Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arfetakt_Diabła

Oddajemy głosy na Najseksowniejszych Polityków :-)

Polecane posty

ooo qrva ale wy jesteście pojeebane :D stado grubych pasztetów palcuje się marząc o prezydencie Rosji :D

Gość soldier of loveeee everyday
ja sie nie musze palcować, to Miedek palcuje mnie. nie napisałam wam że mam mieszkanko w Rosji? zapraszam go co weekend ;)

Taaa. Nawet gdyby to było realne nie zrobiłabym czegoś takiego zamężnemu mężczyźnie :) Kamecha. Zdziwiłbys się :)

Gość andzelussssiaaaa
blondyneczka Ty naprawde jestes blondyneczka i masz 18 lat chyba hahha sorki ale nie mogłam powstrzymac sie od smiechu gdy przeczytałam Twoją propozycje,myslalam ze nie gadam z jakimis malolatami no chyba ze to był zart :) ps tez jestem blondi

"Kamecha. Zdziwiłbys się " mianowicie jakim cudem? mógłbym co najwyżej zdziwić się, gdybyście okazały się grubsze albo brzydsze niż przypuszczam :)

Gość andzelussssiaaaa
a i dziewczyny nie odpowiadajcie na komenty typu Komerchy to bez sensu ona jest napewno taka wspaniala ze nie musi sie kochac w prezydencie Rosji, Miedek podoba sie bardzo wielu kobietom i nie widze w tym nic złego,naprawde nie trzeba byc pasztetem,ja sie podkochuje w nim i sie tego nie wstydze :)

A co ty tutaj Kamecha w ogóle robisz? Już ustaliliśmy wcześniej, że nie masz szans, bo nie jesteś prezydentem Rosji ;)

no właśnie, popieram

andzelusia - nie traktuj moich postów poważnie my tu wszystkie fantazjujemy:P Poza tym jestem blondynką , może głupią nie wiem, ale nie aż tak głupią.

Gość andzelussssiaaaa
błagam nie odzywajcie sie do tej Komerchy, jej wlasnie o to chodzi zeby sprowokowac

nie widzę w tym nic dziwnego, że Dmitrij się podoba po prostu za żałosny uważam fakt, że zakompleksione polskie paszteciki fantazjują o kimś, kto nawet by na nie nie spojrzał ;) za wysokie progi, dzieci :D

Kamecha mianowicie takim, ze Twoje przekonanie o paszteciarstwie każdej Polki mogłoby się legnąć w gruzach. pozdrawiam ;)

Gość andzelussssiaaaa
no kAMECHA naprawde zdziwilabys sie jak juz ktos powiedział i nie jestem dzieckiem.ale nie zamierzam Ci tego udowadniac takze daj sobie juz spokoj a tak a propos to brzydkim i grubym tez chyba wolno sie podkochiwac rozmawiac itd wiec wyluzuj i nie mam zamiaru juz Ci odp

a może my jesteśmy piękne? na pewno by spojrzał. polki to polki, inna krew, nie ma to jak polka

19 lat... górna granica wiekowa pasztetów fantazjujących na tym topie... wiek wyjaśnia skąd tyle siana w głowie :D

Kamecha mimo wszystko zgadzam się z Tobą, co do "zbyt wysokich progów" Ale czasami fajnie jest sobie pofantazjować ;)

Gość andzelussssiaaaa
no coz mi sie Bartosz A nie podoba Miedziu ponad wszystkich ewentualnie jesszcze Donald i śp. Karpiniuk

i przede wszystkim pozartować, bo ja tego wszystkiego na poważnie nie piszę. Pomijając to, ze Miedwiediewa rzeczywiście uznaję za przystojnego mężczyznę.

taaak, na pewno bym się "zdziwił", słysze to już któryś z kolei raz forum ma to do siebie, że tutaj każdy może być piękny i bogaty ;)

Gość andzelussssiaaaa
mozecie przestac sie z nią juz wykłucać ?:)