Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parikka

Czy Wasi mężowie chcieli się kochać z Wami w czasie ciąży ?

Polecane posty

Gość Parikka
U mnie nic nie widać. Wyglądam jak przed ciążą. Nie przytyłam ani kg i noszę spodnie sprzed ciąży. Staram się z Nim rozmawiać ale On tylko "żadnego seksu". Naprawdę nie wiem już jakich argumentów używać.

ciezarne kobiety potrafia wygladac atrakcyjniej od wielu kobiet, ktore w ciazy nie sa :O liczy sie tez psychika- do wiadomosci co niektorych :O

to zależy co facet uważa za atrakcyjność :) ja dla mojego męża jestem, mimo iż jestem w 8 miesiącu i czuję się jak słoń :o ale on lata za mną jak ćma do światła... :)

Gość ale zeby kochac sie
ale tylko niektore... Poza tym zaden wielki brzuch atrakcyjnie nie wyglada. Ale 15 tygodniu to na pewno jeszcze nic nie widac :)

Gość ale zeby kochac sie
To gratuluje. Ja jeszcze nie widzialem atrakcyjnie wygladajacej kobiety w zaawansowanej ciazy :)

Nie wiem co jest atrakcyjnego w hipopotamie, a następnie rozstępach, wiszącym brzuchu i kanionie kolorado w kroczu oraz żonie, która po urodzeniu całkowicie przestawi się na matka-mode i nie bedzie już czasu dla męża ani seksu jak kiedyś :o🖐️ To oznacza czas na znalezienie sobie młodziutkiej kochanki :classic_cool:

Gość łomatko...
Moim zdaniem kobiety w ciąży są bardzo seksowne, ale to moje zdanie. (jestem kobietą:P)

Gość do czynnika psi
Ale żenada... jakies kompleksy? :) My kochaliśmy się do samego końca! Nie dość, że miałam cały czas ochotę to jeszcze pod koniec ciąży lekarz wręcz nam "zapisał' seks. Ale rozumiem męża autorki- boi się chłopina i tyle.