Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arfetakt_Diabła

Oddajemy głosy na Najseksowniejszych Polityków :-)

Polecane posty

Gość wo gule
fajna :D ma dwa 'oo' :D

Gość nie lubię rosyjskiej polityki
Miedwiediew jak dla mnie wzrost ma ok bo sama mam tylko 158 więc 162 u faceta nie jest dla mnie za mało;)Choć podobają mi się też wysocy faceci:P

Maly, ale ma wladze, dzieki czemu nadrabia :) Mnie tam nie przeszkadza.

przystojny był jeden z tych co zginął ale jak na złosc zapomniałm jak sie nazywał :(

Gość soldier of loveeee everyday
śp.Kurtyka? Co tam wzrost, jeśli ludzie cię znają na całym świecie to się nie liczy ile masz wzrostu. już tłumaczę: nie związałabym się ze zwykłym facetem z takim wzrostem, bo byłby to obciach, ale z TAKIM jak Miedek już bym nie czuła obciachu, bo.... no kurde wyleciało mi z głowy. fajną myśl miałam. a już wiem. po prostu nikt by głupio nie patrzył na taką parę i nie dziwił się, bo prezydentowi wolno więcej i tyle.

Gość do soldier of loveeee everyday
Miediediew jeszcze może bo ma dopiero 45 lat;)

Miedwiediew jest sukcesem rosyjskiej nanotechnologii :) miniaturyzacja prezydentów Rosji przebiea stopniowo, podobnie jak miniaturyzacja procesorów Jelcyn miał 188 cm wzrostu, putin 171, a miediewiew tylko 162 cm

Gość rwfwe
Taaaaa ja wiem ile on ma wzrostu ( krasnal :() ale w TV tak tego nie widac i ten Putin tez taki niski a to dziwne w sumie bo Slowianie sa raczej wysocy :/ No ale w moich fantazjach Dimitrij ma ok 185cm zaufajcie mi ze wyglada bosko... :p

Gość do Kamecha
wiadomo,że kafeteryjne standardy są często patologiczne:o Mnie Miediediew mimo iż ma tylko 162 się podoba:P

Putin ma syna 14 lat, niecałe 6 lat młodszy ode mnie xD

a może on czeka na mnie co? a wiecie że ona ma troszkę cycuszki i brzuszek? ;p ale i tak nie stanowi to ujmy dla niego. Mi najbardziej podoba się to zdjęcie, ma tu super oczy: http://kresy24.pl/img/news/miedwiediew1.jpg a w nocy mówiłby do mnie: быстрее, ты красивая, чудесно (bystree- szybciej, ty krasawaja- jesteś piękna, czudesna- cudownie) :D:D

Gość rwfwe
oho juz nas cenzuruja. nie moze nawet kobieta wyrazic swej checi na prezydenta Rosji :P:P:P:P

i on ma syna 14 lat a nie putin bo się pomyliłam i nie krasawaja a krasiwaja

Gość ej gdzie jest reszta wpisów
😠 My tu tylko piszemy o przystojnych facetach,po co ta cenzura?:o

Hej, dziewczyny, a wyobraźcie sobie, ze dzwoni dzwonek do drzwi, a za nim Dmitrij Miedwiediew, mówi, ze zauważył cię na ulicy, i musiał tuta przyjść... wiadomo, ze chodzi mu o seks, tylko na jedną noc. I co zrobiłybyście to, nawe te, które sa w związku? Aha, no i walnąłby jakiś romantyczno-tajemniczo-oczarowujący tekst, po którym kolana miękną.

Gość rwfwe
jest juz kilkanascie lat z ta Swietą - ona dala mu dziecko i jej nadprogramowe kg sie nie licza. poza tym jest przebojowa i bryluje na salonach :/ i znaja sie od dawna. ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :/ co za zycie

oczywiście żebym go wpuściła na nockę, a potem zostałby na następne dwie a potem już na resztę życia ;) trzeba umieć usidlić faceta. i wcale nie na dziecko. a on jest w wieku mojego taty, musiałabym się wyrzec rodziny żeby z nim być bo oni by zawału dostali i nie pozwoliliby mi w ogóle ;]

" 23:28 [zgłoś do usunięcia] do Kamecha wiadomo,że kafeteryjne standardy są często patologiczne Mnie Miediediew mimo iż ma tylko 162 się podoba" ja mam 178 cm podobam się wam? :D🖐️

Ja tam nie mięknę, gdy słyszę romantyczne teksty, raczej wolałabym jasno wiedzieć co i jak :D Wracając do pytania. Jako, ze ostatnio jestem spragniona seksualnej dzikiej przygody, zapewne zgodziłabym się.

putin był ze swoją też z 15 lat i co? zostawił dla młodszej, właściwie to dla dziecka ją zostawił. a ona jak była młoda to była piękna ta jego Ludmiła