Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ying-yang....

Własnie matka powiedziała mi prawde....

Polecane posty

Gość ying-yang....
powiedzialam ze uciekam w alkohol - BEDzIESZ ALKOHOLICZKĄ ze matka mnie teroryzuje, katuje - PRZECIEZ ONA CHCE JAK NAJLEPIEJ i tym podobne odwazanie kazdego mojego argumentu, ze to nie ja powinnam siedziec na tym krzesle a moja matka ktora zmarnowała mojego ojca (jedyna osobe ktora kocham i kochac bede ) i powoli marnuje mnie (odwieczne bicie, wyzywanie od najgorszych, nigdy nie uslyszlam slowa 'kocham', zabranianie wszystkiego co w pewnym wieku normalne co wzbudzalo szydere wsrod znajomych posrod ktorych udawalam hojraka by nie wydac rzeczywistosci ktora byla dla mnie męką i ogromnym wstydem)

lekarzem nie jestem ale uważam że to nie Twoja wina że masz niezrównoważoną emocjonalnie matkę która niszczy wszystkich dookoła, uważam że trafiłaś na palanta a nie lekarza który nie potraktował Cię jak pacjentkę tylko jak jakąś gówniarę i niepokorną wyrodną córkę, zmieniłabym lekarza bo tak na forum raczej Ci nikt nie pomoże...

Gość ying-yang....
dobrze trudno, jakos musze zyc dalej.... Ariane84 dziękuje za każde Twoje słowo 🌼 pozdrawiam ... pa

spoko nie ma za co, ale nie poddawaj się i tak dojrzale piszesz jak na tak młodą osobę, ja po prostu wiem co przeszłaś mniej więcej nie będę tu pisać o mnie ale wierz mi na słowo, czuję rezygnację i brak wiary w tym co piszesz, znam osoby które naprawdę wyszły z dołka dzięki dobremu psychologowi badz psychiatrze, tylko nie można się poddawać ;)