Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pixie the clerk

WOLICIE JAK SPRZEDAWCA pyta czy poomóc czy lepiej nie???

Polecane posty

Gość starsze ososby to
raczej lubią jak ekspedientki zagadują, mi się tak wydaje

Gość grffdgdzgdgzf
.......................................................

Gość oszka martyujka
wkoorwia mnie to i nienawidze ale taka jedna nachalna truła mi doope bo ja chciałam sobie kupić taką bluzkę z laycry białą i chodziło mi o to żeby była obcisła i przyległa bo miała być pod kamizelkę i brałam rozmiar 36 a ta pinda że 38 jest na mnie bo tamta mi przylega wszędzie no kurfa ludzie :-O niech spiertala wogóle ja wiem co chce a jak będę chciał pomocy to poproszę

Gość chyba nikt tego nie lubi
taki wniosek ze mało która to lubi!

Gość fhghgsxzazaaaaaaaa
azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
_________u$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$u______... ________u$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$u_____... _______u$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$u____... _______u$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$u____... _______u$$$$$$"___"$$$"___"$$$$$$u____... _______"$$$$"______u$u_______$$$$"____... ________$$$u_______u$u_______u$$$_____... ________$$$u______u$$$u______u$$$_____... _________"$$$$uu$$$___$$$uu$$$$"______... __________"$$$$$$$"___"$$$$$$$"_______... ____________u$$$$$$$u$$$$$$$u_________... _____________u$"$"$"$"$"$"$u__________... __uuu________$$u$_$_$_$_$u$$_______uuu... _u$$$$________$$$$$u$u$u$$$_______u$$$... __$$$$$uu______"$$$$$$$$$"_____uu$$$$$... u$$$$$$$$$$$uu____"""""____uuuu$$$$$$$... $$$$"""$$$$$$$$$$uuu___uu$$$$$$$$$"""$... _"""______""$$$$$$$$$$$uu_""$"""_ ___________uuuu_""$$$$$$$$$$uuu_______... __u$$$uuu$$$$$$$$$uu_""$$$$$$$$$$$uuu$... __$$$$$$$$$$""""___________""$$$$$$$$$... ___"$$$$$"____________ ___\

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
##,................,#**#,.,#**#, .....##.........,,#####...........# .......##....,#..........#....//.....# ........###*.....#..........((......# ..........'''#................... \\....# .............''#......#...............# .................''##;........#.....#, ......................#........"##"...#, ......................#....................#, ......................#.....#................#, ......................#.....#..................#, ......................#.....#....................# , ......................#.....#....................# *, .....................####..##########.....*

Gość :(((((((((((((((((((((((((((((
:)))))))))))))

Gość pixie the clerk
podbijam

nienawidze tego,szczegolnie jak ledwo wejde do sklepu nie zdaze nic zobaczyc i juz sie pytaja,przez taką natarczywosc odechciewa mi sie zakupow i wychodze ze sklepu, a pytanie jak sie jest w przymierzalni : jak lezy to juz jest totalne przegiecie,mam ochote wtedy babe udusic:O

Gość nie lubię ale mogę to znieść
Natomiast jak jestem w przymierzalni, a ekspedientka o coś pyta to kurwicy dostaję.

Nienawidzę jak do mnie podłażą i pytają :O Jeżeli miałabym jakiś problem, to sama bym zapytała, więc nie muszą mi się napraszać. W takich momentach mam ochotę aż mam ochotę wyjść ze sklepu :O

Gość jacek placek i ksiezyc
dlatego nieciepie malych sklepikow,w polsce nawet w tych wiekszych-CUBUS,KAPPAHL,itp.wszedzie widac ochroniarzy,kurcze,w w stanach np.w J.C.PENNEY,MACY'S,STERNS nie widac ich,sa poprostu dyskretni,w polsce jest to strasznie uciazliwe,ja do malych sklepikow nawet nie wchodze bo wiem ze zaraz bedzie:''w czym moge pomoc'''brrrrrrrr

Gość taka jest prawda że
..........................................

Nienawidze, jak namolna obsluga nie daje mi w spokoju obejrzec tego co jest w sklepie i podchodzi z pytaniami. A kiedy podchodzi z pytaniami ledwo wejde do sklepu, to JUZ NIGDY WIECEJ TAM NIE PRZYCHODZE, chocby na wystawie byly ubrania ktore na 100% bym kupila, jesliby mieli moj rozmiar. Kiedy slysze takie teksty, czuje sie, jakbym miala obowiazek cos tam kupic, wiec wole unikac takich sklepow. Kilka dni temu wybralam sie kupic skorzane butki u goralli majacych stoiska kolo Okraglaka. Mam takie w domu, tylko troszke juz sfatygowane. Niestety kiedy bylam 2 metry od stoiska, zerwaly sie 4 babki z pytaniami "moze butki", "moze oscypka", wiec obrocilam sie na piecie i poszlam :o Nic nie poradze, zawsze tak mam.

