Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrób test monika jest tak grub

Oto odpowiedź na nurtujące Was pytanie panowie

Polecane posty

Gość zrób test monika jest tak grub

Mianowicie: Dlaczego kobiety wolą starszych? Moja krótka historia. Przez 4 lata byłam związana ze starszym o 17 lat facetem. Było nieziemsko. A zostawiłam młodszego dla tego faceta. Dlaczego? 1.Starszy facet jest dojrzalszy (to chyba nic nowego?) 2. Starszy facet traktuje taką młodą kobietę jak boginię... 3. ...ba, czuje się jakby złapał Pana Boga za nogi. Szansa niepowtarzalna. 4. Taki facet jest gotów gotować dla młodej kobiety, usługiwać jej. 5. Miłość jaką cię darzy taki facet, to coś niesamowitego. 6. Nie ru**a jak jakiś królik, tylko spełnia oczekiwania kobiety. 7. Skupia się na niej. 8. Jest jednocześnie opiekunem i partnerem. 9. Jest stały w uczuciach, nie szuka zabawy tylko stałego związku. 10. PO PROSTU JEST BARDZIEJ POCIĄGAJĄCY I MĘSKI. Wyzwala w kobietach niespotykane uczucia, czasami zmarszczki są niesamowicie seksowne. Starszy facet to jest to.

Gość no to zdecyduj się w końcu
dlatego chcę starszego :P

podpisuję się pod tym, choc sama mam młodego (jednakze bardzo dojrzałego, spelniającego powyższe punkty)

O jejku, mnie starsi odpychają, nie mają dla mnie w sobie nic pociągającego, ale o gustach się nie dyskutuje.

Gość ratunek w drodze :D
mnie bardziej podniecają młode bożyszcza :classic_cool: mają lepsze ciała :D poza tym podnieca mnie to, że facet zaspokaja głównie swoje potrzeby - wtedy czuje, że go podniecam :D na starego może zdecyduje sie jak bede zdesperowaną, samotną 25latką :) nie wiem, czy mnie to czeka :D ale jeśli już to za jakieś 5 lat ;)

Gość cycymrun
ja mam starszego tylko o odrobine, ale nie zgadzam sie z Toba zupelnie :) 1. 25-latek moze byc dojrzalszy niz niejeden 40 latek 2. zalezy ktory, to nie norma 3. albo uwaza sie za duzo madrzejszego od smarkatej 4. moj tez mi gotuje 5. bo nie daje rady juz wiecej :D 6. albo chwali sie przed kolegami 7. ??? 8. i sponsorem? Niektore kobiety tego nie potrzebuja 9. Taaak? Zazwyczaj jest odwrotnie, jesli facet w dojrzalym wieku nie ma partnerki, moze swiadczyc o tym, ze to lowelas 10. a zwlaszcza jego lysina, brzuchol i zadyszka :D