Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszysta....ka.

Jestem od niego ciezsza o 11kilo :(

Polecane posty

Gość Puszysta....ka.

On wazy 55 kg a ja 66 kg. I co?

I moja kol. też tak ma, wiec ma przewagę... ;) I kilka śmiesznych historii na koncie, a jemu głupio ;) Bo taki słabiutki .

Gość Puszysta....ka.
Ja tam niby cięższa jestem ale i tak on silniejszy :P

55kilo?????????? śpi na żaluzjach? czy wieszasz przy drzwiach wejściowych na wieszaku?

Gość Puszysta....ka.
Spi w łóżku, no jest drobny :(

Gość Puszysta....ka.
Ma problemy z przytyciem...

Ja nie chciałabym chudzielca ;) Mój ma tylko 72 ... ja 59... wiec twój chowa się i do mojej wagi. xD

i? mamy zaproponować jakąś "dietę" na poprawę wagi?

Gość bzzzz....
ja 45 on 82kg i 30 cm wyzszy odemnie ale co to ma za znaczenie mam kolezanke 95 kg i chlopak 65 kg

Gość Puszysta.....ka.
no przydałoby się :D haha

Luz.. Gdy moja tyla ja chudlem. Teraz różnica to prawie 25 kilo ale jest ok tylko schudnac fakt latwiej niz przytyc...

Gość Puszysta.....ka.
170cm :(

I taka puszysta ? Nie przesadzaj jesteś 'normalna' żaden szkielet ja mam 3 cm. mniej.. ;) I troszkę mniej wagi i uważam, że mam świetną figurę, choć nie raz w to wątpie, ale dupe mam i oddychac czym też ! Ot co ! ;)

Gość Puszysta....ka.
Ja właśnie tyłek tez mam, i oddychać tez czym (75D), ale chociaż brzuch mam plaski trochę :P

No widzisz ;) Wiec już wiesz gdzie twoje kilogramy ;) I na stówę facetowi odpowiada twoja figura ;) Ja mam 80C ;) I dupe też... nie mam całkiem brzucha płaskiego, ale mam... najbardziej mnie śmieszy jak chce mi udowodnić, że mam świetną figurę i np. przed miesiączką brzuch mam zawsze taki większy i twardy.. a on, że mu sie taki podoba ... więc mu docinam, żeby się nie martwił i za tydzień porównał bo już taki twardy nie będzie i oczywiście mniejsze się zrobi ;)

Gość jak dasz rade
zrobić mu masaż pleców stopami to nie jesteś za ciężka ani puszysta ;-)

Gość Puszysta....ka.
Hehe, no mój tez ma takie odchyłki, nieraz krzyczy ze kocha mój tyłek :P

Gość Puszysta....ka.
Nie próbowałam tego, nie będę ryzykować ale on mnie może podnieść bez problemu ale to chyba z racji siły.

Gość jak dasz rade
zaryzykuj a może mu się spodoba taki tajski masażyk??????

Gość toonda
Nie należę do chudzinek, jestem dosć mocnej budowy (175 cm wzrostu i 70 kilo), a kiedyś było jeszcze gorzej, byłam porządnie przy kosci. I pewnie dlatego jest dla mnie bardzo ważne, zeby facet był ode mnie potężniejszy. Wyższy i cięższy. Mój byly był ode mnie wyższy o 10 cm, ale co do wagi, to juz nie było zbyt dużej różnicy, był może o 5 kilo cięższy ode mnie. Dziwnie mi z tym było, czułam sie przy nim jak wielki babon. Mój obecny partner zdecydowanie bardziej mi odpowiada pod względem gabarytów :) Też 10 cm wyzszy, ale za to waga 110 kilo, kawał chłopa, czuję się przy nim jak kobieta, a nie jak walkiria

Gość Bellaber
Wyższy tylko o 2cm! :P

toonda masz fajny styl pisania ;) Ja tez uważam, że mężczyzna powinien mieć ciałka wiecej a nie jakiś chuderlak, dlatego wciąż powtarzam mojemu, że jest chudzielec i ma przytyć... a on na to, że i tak ostatnio przytył ze 5 kg. więc miał jakieś 67... Mam nadzieję, że ma wiecej niż 72.. ;)

Gość toonda
O, dzięki za komplement :) To jak ze wszystkim - co kto lubi. Jeden lubi grubych, inny lubi chudych. Moja siostra na przykład nie toleruje facetów z zaniedbanymi ciałami, niewysportowanych, galaretowatych albo po prostu trochę przy kosci. Facet dla niej musi być proporcjonalny, umięśniony, zgrabny. Są tez kobitki, ktorym sie podobają pajęczaki. Różnie to jest

Ja nie preferuję brzuszka od piwa ! Ot co ! Chociaż mój takiego dostaje, póki co jest ok. ;) Ale jak będzie miał co raz większy zwalczać to będę, a nie lada to wyzwaniem ;) Ogólnie uważam, że przy kości być powinien, nie za dużo tego oczywiście, ale do kości się przytulać nie chcę ;)Umięśnionego też nie potrzebuję .

Gość Mala drobinkaa
Ja mierze 174 cm wiec duzo, ale waże 55 wiec chyba w miare. Tez kiedys mialam takiego chudzielca, mial 180 cm nie wiem ile wazyl ale obawiam sie ze cos kolo teo, co Twoj, tylko on nawet podnieść mnie nie daal rady. Teraz mam faceta, ktory ma 190 cm wzrostu i 90 kg :)

Gość Mala drobinkaa
własnie mi sie wydaje ze nie jest taki chudy. A ja sie czuje przy nim malutka i o wiele lepiej niz przy tamtym. Wiem, ze to niby nie najwazniejsze...ale jednak to zupelnie inne poczucie. No i moj obecn moze mnie bez problemu na rekach nosic :D

Gość mrrrrrrrau
chuda nie jest jak wazny 66 kg przy 170 cm nawet szczupla nie jest szczupla bedzie kolo 58 a chuda ok 54