Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LitlleBlackDress

Szukam przyjaciółki..

Polecane posty

Gość LitlleBlackDress
Mam bardzo dużo znajomych. Ale co z tego? Wolałabym mieć jedna prawdziwą przyjaciółkę, na którą zawsze mogłabym liczyć. Moja siostra studiuje dziennie architekturę;)

ja mialam taka psiapsiole...wspomniana wczesniej studentke farmacji na twojej uczelni :) no ale jak wyjechala i poznala chlopaka to kontakt byl coraz bardziej nijaki. dzis juz go nie ma :(

LitlleBlackDress a gdzie jeśli można wiedzieć? :D Ja jestem z Wrocławia, ale widzę, że progi są cholernie wysokie i lepiej by było się dostać w Pozaniu lub Gdańsku.

w sumie to medycyna najbardziej obiecujacy kierunek - musisz byc niezlym "kujonem" :) w dobrym tego slowa znaczeniu

a to przykro jak wlasnie przyjaciolka poznaje chlopaka i juz jej nie ma ja mam dwie przyjaciolki, jedna z nich ma faceta, my wczesniej sie przyjaznilysmy, facet pozniej ale ma dla mnie czas jak i rowniez dla faceta, musimy sie nia jakos dzielic:P ja to szanuje, a czasami chodzimy na imprezy razem z nim:) a jak chcemy taki babski wieczor to wtedy on odpuszcza:)

no ja tez tak robilam....dzielilam sie soba :D ale ona wydaje mi sie ze tak bardzo chciala miec faceta ze jak juz sie pojawil to oddala mu sie cala. trudno sie mowi. ja jakos wierze ,ze przyjazn jest cenniejsza niz milosc... no chyba ze milosc jest i przyjazn w jednym :)

Hej hej! Przyłączam się do Was ponieważ ja też szukam przyjaciółki. Mam na imię Agnieszka i mam 23 lata. Chętnie Was poznam:).

Gość LitlleBlackDress
W Bydgoszczy. A we Wrocławiu progi są wyższe ze względu na miasto;)

Gość pomaranczka0087
czesc wszytskim :) Little Black Dress a czemu czujesz sie samotnie? Masz jakies sprawy o ktorych nie mozesz z nikim porozmawiac? czy tak poprostu kogos do towarzystwa Ci brakuje?

Tak Agnieszko Twoja imienniczka. Mam trochę podobną historię do Was. Z tym,że to ja się przeprowadziłam i kontakty się urwały.Mam wielu znajomych,ale chciałabym mieć przyjaciółke taką prawdziwą.

Gość LitlleBlackDress
Mam z kim porozmawiać ale tak ogólnie. Muszę teraz lecieć bo mnie wołają.. Będe potem;)

noja mimo wszystko jak wroce do polski to nikogo nie bede miec, bede miec tylko byla przyjaciolke ale wiem ze ona tez nie bedzie wokol mnie skakac i biegac, bo tez swoje zycie ma chociaz nasze kontakty od zeszlego roku sie wznowily bo my w ogole nie rozmawialysmy ze soba:) tylko ze ja tez sie nie boje ze nie bede miec nikogo na pogaduchy, bo praca, studia, miejsce zamieszkania, nie jestem samolubem, jestem towarzyska, kolezenska, troszke to czasu zajmie ale niczym sie narazie nie martwie:) moje przyjaciolki zostaja w rodzinnym miescie ale ja tam nie wracam jedna mozliwe ze ebdzie ze mna, a druga ta z chlopakiem na drugim roku sa, po studiach tez do poznania chca, wiec wszystko bedzie ok:)

Gość pomaranczka0087
a co dziewczyny teraz robicie? :) Ja jem kukulki :)

To normalne, że kontakty czasem się urywają, jedni przychodzą, drudzy odchodzą, ja rok temu skończyłam liceum i też wszyscy się rozeszli, pracują, studiują nie mają na nic czasu...

ja w tym roku wznowilam kontakt z dobra kumpela z LO... po prawie 5 latach. ale to nie to samo - ona ma bejbe ,faceta... wiem ,ze juz nic nie bedzie tak samo :D ale jestem wyrozumiala

Ja nawet nie czuje potrzeby by odbudować z nimi relacje, nie miałam nigdy prawdziwej przyjaciółki, poza siostrą...