Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo mnie ciekawi fakt

Odpowiecie ? :)

Polecane posty

A więc czy w ciąże da się zajść przed okresem? dwa dni przed nim? bo biorąc pod uwagę czas życia plemnika, a czasem przed okresem występuje śluz rozciągliwy przejrzysty, a dni krwawienia nie są objęte reguła? :) Cholernie mnie ciekawi ten fakt !

jezeli masz regularny okres, nie chorowalas na grype, nie przyjmowalas antybiotykow, nie zmienialas klimatu, nie ma szansy..

włąśnie okres mam około 30 dni, wczoraj kochałam się z chłopakiem z zabezpieczeniem i stosunek przerwany a dzisiaj okres. a cykl trwał 29 dni :) Czyli okej? :)

Gość men menów
tylko sie kurwicie a pozniej zgrzytacie zebami szmaty 🖐️

mnie tylko ciekawi ten fakt cholernie... wiem że w ciąży nie jestem, bo stosunek był z gumka z którą było okej, a chłopak doszedł już za mną, odrazu poszedł pod prysznic i się ubraliśmy ! ale najnormalniej w świecie jestem CIEKAWA !!! podobno kto pyta nie błądzi ;]

UPUP?: )

? :> wiecie może?

Gość moze sie zdarzyc
tzw podwojna owulacja ale nie 2 dni przed okresem

gdzieś czytałam że nie ma czegoś takiego jak dwie owulacje w jednym cyklu ;0

Gość moze sie zdarzyc
to zle bylo napisale.Lepiej spytaj lekarza to Ci fachowo odpowie!

okej czyli wracając do pytania dwa dni przed okresem nie możliwe jest zajscie w ciąże?

Jeżeli cykl masz 30 dniowy to owulację powinnaś mieć jakoś 16 dnia cyklu. Licz że owulacja występuje 14 dni przed okresem, no chyba że masz nieregularne i lubią ci się cykle wydłużać, jednak czas jaki potrzebują plemniki by dojrzeć w twoim organiźmie a potem ta cała wędrówka aż do implantacji która z reguły trwa od 7 do 10 dni to nie ma szans na zapłodnienie przed okresem przy regularnym 30 dniowym cyklu.

Gość lalalalallalaallalaalallalalal
Czy bezpieczne jest pranie razem męskiej i damskiej bielizny? Otóż mam problem. Moim problemem jest obawa przed łącznym praniem (np. w jednej misce, czy tez pralce) bielizny męskiej i damskiej. Boję się, że obecne na męskich slipkach plemniki mogłyby się połączyć w trakcie prania z jajeczkami obecnymi na majteczkach kobiety, która powiedzmy przechodzi owulację. Mógłby się wówczas zupełnie nieoczekiwanie wytworzyć zarodek, który przykleiłby się na majteczki kobiety i ona by je włożyła , po czym zarodek wchłonąłby się do jej wnętrza. Lub inna wersja wydarzeń: plemnik nieoczekiwanie przeniosłby się na majteczki kobiece i po wysuszeniu ożył wędrując potem do jej wnętrza. Co o tym sądzicie? Wg mnie ryzyko jest.