Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arfetakt_Diabła

Oddajemy głosy na Najseksowniejszych Polityków :-)

Polecane posty

Wszyscy się boją, ze wybuchnie wojna polsko-rosyjka, wiec ja oświadczam na wszelki wypadek wcześnie, ze bede naloznicą smego prezydenta Rosji :D

Gość a jaką muzykę lubi Miedek
heheheheh:D

hmmm to sądząc po tym topiku to miałby tyle nałożnić,że mógłby założyć harem;)

Gość soldier of loveeee everyday
no pewnie, każdy chciałby go przelecieć ja sobie wyobrażam jak jestem na delegacji, zjazd ogólnoświatowy, kilkudniowy i wszyscy mieszkają w jednym hotelu. jest kolacja, dosiada się do mnie Miedek, bo nie ma już miejsca. ja mam na sobie czerwoną sukienkę i szpilki. jemy w ciszy, bo każdy ma swoje sprawy. ona na mnie spogląda, ja na niego i rozmawiamy. potem on przychodzi do mnie do pokoju hotelowego, w garniturze, siada na łóżku, ja podchodę do niego, siadam mu na kolanach okrakiem a reszty można się domyślić :D:D:D:D:D

hehehe :D Ja sobie wyobrażam przygodę w zajebistej rządowej bryce :classic_cool:

soldier of loveeee everyday---->fajny scenariusz;)az sie rozmarzyłam wyobrażając sobie takiego bezbronnego Miedka hotelowym pokoju jak któraś z Nas go molestuje:D

niestety nie mam:(Ale jak coś znajdę w necie to wrzucę fotkę;) Heheheh,najlepiej to byłoby się przekonać osobiście jaką ma klatę;)

Jak to dobrze ze nie jestem sama w tej fascynacji Miedwiediewem:D juz myslalam ze cos ze mna nie teges:P

a tu pijany,uchachany Miedek:D http://deser.pl/deser/1,83453,6809124,Czy_Miedwiediew_byl_pijany_na_szczycie___WIDEO_.html jest tam też filmik:D

to, że jest nas tak wiele tutaj to znaczy, że rzeczywiście jest coś na rzeczy i jest przystojny ;) a fakt, w samochodzie rządowym też idealnie a ruscy wyznają prawosławie tak?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,jaki chłopaczek:D:D:D:D:D:Dheheheheh normalnie spadłam z krzesła:DAle juz wtedy był fajniutki;)

o kurwa jaka chudzinka ;D

tak,większość Rosjan wyznaje prawosławie.

Gość ciekawostki z Wikipedii
Życie prywatne Miedwiediew jest żonaty od 1989 z Swietłaną Miedwiediewą z którą ma syna imieniem Ilja, który urodził się w 1996 roku. Dmitrij Miedwiediew jest fanem muzyki hard rock, słucha Deep Purple, Led Zeppelin i Pink Floyd. Jest kolekcjonerem ich płyt winylowych, zebrał także wszystkie nagrania Deep Purple. W młodości sporządzał kopie ich utworów, ponieważ oryginały znajdowały się na urzędowej czarnej liście. W lutym 2008 Miedwiediew i Siergiej Iwanow wzięli udział w koncercie grupy Deep Purple, która występowała wówczas w Moskwie. Miedwiediew stara się codziennie znaleźć chwilę na pływanie i podnoszenie ciężarów. Uprawia również jogging, jogę i gra w szachy. Czyta także książki m.in. autorstwa Michaiła Bułhakowa, kibicuje zespołowi Zenit Sankt Petersburg. Prezydent posiada akwarium we własnym biurze, a także kota syberyjskiego (Neva Masquerade) imieniem Dorofiej. W runiecie i pismach satyrycznych nazwisko Miedwiediewa stało się obiektem żartów, sam Miedwiediew jest obeznany z tym zjawiskiem, i stwierdził, że takie coś ma prawo do istnienia. Dmitrij Miedwiediew mierzy 162 cm wzrostu.

oczywiście znam już jego życiorys ;)

ja też;)

a nie czujecie tak po cichu w sobie, że mógłby być waszym ojcem? i jakbyście go zobaczyły na żywo to tak byście zaczęło go traktować?

Gość meszugene
pojebało baby :o

a nie czujecie tak po cichu w sobie, że mógłby być waszym ojcem? i jakbyście go zobaczyły na żywo to tak byście zaczęło go traktować?

między nim a mną jest 17 lat różnicy więc teoretycznie mógłby być moim ojcem:PAle jak ojca gdybybym go spotkała w realu na pewno bym go nie traktowała;)On w ogóle nie wygląda na 45 lat ale na 30 kilka:)