Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość von diablo z katowic

do dziewczyn 18-22lat

Polecane posty

Gość Laseczkaaaaaaaa
Zależy dla której z dziewczyn. Dla jednych będziesz za stary a dla drugich nie.

Gość von diablo. z katowic
ja też myślę na poważniej o dziewczynie, ale nie chcę się od razu żenić, mieć dzieci i wieść nudnego życia. mam jeszcze czas :) p.s. znowu ktoś celowo zajął mój nick :(

Nic na siłę, ale zbyt młodziutkiej też nie ma co "brać" jeżeli w grę ma wchodzić poważny związek.

Gość von diablo. z katowic
ale jeżeli ożenię się za 5 lat to z tej dziewczyny która teraz ma 18 lat za 5 lat będzie miała 23 lata

Jeżeli nie zaczernisz nicku to tak właśnie będzie- kafe jest pełne frustratów, którzy wylewają tutaj swoje wszelkie żale, oczywiście w pełni anonimowo.

No a co w tym złego? :o taka chyba kolej rzeczy. Ja jestem ze swoim mężem od 16 roku życia i nie da się ukryć, że przez te 5 lat rachunek musi się zgodzić i z 16 zrobiło się 21.

ach już rozumiem o co Ci chodzi- a ja pisząc żeby nie brać zbyt młodziutkiej dziewczyny miałam na myśli to, że z taką np 16stką cięzko jest stworzyć poważny związek, dogadać się itd.

Gość von diablo. z katowic.
w sumie nie ma pospiechu,narazie najwazniejsza jest dla mnie kariera i pieniadze ,na miłosc jesscze przyjdzie czas:)

Gość ja mam 21 lat i faceta
który ma 28 lat :) Jesteśmy ze sobą 5 lat i nie uważam by był on za stary :)

Gość von. diablo. z katowic
to dlaczego mam nie brać "młodziutkiej"? ja sam się czuje młodo i nie kojarz mnie z gościem który jest stary z wyglądu, chce mieć dzieci i żonę do sprzątania i prania, gdy będę oglądał "klan" :D Nie słucham też muzyki dla starych dziadków, preferuję techno :D. znowu ktoś zajął mój nick :(

pomyliłem się w temacie. miałem na myśli dziewczyny w wieku od 18 do 22 lat, a nie poniżej 18. Przepraszam :)

jak by sie dało wział bym sie i za 15 latke:)

dużo tu podszywaczy

w ostatecznosci wezme sie za zwierzeta :D

nie róbcie ze mnie zboczaża :D

może się ktoś jeszcze udzielić? nie patrzcie na podszywaczy

moze sa tu jakies chetne 18-22 latki chetne na sex i bywanie w dyskotekach :D

mam sny ze molestuje martwy płód :)

Gość ..kasia 1990..................
ja mam 20 lat i 27 lat facet to hmm sama nie wiem na pewno już trochę inaczej patrzy na świat niż ja (ale nie uważam że jest za stary) trochę odstrasza mnie to że pewnie miał przed mną 1000 partnerek a do tego niedługo będzie chciał mieć rodzinę i dzieci a ja nie koniecznie ;) podsumowując na jedną noc czemu nie ;) chciałabym to zrobić ze starszym facetem ale wiązać się raczej bym nie chciała .

Gość sffdfdfdfdfdd
z tym płodem 10/10:)

Gość miśka1wi7
można odróżnić podszywaczy po kropkach. Ja mam 19 lat, i nigdy nie miałam chłopaka młodszego ode mnie.

Gość bebebe
chcialam napisac, ze tylko moj pierwszy wpis byl prawdziwy, glupi podszywacze! mam 19 lat i nie musze szukac chlopaka z mysla o malzenstwie. co nie znaczy, ze szuka tylko na sex, bez przesady :o zebyscie wiedzieli, ze w tych sprawach nie jestem jeszcze "doswiadczona" :) a poza tym potem napisalam sprostowanie, ze kazdy zwiazek powinien byc powazny :)

Gość drfeae
marnie skończysz chłoptasiu. nie dorosłeś, jestes niedojrzały emocjonalnie, trzymałabym sie od takiego z daleka. tylko patrzec jak zwiniesz manatki i przeniesiesz sie do innej piaskownicy. dupe zaliczysz na pewno na te swoje marne 3tysiaki i płaskomózgowie ale na miłośc for ever nie licz, nawet te małolaty z czasem dorosną i będa chciały czegos wiecej, a nie stac cie na małoletnie kurwy wiec sie nawet nie porywaj z motyką na słońce :P

Gość drfeae
"nie słucham muzyki dla dziadków" "młodo wyglądam" głowa siwieje dupa szaleje jesteś żałosny :D po prostu nie spełniasz wymagań rówieśniczek, jedynie u głupich małolat masz szanse zamoczyć, i to podkreślam głupich bo te mądrzejsze przekalkulują: koło 30tki, szału ni ma, kasy, bryki lansu nie ma, sponsorem nie bedziesz bo to kosztuje: kolacje, prezenty, mieszkanie, sex za kase. z czym do ludzi? nie wiem jak to sobie pomyślałeś ale no fucking way :D

Gość drfeae
mam rocznikowo 23 lata i dla mnie nadal za duża róznica wieku, do tego próżnia w mózgu ... chcesz się tak odmłodzić, wyleczyć swoje kompleksy? łysiejesz? miałeś trudne dzieciństwo? może do psycholga idź?