Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inuś 23

Czemu prawiczki mają tak przerąbane na kafe????

Polecane posty

Gość kazdy prawiczek chce
No nie wiem czy się tak nie krzywdzi :O dziewczyny róznie odbierają gesty i słowa :O

Ty się martw, jak jakaś zacznie coś czuć. Bo już się martwisz, że jakaś na ciebie poleci i ją skrzywdzisz, a jeszcze przed chwilą się zarzekałeś/liście, że ŻADNA NIGDY NIE POLECI to jak?

Bo żadna nas nas nie poleci ( w naszym typie) co to każda ma się nam podobać czy co ?:O

Dla takich to moge zostac conajwyżej "przyjacielem" i zacząc wysłuchować tacy to faceci to świnie :O:D

ciężko przekazać wam cenną wiedzę... tak, dla takich możesz zostać przyjacielem - ale podryw na początku możesz ćwiczyć. PODRYW NA POCZĄTKU MOŻESZ ĆWICZYĆ potem, jeśli zechcecie możecie być tymi koleżanką/kolegą ale będziesz miał WIEDZĘ z każdego podrywu, która to będzie ci służyłą na przyszłość. Następnie wybierasz coraz bardziej atrakcyjne według ciebie laski, dochodzisz do wprawy a później do perfekcji. Każdy perfekcjonista ćwiczył. Ćwicz i ty. (mambę mam i ja)

Takimi krokami to skończę 30 lat :D a wtedy to wiesz :O

poznałam właśnie faceta baardzo atrakcyjnego dla mnie, wiem, że ciężko nad tym pracował, żeby atrakcyjnym być. Ma 37 lat, kawaler. Więc ty ze swoją 30, jesteś dzieciak i masz kuuupę czasu. Tylko go juz nie marnuj.

Nie mam 30 lat :O Gdyby tak było to nawet bym nie wchodził na forum tylko skoczył :D

rozumiem, rozumiem, powiedziałeś, że tak ćwicząc, to sie wyćwiczysz dopiero na 3o-stkę. Więc ja ci powiedziałam, że ktoś się wyćwiczył na 37-mkę i jest świetnie. Czyli co? Wolisz nie ćwiczyć nigdy i byc prawiczkiem do końca życia, bo bez sensu jest ćwiczenie teraz, bo to za długo trwa i miałbyś efekty dopiero koło 30 - stki... no, może... rób jak chcesz

Tymi krokami które zalecasz pewnie bym doszedł do perfekcji w wieku 30 lat :O:D

To Ty tu robisz za ekspertkę :D ja tylko czytam

heh, ja pracuję/wysilam się, czytam artykuły w necie, myślę i obserwuję, czytam książki o różnicach płci. a ty co robisz w tym kierunku?

Doszukuję sie problemu w sobie :O

Dzięki :) na mnie juz pora, nikt za mnie nie wstanie rano :D Dobranoc 🖐️

Gość krokodylko
37lat to dziad

chrzanicie o tym podrywaniu , nie każdy facet musi być do tego predysponowany, nie każdy musi to robić , nie każdemu musi się to podobać , większosc facetów nie jest podrywaczami i ma dziewczyny/żony/kochanki/narzeczone mają odpowiednie zalety w wyglądzie/charakterze/finansach i płeć żeńska sama się garnie

Darker , no masz racje, dziewka może mieć 1.30 wzrostu szkła grube jak denka od okularow , chodzić o kulach , być biedna jak mysz kościelna i tak znajdzie się zawsze adorator🖐️dowodem na to są np te karlice z rozmow w toku- kazda ma faceta z drugiej strony karzeł w takiej sytuacji to gejem albo aseksualnym może dostać, ewentualnie pracować w cyrku:D kobiety i faceci są rozni pod wieloma względami co niektore panie na tym forum nie mogą sobie wbić do swoich główek

Gość do marudzących prawiczków
wy jesteście parówy i sieroty jeżeli nie możecie wyrwać nawet najbrzydszego paszczura, która też jest sama i też płacze że nie znajdzie chłopaka.

Gość do marudzących prawiczków
no to bierzcie te które na was lecą, parówy. ale wy chyba szukacie królewny z willą

Gość nie rznij glaba
ale prawiczek nie chce ruchac byle blazy, chce miec atrakcyjna kobiete!