Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inuś 23

Czemu prawiczki mają tak przerąbane na kafe????

Polecane posty

Gość kobietka.....kokietka
mnie jednak interesuje skąd ten nick... no i ile ma lat właściciel nicka ;)

to młody jesteś, wiec nie przesadzaj :) na pewno dziewczynę znajdziesz :)

Gość 21 lat to za
późno

a jak niby oceniałeś te swoje szanse, skoro wyszło, ze ich nie masz albo masz minimalne?

Gość kazdy prawiczek chce
Skoro do tego wieku żadna się nim nie zainteresowała to jakie może mieć szanse w późniejszym wieku ? chyba tylko na desperatkę :O lub z dzieckiem :O

ja jestem całkiem innego zdania, bo 21 lat to naprawdę nie jest tak dużo. I skąd u Was myślenie, że żadna się wami nie zainteresuje?

Każda potwora znajdzie swojego amatora. Weżcie się za siebie, zmieńcie, to, co możecie zmienić - na lepsze oczywiście :) I bądźcie dumni z tego, czego zmienić nie można. I nigdy nie mów nigdy, bejbe.

to co niby z Tobą nie tak? co masz do swojego charakteru i wyglądu?

Prawiczek i kropka podszywa się ciągle :O

Każda potwora znajdzie swojego amatora. Weżcie się za siebie, zmieńcie, to, co możecie zmienić - na lepsze oczywiście I bądźcie dumni z tego, czego zmienić nie można. I nigdy nie mów nigdy, bejbe. ale to przysłowie to o dziewczynach więc marne pocieszenie🖐️ pewnych rzeczy w wyglądzie i charakterze nie da się zmienić ato by było kluczowe a ja już jestem na takim etapie że nawet jueśli znalazłaby się kandydatka ( w co wątpię) to ta próznia i brak doświadzcenia z dziewczynami przez te wszystkie lata odcisnęłyby swe piętno

Gość krokodylko
czasem ktos jest pasztetem i latwo siebie nie zmieni

ale co z Tobą nie tak Twoim zdaniem?

to co niby z Tobą nie tak? co masz do swojego charakteru i wyglądu? całą encyklopedie bym mógł napisać ale naprawde nie lubię się użalać na swoim losem bo wy myślicie tak - jest tam jakiś facet pod ciekawym nickiem , czasem coś mądrego napiszę - na pewno jest taki taki i taki... a jak poznajecie go blizej to poznajecie go lepiej , zaiuważacie jego wszystkie wady o to jakim jest naprawdę stwierdzacie ze to nieudacznik i kopiecie go w tyłek - takie moje rozważania noepoparte dowodami

no dobra, rozumiem przez internet się ludzi idealizuje, ale ja nadal nie wiem co masz sobie do zarzucenia

On pewnie nic , warto byłoby zapytac jego potencjalne partnerki :O

Żle mnie zrozumiałeś :O jakieś pewnie były skoro takie wnioski masz :O

nigdy nie będę miał dziewczyny, toż ty masz dopiero 21 lat! Jeszcze kawał czasu na lekcje - przez niektórych nazywane porażkami. Umiawiaj się z dziewczynami i ćwicz. Dbaj o siebie tak jak możesz. Pracuj nad swoim charakterem. Najłatwiej jest powiedzieć, że mnie już nic nie pomoże, poddaję się, itd. Bez sensu, zupełnie.

Bo tak jest prościej? plus zaoszczędza się kupe stresu i innych nie potrzebnych rzeczy :O

nigdy nie będę miał dziwczyny, my rozumiemy, co masz na myśli mówiąc, że nie jesteś typem , którego szukaja dziewczyny. ale się z tobą NIE ZGADZAMY ty nie jesteś bradem pitem? a czy prawdopodobne jest, że są dziewczyny, które nie są ageliną? No, pomyśl trochę! Ludzie są RÓŻNI! i faceci i kobiety dlatego każda potwora znajdzie swojego amatora - tyczy sie każdego

faceci to jednak dziwne istoty :O nie spróbują a już wiedzą, że nie mają szans :O

Krokodylka1 (nutmar@tlen.pl) nigdy nie będę miał dziewczyny, toż ty masz dopiero 21 lat! Jeszcze kawał czasu na lekcje - przez niektórych nazywane porażkami. Umiawiaj się z dziewczynami i ćwicz . Dbaj o siebie tak jak możesz. Pracuj nad swoim charakterem. Najłatwiej jest powiedzieć, że mnie już nic nie pomoże, poddaję się, itd. Bez sensu, zupełnie. cięzkjo robić coś czego sie nigdy nie robiło:O

nigdy, rozumiem, że nie masz powodzenia i jesteś mniej atrakcyjny od kolegów. ok. ale nie mów, że żadna cię nie zechce, wydaje mi się, że sam w to nie wierzysz, tylko innych niepotrzebnie denerwujesz

Jeśli mam wychodzić na idiotę to wolę już nie próbować , godność jednak trzeba mieć :O🖐️