Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inesita99

Co mogą znaczyć te słowa?

Polecane posty

Gość Inesita99

Witam! Wróciłam od lekarza i dopiero teraz interpretuje co powiedział - w gabinecie zawsze jestem zestresowana... . Jestem w 35 tc. Badal mnie ręką i stwierdził, że główka jest bardzo nisko. Od tygodnia mam brzuch już na dole. Jak zapytałam kiedy mogę urodzić to powiedział, że w każdej chwili. Powiedział to ze względu na ułożenie główki czy w 35 tc już miał prawo tak powiedziec?? Proszę o informacje!

Gość kamikadzee
a brzuszek ci sie obnizył w widoczny sposób? Jesli tak to moze poród sie zbliza Kobiety czasami kłada dłon pod piersiami ,jezeli misci się cała , tzn ,ze brzuszek sie obnizył

Gość Inesita99
Tak - powiedział, ze jest jeszcze zamknieta szyjka.

Gość Inesita99
tak, brzuszek juz całkiem na dole, od tygodnia. To moja 1 ciaza więc z tego co wyczytalam ze starych topikow moze to byc kwestia 2-3 tyg jak brzuszek opadl, ale ta nisko ułozona glowka mnie intryguje,

Gość kamikadzee
nie martw się na zapas , moze dzidziuś pomału przygotowuje sie do porodu ,ale moze to jeszcze trochę potrwa

Gość xxxxxxyyy
moja dzidzia tez miala nisko glowke, nawet bardzo juz tak w 34 tyg. a urodzila sie w terminie i porod wcale nie byl latwy, mimo, ze mi zdawalo, ze mala jest juz na "zakrecie" i w kazdej chwili niemalze wypadnie jak bede w pracy lub na zakupach czy spacerze:) 35 tydzien to juz praktycznie donoszone dziecko wiec tak czy inaczej bedzie dobrze. Nie martw sie:):) Zycze slicznego dzidziusia