Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,kjkljlkjljlkjlkj

Medwiedew przylecial mimo wulkanu, a co z prezydentem USA ?

Polecane posty

Gość nie chce sie czepiac
po pierwsze Merkel juz w sobotę wieczorem ponoć do Austrii dotarła a po drugie to normalnie helikopterami lata a teraz nie mogła? ale obiektywnie rzecz biorąc to faktycznie Niemcy jeszcze jakoś wybrnęli a ta reszta... Znów pokazali Polsce jej miejsce w szeregu

Gość ile Medwiedew ma wzrostu
?

Gość nooo oo
teraz przynajmniej wiemy kto ma nas gdzie

Gość hmmm dla mnie w sam raz bo
ja mam 158;)

Gość o rzeszty
samolot kaczynskiego pierdyknal sie przez glupote i lekkomyslnosc pilota. a wy chwalicie prezydenta gruzji, ze mial farta, bo jego pilot sklamal o dobrych warunkach atmosferycznych? stado debili :P wszyscy inni cale szczescie, ze nie przylecieli, chyba ze mieli by ochote stracic dwa dni na jazde samochodem i zaniedbac wazne sprawy. obama mial w planie leciec i odwolal w ostatniej chwili. mowi wam to cos, przymuly - w ostatnij chwili. nie bylo wtedy czasu na organizowanie rozrywkowych wyscigow z czasem i wiezami kontrolnymi, na co powzial sie prezydent gruzji. dlaczego wy zawsze musicie byc tacy zakompleksieni, ze nieprzyjechanie kogos na wazna uroczystosc w waszym kraju odbieracie jak osobista obraze?? a teraz najwazniejsze: pewnien facet (znajomy rodziny) zginal tragicznie jadac na motocyklu. na jego pogrzeb jechali dwaj znajomi, ktorzy w drodze zabili sie tez na motocyklach. nie znam szczegolow. moze to za dalekosiezna aluzja na wasze przezarte telewizja i kompleksami mozdzki, ale na tym koncze :)

Gość hmmm dla mnie w sam raz bo
szczerze mówiąc jak mam wyjebane na to,że np.Obama nie przyleciał:PUSA mnie wkurwia!!

Gość nie chce sie czepiac
do ozeszty: tak się zastanawiam co przez ciebie przemawia: zadufanie czy całkowity brak godności? Ktoś tam mógł nie przyleciec, ale problem polega na tym, ze nie przyleciał nikt. Znalazło się grono osób, które potrafiło dotrzeć i to nie tylko drogą powietrzną. Stare porzekadło mówi, że jak się sam nie usznujesz to cie nikt nie uszanuje. To było poniżające dla Polski i nic tego nie zmieni, nawet radosna twórczość takich oszołomów jak ty. Fakty mówią same za siebie. A najbardziej prawdopodobna wersja jest taka, że po deklaracji Obamy inne kraje też zgłosiły swoje uczestnictwo - niekoniecznie ze szczerej chęci a jego reygnacja dała zielone światło reszcie. Szacun dla Klausa, że potrafił te smutną prawdę powiedzieć głośno: to jest niewyobrażalne

Gość mkhjiy
Brzydula30 (brzydula31@o2.pl) Tak ma narazac swoje wlasne bezpieczenstwo i przyleciec zeby Polakow zadowolib Tak, miał mimo to przyjechać. Naszych chłopaków, żołnierzy nikt nie pytał o zdanie jak mieli lecieć do Afganistanu i Iraku walczyć za ich sprawę, u nas do ataków terrorystów nie dochodzi

Gość wieśkaaa
Z tymi ochotnikami nie jest tak do końca jak piszesz, mam znajomego żołnierza który pojechał do Afganistanu bo został do tego przymuszony przez przełożonych.

Oczywiście że przymus jest,ale oficjalnie to ochotnicy.albo jedziesz albo do cywila.

Gość eureka...eureka
Sakaszwili z USA przyleciał, do Włoch a później z Włoch do Polski, spóźnił się ale doleciał i był, jego żona z Brukseli 13h jechała samochodem. Juszczenko pociągiem jechał. Merkel była we Włoszech i tak jak Sakaszwili mogła samolotem do Polski dotrzeć. I nikogo z Unii nie było, wstyd! Nasi europoslowie samochodami poprzyjezdzali i nic im się nie stalo. Te 13 czy nawet 15h w samochodzie to nie taka straszna rzecz, tymbardziej ze maja kierowcow i sami moga sobie spac.

Tak czekali na Obame jakby miał nas wszystkich zbawic. Jak dla mnie to moze grac w golfa, palanta czy cokolwiek innego i w ogole sie u nas nie pokazywac.

wyjebali nas w kakao i tyle!:o do orzeszty i jego zdania: "samolot kaczynskiego pierdyknal sie przez glupote i lekkomyslnosc pilota." to się jeszcze okaże...i uszanuj człowieka dobra? bezczelny chamie! ps. w internecie zamieszczono informację, że piloci byli szkoleni lądować nawet przy zerowej widoczności i byli najlepszymi, doskonałymi...więc skąd nagle ta głupota i bezmyślność? dziwne...

Gość dla mnie start to horror
nie potrzebuje tu obamy osramy i wy tez nie powinniscie go chciec! bo my jako polacy tak o nie mozemy do nich zawitac wiec niech wypierdalaja