Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BRAK ORGAZMU

BRAK ORGAZMU POMOCY

Polecane posty

Gość BRAK ORGAZMU

uprawiam seks z moim stalym facetem od pol roku. wczesniej mialam 2 stosunki z 3 innymi facetami. nie mialam orgazmu nigdy. moj facet obecny jest cudowny. bardzo go kocham. strasznie mnie podkreca. robi tak jak chce wszystko. minetke. piesci mnie palcami.tu szybko to wolno. i nie mialam NIGDY orgazmu. chociaz seks jest bardzo przyjemny. ale kiedy sama sie masturbuje to odczuwam wieksza przyjemnosc. tak jakby orgazm. nie wiem jak to okreslic bo w sumie nidgy go nie mialam. co jest ze mna nie tak? moze powinnam cos zrobic? gdzies sie zglosic? prosze o pomoc. seks staje sie dla mnie nudny.

Gość sweet16
orgazm nie istnieje

Gość wypych
to przestań się koncentrować, żeby dojść ORGAZM, ORGAZM,ORGAZM... a co poza tym ? bo niedługo stwierdzisz że wogóle seks jest bez sensu Żeby był Orgazm musi być przyjemnie przed, a ty nie koncentrujesz się na przyjemności(żeby ją przeżywać)tylko na tym żeby dojść. I brakuje czasu na przezywanie tego, co jest najważniejsze przyjemności z pieprzenia się. Seks trwa średnio 15 minut a Orgazm ile ? 15 sekund ? .

Gość marusia1111
"wczesniej mialam 2 stosunki z 3 innymi facetami. nie mialam orgazmu nigdy." trochę tego nie zrozumiałam.

Gość mrrrrrrrau
wypych Nie wiem skad masz takie informacje moj sex trwa godzine i orgazm rowniez godzine przez caly stosunek i czasem jak zechce to i jeszcze dluuuuuuuugo dluuuuuugo po stosunku I w ogole nie poleca sie koncentrowania podzas sexu tylko rozluznienie. Dobrze jes cwiczyc miesnie Kegla i podczas stosunku pomagac sobie tymi cwiczeniami Pozatym pol roku to za malo zbey kobieta poznala swoje cialo i jego reakcje wybadala jaka glebokosc jakie pozycje i jakie tempo jets najlepsz ei jakie maja byc dodatkowe bodzce lub ich brak i zgrala to z psychika bo tu psychika jest najwazniejsza.

Gość mrrrrrrrau
Charlotte300392 a po co ma isc do sexuologa to jest na razie mloda i niedoswiadczona sexualnie dziewczyna ma jakies 2-3 lata na nauke sexu potem moze isc do lekarza

Gość buzi ruzi nuzi
jestes jeszcze mloda kobieta ,nie masz jeszcze siebie wytestowanej, samo przyjdzie bedziesz wiedziala kiedy bedziesz miala orgazm,masz orgazmy tylko nie takie jak kobiety doswiadczone,masz ciche bezwiedne, male ,wszystko przyjdzie spokojniej i czesciej sie kochaj ,a sie nauczysz orgazmow a potem samo ,bedzie przychodzilo, zauwasz ile razy dostajesz gesiej skorki,ile razy masz dreszcze ile razy az pocisz sie albo marzniesz ,to juz sa objawy orgazmu ,powodzenia

Gość wypych
mrrau no właśnie pisząc o nieskupianiu się na orgazmie a bardziej na rozkoszy czyli w gruncie rzeczy oddaniu się jej i rozluźnieniu Stosunek jasne że może trwać 1h i dłużej Twoje trwają 2h tylko Orgazm 1-godzinny ? A serducho sprawne ? :P Nie no nie nabijam się ;) może tylko trochę :P. Orgazm to seria niekontrolowanych skurczy pochwy, czasem odbytu i rozchodząca się fala ciepła po całym ciele i ty tak przez godzinę? Może masz wielokrotny ?

Gość mrrrrrrrau
wypych wielkorotny tzn kilka w odstepach a ja mam godzine jednym ciagiem Dziekuje serducho ok ale miesnie brzucha bola i jestem potem zadyszana i zasapana nie raz bywa to strasznie meczace

Gość jak to jest możliwe
"wczesniej mialam 2 stosunki z 3 innymi facetami." Czyżby jeden raz to było na dwa baty? A niby taka niedoświadczona :D Niektóre mają pierwszy orgazm dopiero w czasie ciąży - ja tak miałam, po prawie 3 latach od pierwszego razu. A potem to już bez problemów i coraz lepiej ;)

Gość wypych
No to jestem pod wrażeniem, chciałbym kiedyś spotkać taką kobietę :) Ale jesteś pewna że to trwa ażgodzinę ? No wiesz Gra wstępna, seks a potem orgazm i minutki lecą ;)

Gość kasztelann
Przejżyj ofertę wibratorów: www.dyskrecja.pl/sklep.php/k68-Wibratory.html