Gość winnnn
NIENAWIDZĘ TEJ NAMOLNOŚCI za komuny w sklepie ekspedientka irytowała się, jak ktoś jej przeszkadzał w piciu herbaty/plotkowaniu /piłowaniu paznokci/wyglądaniu przez okno... teraz jest przegięcie w drugą stronę. Jeszcze dobrze do sklepu nie weszłam, jeszcze nie wiem, co sprzedają, co mają, jakie ceny, czy w ogóle chcę u nich coś kupić a już leci taka namolna baba i koniecznie chce mi pomóc. Wrrrrrrrr Zawsze grzecznie dziękuję i ruszam do wieszaków, ale cała przyjemność z zakupów pryska. Wciąż czuję na sobie ten wzrok. Czy ja wyglądam na kogoś, kto zaraz wpakuje bluzkę do torby i ucieknie obezwładniając ochronę? A gdy coś przymierzam i w skupieniu oglądam się w lustrze, i słyszę te komentarze - ładnie leży, idealny kolor dla pani itd. W myślach obracam przekleństwa i czasem na złość namolnej babie niczego nie kupuję. Grrrrrrrrrrrr

Gość we mnie tez się dosłownie
rodzi jakaś agresja i stres! Czuję sie jakby ktoś obcy mnie nagabywał, albo jakby jakiś pijak chciał ode mnie wymusić na wino :P Myślałam że tylko ja tak mam a większość nie lubi tego, ale ma to gdzieś i dalej robi zakupy. A lubicie jak wychodzicie z przymierzalni i baba się pyta czy dobre, a wy chciałyście się jeszcze zastanowić, a ona jak mówisz że nie to zabierze a jak tak to do kasy trzeba iść od razu :(

Gość nienawidzę tego
:o

Gość koiko
we mnie tez rodzi sie agresja i w koncu nic nie kupuje,albowychodze ze sklepu To silniejsze ode mnie Taki atak ekspedientek dziala zawsze odwrotnie Japotrzebuje luzu,rozejrzenia sie i spokojnego przegladania ciuchow Jednak przy takiej namolnosci i sledzeniu klienta nie jest to poprostu mozliwe.:(

Gość "ja"
nienawidzę tego i jeszczee w dodatku jak za mną lażą to już poprostu wychodzę wkurzające bardzo to jest!!

Gość (((((((:::)))))))
..........................................

Gość kira z deathnote
jedyny normalny sprzedawca jakiego spotkalam potrafil dyskretnie doradzic rozmiar i sie nie narzucal, wiekszosc sprzedawczyn to glupie kretynki

Gość postawcie się na miejscu
tych ekspedientek, one muszą tak pytać, sama pracowałam w sklepie ale nigdy nie zadałam pytania "w czym pomóc" zawsze czekałam by zobaczyć czy klientka tylko ogląda wszystko po kolei czy widzę że przegląda konkretne rzeczy, tylko w takich wypadkach podchodziłam i pytałam np. " na jaką okazję szuka sukienki" jeśli dziękowała od razu odchodziłam, czy to waszym zdaniem jest natarczywość? Natarczywe byłoby gdyby nalegały, ze chcą w czymś pomóc, a one zwyczajnie pytaj a BO MUSZĄ.

Gość winnnn
jeśli MUSZĄ doczepiać się do każdego klienta, to znaczy, że mają szefów idiotów, ktorzy w ogóle nie rozumieją kobiet. Gdybym otwierała sklep z ciuchami, dałabym duży szyld nad wejściem "my nie nagabujemy klientów, wejdź i czuj się swobodnie"

Gość garrara
lubię robić zakupy np. w Holandii i w Belgii, bo tu jest na luzie, wchodzisz do sklepu, witają cię i zostawiają w spokoju. Za to w Niemczech - masakra. Zaraz rzucają się z tymi obłudnymi uśmieszkami i wciskają wszystko, na czym twój wzrok się zatrzyma. W Polsce też jest okropnie.

Gość postawcie się na miejscu
Nie nazwałabym tego doczepianiem się!