Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkankaMazur

Stresuję się, jak małolata... Pytanie do Was..

Polecane posty

Gość mieszkankaMazur

Wiem, że zadaję beznadziejne pytanie, mam tego świadomość. Nie jestem piętnastolatką, więc jest tym bardziej zaskakujące - nie na mój wiek. Jestem 23 letnią kobietą. Poznałam przez internet mężczyznę. Bardzo miło nam się rozmawia. Przegadaliśmy kilkadziesiąt godzin. O marzeniach, o planach, o poglądach, o codzienności, pracy, książkach. Otóż do sedna - postanowiliśmy się dzisiaj spotkać, jesteśmy z jednego miasta. Już raz doszło do spotkania, ale tylko w celu przekazania mi zeszystów - porozmawialiśmy bardzo miło 10 minut. On wydaje się fajnym chłopakiem i mam nadzieję, że będziemy naturalnie rozmawiać także na żywo, ale wolałabym mieć prygotowanych kilka tematów do rozmowy w razie jakby cisza trwała zbyt długo. Wiadomo - nie trzeba cały czas trajkotać, ale jak zbyt długo nikt nic nie mówi, to na początku znajomości robi się niezręcznie. Jakie to mogłyby być tematy?

Gość hahahahahahahaaahhhaaa
a malo to tematow na kafeteri ? skopiuj i strzelaj takimi typu : jak myslisz?co mysli kobieta zmieniajac podpaske :o :D

Gość mieszkankaMazur
Raczej nie są ciekawe do dyskusji, przynajmniej z nim. Co poniektórych panów to widocznie interesuje, ale nie wszystkich. :P