Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikola57

dwu letnie dziecko z nadwaga,gdzie dobra poradnia metaboliczna w Warszawie.

Polecane posty

Za dużo tego jedzenia i źle zbilansowane. Same węgle :O Dzieci się nie odchudza tylko doprowadza do stanu w którym wiek będzie zgodny z wagą. Znaczy się będziecie tę wagę utrzymywać aż dojdzie do wieku, w którym powinna tyle ważyć.

Gość pardylka19
witam wszystkie mamusie: moj synek w grudniu bedzie mial 2 latka wazy 17,8 i wzrostu ma 108cm ma nadwage i to wiem sama nie trzeba byc lekarzem zeby widziec czy dziecko wazy wiecej niz powinno.jezeli chodzi o odzywianie to tu popelniamy najwiecej bledow,wszystkim mama ktorym sie wydaje ale to nie moja wina przeciez jak dziecko jest glodne to co nie dasz mu jesc??????tak bylo u nas teraz uczymy sie razem jak i co jesc...jest trudno ale warto walczyc o szczescie dziecka,bo jak pojdzie do przedszkola czy szkoly to wszystkie dzieci beda sie smiac....dlatego nie robmy swoim dziecia krzywdy...

Gość malyjakdiabli
Byłem wcześniej u 3 czy 4 osób, ale to było nieporozumienie. Mój problem był duży - ważyłem 117 kg, więc chciałem ważyć ponad 30 kg mniej, chciałem po prostu dojść do swojej wagi z 2004-2005roku. Powiem tak, przekonałem się, że nie jest łatwo o dobrego dietetyka nawet w Wawie. Pan Dominik nie jest tylko dietetykiem, jest dobrym psychologiem i do tego doskonałym kucharzem ! Nauczył mnie kilku prostych technik, dzięki którym potrafię przygotować tzw. bazę a do niej dodatki tworząc smaczne zdrowe dania. Jest bardzo bezpośredni i zasadniczy, nie owija w bawełnę więc na początku może się wydawać gburem, ale jest skuteczny i biorąc pod uwagę koszty które się ponosi, 100-150zł za 2-3godz, to bilansują sie one z tym że dużo mniej wydaje się na jedzenie ! Pierwsze spotkanie jest za darmo, trwa 2-3 godziny. Później spotkania są raz w tygodniu a po ok. 6 miesiącach 2 razy w miesiącu plus stały kontakt telefoniczny i emailowy. Przez ten czas oprócz ustalania zasad żywienia, jest doradztwo przy zakupach, warsztaty kulinarne i wiele innych rzeczy. Więcej na stronie www.najlepszy-dietetyk.pl