Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arfetakt_Diabła

Oddajemy głosy na Najseksowniejszych Polityków :-)

Polecane posty

Gość andzelussssiaaaa
wiecie ze oni sa żonaci od 93' ,dziwne ze taki facet jest wierny jednej przez tyle lat

dyskusja zeszła na trochę nie kulturalny i prymitywny poziom.

Dobra, inny scenariusz, bardziej realny: Moskwa, 22 kwiecień 2010r. Jeden z członków kancelarii prezydenta Dmitrija Miedwiediewa, pochodzący z Polski i doskonale znający język Polski, buszuje w trakcie przerwy śniadaniowej po polskich stronkach. Ciekawy opinii Polaków o katastrofie w Smoleńsku, przypadkiem trafia na strone kafeterii. Ciekawośc prowadzi go na temat: "Oddajemy głosy na Najseksowniejszych Polityków :-). Czyta, czyta, śmieje się, aż nagle blednie, bo coraz częściej widzi nazwisko towarzysza prezydenta Miedwiediewa!! Pędzi do Dmitrija donieśc mu o fantazjach kilku Polek udzielających się na forum- ten czyta w skupieniu, zaznaczając, ze nikt nie może dowiedzieć sie o tym temacie, zwłaszcza Swietłana. Prosi o tajne służby KGB o dochodzenie w sprawie nr IP, z których wpływały posty, po czym informuje media, ze udaje się z wizytą do Polski...

Gość andzelussssiaaaa
dlaczego?

Gość andzelussssiaaaa
vodka dlaczego twierdzisz ze dyskusja zeszla na prymitywny poziom,? to nie ja pisalam o cyckach itp

To, ze facet przystojny nie oznacza, ze musi zdradzać :) Przynajmniej wiadomo, ze porządny jest, co jednak nie oznacza, ze nic się jeszcze nie zdarzy lub nie zdarzyło, ale nikt o tym nie wie.

andzelussssiaaaa to się odnosi tlyko do słow o "sflaczałych cyckach" ale nie rozmawiajmy już o tym.

Gość andzelussssiaaaa
vodka nie oszukujmy sie przystojni,niewyobrazalnie bogaci, majacy wladze faceci, bozyszcze kobiet, którzy mogliby miec kazdą zazwyczaj wybieraja te najpiekniejsze, korzystają z zycia i wogole..zazwyczaj zmieniaja swoje kobiety na lepszy mlodszy i ladniejszy model to tylko chcialam zaznaczyc, bo tak jest

Gość soldier of loveeee everyday
on sie wydaje wyższy od putina bo zakłada buty na obcasach jak sarkozy

no putin ma 30 lat młodszą żonę a też miał przecież żonę pierwszą, która się zestarzała i wsjo.

hej, ja się interesuję polityką i owszem, udzielałam się na kilku tematach typu wybory.... ale mikt nie argumentuje z wyjątkiem wyzwisk. Póki co, jestem raczej pro PO - wska, a czyj kolega ściskał się z Tuskiem (putin, no nie), no czyj???? ;)

Gość andzelussssiaaaa
wdł mnie Swietwana nie nalezy do pięknych,takie jest moje zdanie,ale wcale nie mówie ze to,ze on z nia ciągle jest to zle, to bardzo dobrze,przyklad takiego faceta jak Miedek daje wiare w to ze jest cos takiego jak miłosc :) i ze brzydkie nie znaczy zawsze brzydkie

Gość andzelussssiaaaa
ja tez jestem pro PO-wska, ale ja wystawiam Tuska na prezydenta :) Komorowski wogole mi nie odpowiada

Gość andzelussssiaaaa
Napieralski OK, ale nie ma w sobie tego co Miedek :)

dobrze jednak wiemy, że po pewnym czasie miłość się wypala i ludzie szukają czegoś nowego, taka ludzka natura. jest teraz prezydentem więc nie wypada mu mieć kochanki i się rozwodzić, wyjątkiem od reguły był tylko sarkozy, który wziął drugi ślub z carlą bruni podczas prezydentury

Gość andzelussssiaaaa
ciekawa jestem jak ta Swietwana wygladala jak miala jakies 20 lat ale teraz tez mogłaby sie odchudzic

Gość andzelussssiaaaa
no Olejniczak tez jest niezły