Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piszę po pijanemu na Kafe

Top 5 najgłupszych użtykowników

Polecane posty

Gość pojebaniec cafe to
duchu, sorry za obrazę

kończe moje wywody bo czasu mi juz szkoda na rozmowe z kims kto nic nie wnosi do dyskusji a wrecz przeciwnie czyli to jednak prawda jakos między czarnymi istnieje kultura a pomarańcza zawsze zostanie poarańcza.... sorry ale taka prawda

Gość dziewczyno nie otwieraj ust!!
pomarańczowym osobnikami co jak świeczki sa raz dmuchniesz i gasna..... -dmuchnac to powinnien cie... ale jakis facet:D:D:D:D uuuu zazwyczaj a pomaranczami nie gadasz ale dalas upust swojej zlosci :D chcesz pokazac swoja wyzszosc:D:D:D nie rozsmieszaj mnie mam czarny nick!!a moze sie okazac ze na kafe jestem dluzzzzej niz ty ,nikt sie na ciebie nie uparl razi mnie twoja glupota a ty sie szamoczesz i jeszcze udowadniasz bardziej ze jestes pusta:O:O:O

nie chce tylko pokazuje zapomniałes ze to ty zaczałes lub zaczełas ja nie demonstruje w ten sposób swojej nienawiści poprostu daje w pysk

mam czarny nick i moze się okazac ze jestem dłużej niz ty buhahaha tylko się nie popłacz

Gość pojebaniec cafe to
duchu cały czas cie obrażam :O ale tak już mam we krwi :O

ale nie piszesz pod czarnym bo boisz sie bana a ja sie nie boje bo mnie nikt nie zbanuje...nie bedzie iał za co

kończe moje wywody bo czasu mi juz szkoda na rozmowe z kims kto nic nie wnosi do dyskusji a wrecz przeciwnie czyli to jednak prawda jakos między czarnymi istnieje kultura a pomarańcza zawsze zostanie poarańcza.... sorry ale taka prawda-o to mnie rozbawilas :ty mowisz o kulturze:D:D inteligencji:D:D a dla twoich wypowiedzi duuuzo brakuje do jakich kolwiek wywodow(nowo zaslyszane dzis slowko-wywód?:Dza to twoje wypowiedzi wnosza zawsze duzo do tematu:O:O:Opoczytaj sama siebie czasem czy tylko tak bezmyslnie produkujesz swoje posty?:D:D;)🖐️

Gość stawiam na ksiek
ksiek powinna znalezc sie na liscie. ona jest chora i ma urojenia:O

buhahaha to mnie rozbawiłes-glupi zawsze sie smiejs z byle czego nawet z siebie samego:D!

Może nie napisze z nicków bo nie pamiętam jak te zbuki miały, ale chodzi o nawiedzonych katoli, którzy wpiedzielają sie tam gdzie nie powinni.

smieje sie*

Gość odpowiadam na temat
duch to podszywa się pode mnie :D

mam czarny nick i moze się okazac ze jestem dłużej niz ty buhahaha tylko się nie popłacz-wspolczuje ci skoro to dla ciebie mialby byc powod do placzu,dzieweczynko:D:D

nie chce tylko pokazuje zapomniałes ze to ty zaczałes lub zaczełas ja nie demonstruje w ten sposób swojej nienawiści poprostu daje w pysk-:D:D:D co to za belkot:D czy to oznacza ze wlasnie okladasz monitor:D:D

to oznacza ze jestes poprostu śmieszny i koniec dyskusj czytanie ze zrozumeniem tez widze ze stwarza ci trudnośc szkoda ale nie bede juz otwierac ust czy jak to tam....

nie boje sie niczego ,bana tym bardziej poczytaj moje jakiekolwiek wypowiedzi ,zero wolgaryzmow itp a jezeli nawet czy ban to koniec swiata :D widocznie dla ciebie:D

to oznacza ze jestes poprostu śmieszny i koniec dyskusj czytanie ze zrozumeniem tez widze ze stwarza ci trudnośc szkoda ale nie bede juz otwierac ust czy jak to tam.... -zabawan jestes dporawdy:D:D:Dciesze sie ze jestes robawiona i moje posty cie bawia:)

to oznacza ze jestes poprostu śmieszny i koniec dyskusj czytanie ze zrozumeniem tez widze ze stwarza ci trudnośc szkoda ale nie bede juz otwierac ust czy jak to tam.... -zabawana jestes doprawdy ,ciesze sie ze jestes rozbawiona i moje posty cie bawia:D mnie bawi twoja glupota:)milego dnia🖐️

Gość nie cierpie ostrej
To najpusciejsza kobieta z forum

ale co wy chcecie od niej..to ze ma wiecej haryzmy od co niekotrych to nie znaczy ze z tego powodu ma byc p[rzesladowana, zejdzcie na ziemie!! to ze bardziej cenicie topiki glena od kupie i dupie sraniu swiadczy tylko o waszym poziomie intelektualnym !!

Gość Je taime mon amur
jestem fajna, jem kupe, sram na lozko, karmie kota kapustą.

mi to ladaco i gwarkowa najbardziej na nerwy dzialaja.. kamecha to taki przyglup troche, ciezko z nim w jakikolwiek sposob podyskutowac wiec sie nie wypowiadam.. a ta laska od bachledy no niezla wariatka ale jakos tak jakby palam do niej sympatia :)