Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość von diablo z katowic

do dziewczyn 18-22lat

Polecane posty

Gość bebebe
von diablo czułam ze jestes jakim zboczeńcem:(

Gość von diablo z katowic.
opis jest prawdziwy, ale nie w głowie mi dzieci( może kiedyś), a żony też na siłę nie szukam. szukam dziewczyny raczej na poważnie, a jak kiedyś z tego wyniknie małżeństwo to dobrze :P p.s. teraz przy odpowiedziach karzą mi hasło podawać

Gość ogień zaporowy
mam 21 lat i szybciej polecę na o wiele starszego od siebie niż równolatka, o ile ten starszy etap głupoty rodem z gimnazjum ma już sto lat za sobą :o

Gość von diablo z kątowic
18.59 min to podszyw:o

Dla mnie jesteś za stary. Maksymalnie 5 lat więcej ode mnie i się nie łapiesz :P

dla mojej poprzedniej dziewczyny szybko zrobiłem się za stary. ona się już chciała ustadkować, mieć dzieci. znudziły jej się imprezy

Gość anonimowoooo
ja mam 20 a krece z kolesiem ktory ma 35 ;p

od zawsze ineteresowali mnie mężczyźni minimum 4 lata starsi bo wydawało mi się, że są dojrzali a tu dupa... tym mnie po prostu zabiłeś :) "ale ja nie szukam głupiej dziewczyny co prawda jestem po technikum (mam maturę), mam pracę, zarabiam 3kzł netto ( praca stała), samochód golf 3 ( wiem że nic ciekawego, ale nie trzeba jeździć autobusami) (...)" ty szukasz blachary a nie niegłupiej dziewczyny :) bo jeżeli jest inaczej to po co tłumaczysz się z tego jaki masz samochód i ile zarabiasz? fajnie... :o

były w miedzy czasie krótkie romanse z dojrzałymi 40-stkami ,ale to juz historia

anonimowoooo, ale ty tego gościa chcesz na poważnie ? ja szukam dziewczyny raczej na poważnie, ale nie zmuszam jej do małżeństwa. mogę się ożenić i w wieku 50 lat :P

Panikara "ty szukasz blachary a nie niegłupiej dziewczyny bo jeżeli jest inaczej to po co tłumaczysz się z tego jaki masz samochód i ile zarabiasz? fajnie... " Myślę że blachary nie lecą na golfa 3. Nie chciałem żebyście myślały że mam 27 lat jestem po podstawówce i szukam dziewczy która by mnie utrzymywała. Mam przed sobą jakąś przyszłość :D nie jestem zerem

Gość pies z kulawą nogą
a ja rozpatruję facetów i ich wiek pod kątem dwóch kwestii: a) jak umundurowany to może mieć nawet setę na karku, chętnie wymiziam i się zwiążę :classic_cool: b) jak nieumundurowany to minimalna różnica wieku jaką dopuszczam to trzy lata, maksymalna to dziesięć. mam 20 lat i mam nasrane na bani :classic_cool:

ale ja nie szukam dziewczyn które mają nasrane w bani

a kto napisał, że jesteś zerem? ehh... czy ktoś tylko po technikum jest nikim? teraz na pęczki mamy inż. i mgr i te tytuły straciły swoją wyjątkowość i wartośc. Teraz z reguły liczy się i wyższe wykształcenie i umiejętności, a nie tylko to pierwsze. A co do Twojego samochodu- nie wiem nie znam się. Nie rozróżniam marek i nie wiem który jest "dobry" a który nie.

panikaro a ile masz lat jeśli można zapytać ?

Gość pies z kulawą nogą
a ja nie szukam ciebie tylko odpowiadam na pytanie zawarte w poście :classic_cool:🖐️

panikaro mój golf kosztował 7kzł więc nie jest to super bryka, ale nie muszę się tłuc autobusami i jadę kiedy chcę :D

Gość voń diablo z katowic.
klara wnosze ze jestes blachara i lecisz na kase..lubie tepe suki ,,umówisz sie ze mna??

a, że jeszcze zapytam... co znaczy kzł? ;> ja w każdym razie nigdy nie patrzyłam na samochód. Po pierwszej randce z mooim mężem odwoził mnie do domu fordem tranzitem więc... :)

Gość voń diablo z katowic.
oj worku na sperme nie wiesz co tracisz

Gość .von diablo z Katowic.
k czyli kilo 1k=1000, tak jak 1000g=1kg . Ja jednak będę wybierał młodsze dziewczyny, bo te starsze w wieku 25-27 lat to już chcą rodzinę zakładać a ja jeszcze nie jestem na to gotowy. na razie pracuje i się bawie, ale z głową

Gość anonimowoooo
bedac w tym wieku nie szukam juz faceta dla zabawy...chociaz ten moglby byc te 5 lat mlodszy niz jest czyli miec te 30 lat...ale coz...milosc nie wybiera... w kazdym badz razie dla mnie wiek nie jest przeszkoda, zawsze mialam ok.5 lat starszych od siebie