Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arfetakt_Diabła

Oddajemy głosy na Najseksowniejszych Polityków :-)

Polecane posty

Gość rwfwe
jestes prezydentem Rosji? władza w rekach mezczyzny jest silnym afrodyzjakiem...

Gość ej gdzie jest reszta wpisów
Iwonkaaaa26---->taaaaaaaaaaak;)Zrobiłabym to z nim...nawet na 1 noc:PRAZ SIĘ ŻYJE!!!

"władza w rekach mezczyzny jest silnym afrodyzjakiem..." nie wiem jak wy ale ja mam władzę zarówno w rękach jak i w nogach poza tym świetnie władam młotkiem i kluczem

Gość ej gdzie jest reszta wpisów
Kamecha--->:D:D:D

On nie wygląda na 45 lat... Daabym mu jakieś 35,38. Jarku, twój wzrost jest ok, twoje oczy są zajebiste, ale nie jesteś prezydentem Rosji i masz parszywy stosunek do kobiet.

raz sie zyje, prawda? Przynajmniej byloby co opowiadać wnuczką. Jaką babcia była szprychą :D :classic_cool:

Gość soldier of loveeee everyday
ah co te ruskie mają w sobie że tak kręcą? putin kręci moją mamę, mówi że ma coś w sobie

ja tak samo, jak było to jego oficjalne przemówienie w sprawie katastrofy w telewizji to ja myślałam że ma góra 37 lat. A tu co?

kurczę, ja chyba nie zasnę, wyobrażam sobie już seks z Dmitriem... ah... te oczy, moje ręce w jego włosach, jejku, nie mogę :O

dlatego ja zaraz idę spać i marzyć o nim ;) ja sobie wyobrażam jak stękam. myślałam że tylko mi się on podoba. ale ja zawsze wolałam to piękno "nieoczywiste"

Gość rwfwe
Putin jest dla mnei aseksualny ale wiem ze moze w nim krecic ten chlod, tajemniczosc i niedostepnosc. A Dimitrij wyglada na grzecznego chlopczyka ale jest prezydentem Rosji, huh taki by mnie usadzil :P ;)

Gość ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nie wie co wy w nim widzicie(ruskim)chyba to was pociaga ze ma wladze?mi sie zawze podobal Sebastian Karpiniuk,ale juz nie ma go wsrod nas.....:(

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeerr
Karpiniuk :(

tak, władza pociąga a jak oglądałam pogrzeb i jak wchodził do Kościoła... mistrzostwo, aż mi ciary przeszły ;) Ta powaga, ten chód, ten krawat...

" kurczę, ja chyba nie zasnę, wyobrażam sobie już seks z Dmitriem... ah... te oczy, moje ręce w jego włosach, jejku, nie mogę" BUahahahaha :D🖐️

Tak, urok Putina polega chyba wyłącznie na jego chłodzie i wyrafinowanym wyrazie twarzy. Ja też zawsze wole to piękno, ktore powszechnie za piękno nie jest uznawane.

Gość rwfwe
juz sie powtarzam :p lece spac i bede sni o nim. ciekawe co by powiedział gdyby wiedzial ze kilka lasek na raz fantazjuje o nim :p

do vodki: to myślisz tak jak ja. moja mama nie rozumie jak może mi się podobać ten czy ten albo tamten skoro są brzydcy a urok tkwi głębiej. co mi po facecie który ma wszystko wyłożone na tacy? ma idealne ciało i twarz? ja muszę odkrywać piękno, poznawać zagadki u faceta. to bardzo pochłaniające zajęcie, wymagające poświęcenia reszty swojego życia u tego faceta. Hmm...niezły ten mój cytat ;)

Myślę, że nie tylko kilka lasek ma o nim fantazje, ale Swietłana go i tak nie puści.. Swoją droga, ciekawe, jaki jest w tych klockach...

Gość ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
pewnie Sebus zostawil jakas cierpiaca laske,moze i nie jedna........

Gość smierdzacy klocek
ja sie zakochalam w Radziu Sikorskim, nikt mu nie dorowna :)))))