Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parikka

Czy Wasi mężowie chcieli się kochać z Wami w czasie ciąży ?

Polecane posty

Gość Parikka

Mój nie chce. Nie kochamy się od początku ciąży. Jestem w 15 tyg. Mówi, że boi się, że zrobi mi krzywdę, że będzie mi lecieć krew... Pierwszą ciążę straciłam i rozumiem, że bał się na początku, ale po takim czasie ? Pytałam lekarza. Powiedział, że ostrożnie możemy spróbować... A On nie chce :( Przykro mi. Nie potrzebuje seksu ? Zdradza mnie ? Nie wiem co myśleć...

Gość oooohgfvswf
zboki

Gość jhghjghjjh
Jakbym była facetem to też nie chciałabym seksu z ciężarną.

Gość Parikka
Przecież 9 miesięcy to szmat czasu. Ciężarne też mają swoje potrzeby...

Gość sex z żona w ciąży jest
niezwykle podniecający

chyba boi się o dziecko, więc nie pozostaje ci nic innego, jak wysiorbać mu pisiora

my do samego końca sie kochalismy, i to mąż częsciej chciał jak ja, później tylko trzeba trochę na duży brzuch uważać ale tak to ok, no i jeśli jest to ciąża prawidłowo się rozwijająca.. A Twoj mąż rzeczywiście może się bać tego,że pierwsze dziecko straciliście i chciałby aby teraz wszystko było dobrze albo zwyczajnie się obawia. mam znajomego który własnie całą ciąże nie kochał się ze swoją żoną bo się bał...

mój chce i to cały czas :) na szczęście ciąża jest ok, więc możemy... co prawda ja kondycyjnie wysiadam ale czego się nie robi z miłości :D

poprostu sie obawia ze moze przez to poronisz nie popadaj w paranoje i nic sobie nie wmawiaj jesli chcesz prozmawiajcie boje z lekarzem niech mu powie i tak go nie zmusisz jesli sie uprze

Gość gheg56yj4gyrr
Artefakt_Diabła =pusta szmata :classic_cool:

Gość może żonka jeggo
kobiety są dziwne.. a nie boicie się, że penisem przebije pęcherz płodowy??? jak ma dużego?? ja bym wybrała szczęście dziecka.. a nie sex... i fakt mozna poronic...w 3 pierwszych miesiącach...

buhahaha co? może przebic pechcerz płodowy buhahahah penis to nie miecz hehe nic nikomu nie przebijesz penisem nie ma czego sie bac jesli lekarz nie widzi przeciwskazań kchacie sie i akceptujecie oboje ze jesteście w ciązy to hoplala ;) to nie sa czasy sredniwiecza ze w okres i ciaze kobieta nietknieta ma byc

Jakim cudem może coś przebić???? Przecież to niemożliwe. Dziecko jest w macicy, Chroni ją szyjka, która zatyka czop śluzowy. Penis porusza się tylko w pochwie

Gość może żonka jeggo
w pochwie??? jak penis ma 17 cm??? to nie tylko w pochwie... lekarz ręką pęcherz moze przebic..tnz palcem..tak robili w prl...to czemu penis nie może?????

jakby sex w czasie ciąży był niebezpioeczny napewno informowali by nas o tym lekarze a tak to można do woli..

Gość 222222
penisem? pęcherz płodowy???? on pęka dopiero podczas porodu, czasem przebijają OSTRYM NARZĘDZIEM...

bo umre zeby przebic pecherz płodowy palcem musisz najpierw wsadzc go do szyjki macicy co nie jest takie proste poza tym nie wiem czy wiesz ale mamy 21 wiek a PRL dawno minal nawet jakby penis miał 20 cm to pchwa jest elastyczna rozciaga sie wraz z pdnieceniem czywiście nie kazdej kobiecie(ale nie każdy ma te 17 czy 20 cm)

Gość do co za bzdury i inne
Mój facet chciał się ze mną kochać ale ja rozumiem twojego męża, że teraz nie chce, myślę, że się boi o dziecko. Dlaczego zaraz miałby Cię zdradzać, może po prostu mówi prawdę. 9 miesięcy to niby dużo czasu ale nie aż tak długo, żeby nie wytrzymać. Ja od 6 miesiąca nie mogłam się kochać bo miałam zagrożoną ciążę czyli razem z połogiem wychodzi ok. 4-5 miesięcy (urodziłam przed terminem) i jakoś daliśmy radę i było ok.

ja nie mogłam w ostatnim miesiący bo wydawało mi sie ze nie ma tam miejsca ;)

ok troche niesmaczny temat ale mi przebijała położna wody i napewno tego nie zrobiła jkednym palcem i musiała trochę w to wysiłku włożyć także naprawdę nie ma się co stresować

mi tez przebijali pehcerz taki drutem? około 30 cm długości zeby nie było...nie jest to bolesne ani nic poprosu palcem raczej mało prawdopodobne

moj nie chcial odkad zaczelo mi widac brzuch (ok15 tc) az do samego konca. tez tlumaczyl to tym, ze sie boi zeby nam krzywdy nie zrobic i ma blokade. jak go raz zaciagnelam na "sile" to nie mogl skonczyc wiec go wiecej nie prosilam. jak urodzilam dziecko to tez nie chcial do 3 miesiecy po porodzie. teraz jest jak dawniej a i moze nawet lepiej. dodam, ze zawsze mnie przytulal i byl czuly, opiekowal sie nami :) dziecko na pewno nas do siebie zblizylo. mysle Autorko, ze po prostu niekturzy faceci tak maja :) zobaczysz to minie i bedzie jak dawniej :) dodam, ze ja nie mialam zbytnio ochoty na sex w ciazy wiec taka sytuacja mi nie przeszkadzala :P

Gość Parikka
A jak Go przekonać chociaż do seksu oralnego? Przecież w ten sposób nie zaszkodzi ...

mozesz z nim porozmawiac, ale jak sie uprze to nawet rozmowa nic nie da. niektorzy mezczyzni ciezarne zony traktuja jak matke swojego dziecka i nijak nie umieja w niej dostrzec kochanki :(

Gość ale zeby kochac sie
to trzeba wygladac atrakcyjnie, nawet dla meza... Chociaz w 15 tygodniu to jeszcze nie widac rzeczywiscie ;)

co oczywiscie nie oznacza, ze bedzie chcial Cie zdradzic, na pewno cie kocha i po prostu bardzo przezywa ten stan.

Mój mąż jeszcze jakiś czas temu też bal się, że "coś mi tam uszkodzi", ale po zapewnieniach lekarza, że wszystko jest okej zrelaksował się i nie ma z tym już problemu. Rozumiem, że masz problemy, ale nie można na niego naciskać. Jeżeli raz poroniłaś to z pewnością boi się, że dojdzie do tego po raz drugi.