Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomciujshasjadakl

Kto pozwolił Sikorskiemu odbierać kondolencje ? !!

Polecane posty

Gość tomciujshasjadakl

Pytam się kur*wa kto? Kim on woogole jest żeby reprezentować na takiej uroczystości nasz kraj? Dla mnie on jest zerem!! Najpierw uwelbia prezydenta a później idzie do PO i rzuca na niego same obelgi! Żałuje że prezydent zginął bo to był człowiek który potrafił zachować jeszcze takie wartości jak honor, dobro ojczyzny i sprawiedliwość. Wstyd mi że ktoś taki jak sikorski odbierał kondolencje w imieniu Polskiego narodu.... Ten kraj to dno! Wszystkich nas okradają na każdym stopniu! Trzeba się tylko wstydzić że ktoś taki jak PO i sikorski dzielą losy narodu z Tuskiem na czele rządu !! Jak ktoś z PO zostanie prezydentem to wyjeżdzam z tego śmiesznego kraju! bo już jesteśmy pośmiewiskiem przez rząd. Obama , Merkel, Sodano nieprzyjechali dlatego że była chmura, bo jakoś gruzini przybyli, tylko poprostu mają gdzieś Polske, bo do tego doprowadzili politycy.

Gość posterunkowa michell
juz teraz zamow bilet, bedzie tanie. zegname🖐️

Gość posterunkowa michell
**taniej.

Jest ministrem spraw zagranicznych-po pierwsze. Po drugie, Sikorski to nazwisko, więc należy je pisać z dużej litery.

Gość tomciujshasjadakl
co mnie to obchodzi że jest ministrem spraw zagranicznych? ja jestem specjalista do spraw zarządzania logistyką i transportem i jakoś kondolencji nieodbierałem !! kondolencje odbiera w imieniu Polski czyli powinien je odbierać Komorowski

Szacunek... ;) specjalista do spraw zarządzania logistyką i transportem to tak samo ważna funkcja państwowa jak msz. Weź sobie człowieku zaaplikuj jakieś środki uspokajające, bo się wykończysz, stwarzając idiotyczne problemy, które nikogo nie obchodzą :O

Gość Freud Le Fort
Idź koleś rozpędź się dobrze i wybij o ścianę sobie z głowy głupotę. Trzymam kciuki, może pomoże. Dla ciebie Pan Sikorski buraku, nigdy tak daleko nie zajdziesz w swojej wiosce której Big Benem jest dzwonek na ukraińskim rowerze sołtysa. Krytyka prezydenta jest zabroniona od kiedy? To że miał inne zdanie i inne poglądy tudzież nie darzył go sympatią nie zmienia faktu że może go opłakiwać jako prezydenta swojego kraju i nie zwalnia go z obowiązków jako ministra spraw zagranicznych. Wg ciebie ćwoku kto miał odbierać kondolencje od zagranicznych delegacji jak nie minister spraw zagranicznych. Może u was w polsce klasy F odbierałby taki jak ty specjalysta logistyki z kółka mleczarskiego.

Gość eulaliaa
no sikorski bezczelny niebywale

Gość o nastepna z
kółka mleczarskiego mazepa w kolorowej chustce co teraz będzie wytykać innym, sama taka porządnicka za prezydentem a dupy z parapetu nie ruszyła nigdy. Spadaj turlać stragan z jajkami.

Gość ludzie myslcie samodzielnie
dla mnie to tez dziwne w kontekscie ostatnich wydarzen... ale coz widocznie protokol tak nakazuje.

Gość fajfus002991002
no bojówka PO się odezwała :D a h u j wam w czoło :D

Gość kuafasdfsdf
no popatrz, co za czasy że żyd odbiera kondolencje w imieniu polaków... oni mają teraz w tym kraju władzę, przykro mi.

Gość kuafasdfsdf
Przykro mi ale mam takie nastawienie odkąd zerżnęli mnie analnie dresiarze z pejsami.

Gość makowa panienka laleńka
Freud Le Fort :D:D:D:D:D:D:D:D: "specjalysta logistyki z kółka mleczarskiego." "mazepa w kolorowej chustce " wymiekłam!!:d:d czy piszesz także na innych topikach? masz we mnie wielbicielkę;)

Gość małpa_w_czerwonym
Ja pozwoliłam :classic_cool:, bo co?