Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana :(

Pragnienie dziecka ale małżeństwo z chamem

Polecane posty

Nie wiem co robić. Z mężem bardzo pragniemy dziecka, niestety ostatnio coś nam się nie układa, on coraz częściej na mnie krzyczy i wyzywa, ja mam swoją godność i nie daję się... Ale czy tak powinno wygladać małżeństwo, tym bardziej że oboje bardzo chcemy mieć dziecko. Nie wiem co robić, odechciało mi sie już wszystkich badań w tym kierunku robic. Niby mój mą jest bardzo uczuciowy i nieraz juz mnie wspierał w trudnych sytuacjach, ale to co sie teraz dzieje jest straszne, nie moge z nim wytrzymać...

Gość Dziewka z Mazur
Nie bój nic, tylko działaj. Przeczytaj z tej okazji książkę na temat facetów, dzieci z nimi itp. pomoże ci. stąd ją ściągniesz http://chomikuj.pl/?page=213607 poza tym na problemy z drugą połówką najlepsze są stare znajomości. Zadzwoń do koleżanki z ławki albo coś

Gość Samarytanka33
pewnie chodzilo ci o ksiazke = Jak zdobyć utrzymać i porzucić mężczyznę czytalam ja sporo czasu temu pomogla mi choc teraz widze ze dla meza bylam niezla suka to pomogla i teraz jest mi z nim dobrze

Dzięki za rady, ale prosze powiedz mi jaką książkę mam ściągnąć bo tu jest kilka pozycji :)

dziewczyno jak juz teraz masz wątpliwosci to nie decyduj sie na dziecko pod zadnym pozorem. ja tez z mezem dogadywalam sie super, znalam jego wady ale przymykalam oko, uwazalam ze da sie z tym zyc. Jak przyszlo na swiat dziecko to dopiero wyszlo na jaw jaki z niego dupek , cham , wogole z niczym nie mozna bylo na niego liczyc, ciagle awantury itp. Teraz jestem od roku samotna matka bo zdecydowalam sie od niego odejsc i nie umiem sobie zycia poukladac. najgorzej jak dziecko małe, ani przedszkola ani pracy ze juz nie wspomne o braku mieszkania :/

Gość Dziewka z Mazur
sorry, nie napisalam :) samarytanka ma racje. chodzilo o jak zdobyc, utrzymac i porzucic faceta. miłego czytanka ;)

Gość Dziewka z Mazur
Carol_20 w takim razie po co go zostawialaś. bylo go ugłaskać, jak go nosiło do kłótni być troche bardziej uległą. bys byla w jednym z tych setek malzenstw ktore dzialają

Najłatwiej jest rozstać się, ale mi sie wydaje, ze nie o to chodzi, dlatego szukam rozwiązania tej sytuacji... Ja męża kocham i on mnie też. Nawet ostatnio mi powedział, że nawet jak nie bedziemy mieli dzieci to trudno bo on mnie i tak kocha. Z drugiej strony nie moge znieść jego charekterku, który jest momentami wredny... Dziękuję za linka do książki, juz zaczęłam czytac :D