie:o nie lubie!