Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arfetakt_Diabła

Oddajemy głosy na Najseksowniejszych Polityków :-)

Polecane posty

Gość rwfwe
jeny ja musze juz spac a nie moge sie oderwac od tego tematu ;p

Gość soldier of loveeee everyday
też tak mam taka fifka co się kręci wokół mnie( czyt. gówienko, nikt warty uwagi) to mnie nie interesują a taki z Rosji...i jeszcze ten język, fajny dosyć ;)

ja mam za daleko do Wawy, ale na moją wioche mógłby wpaść:D do Krakowa tez bez problemu mogę zajechać.

język super. Postanowiłam się uczyć na własną rekę, albo może wybrać się kiedyś na jakiś kurs.

Gość andzelussssiaaaa
ja jestem z Krakowa :) wiec moze jeszcze kiedys wpadnie, oby nie przy takiej okazji jak ostatnio...

Oglądałam kilka razy, ale kompletnie nie w moim guście. Nie spamuj :P

ja się uczyłam przez 5 lat i umiałam bardzo wiele, to prosty język niestety zapomniałam niemal wszystko;/ a tak to normalnie bym się dogadała wtedy z nim, bo znałam bardzo dobrze rosyjski

Gość andzelussssiaaaa
ja nie mam czasu ogladac takich rzeczy,nie znam tego faceta,ale chyba ok,dziwne zdjecia ciezko ocenic a i nie zmieniaj tematu,mowimy o politykach

dziewczyny spotykamy się jutro? bo ja już wymiękam przy kompie, Miedek mnie woła już do łóżka ;)

Bardzo chciałabym umieć rosyjski. Oczywiscie nie, ze wzgledu na fascynację Miedem, ale poprostu bardzo mi się podoba ten język. I wraca do łask.

Gość zauważyłam że od jakiegoś
tu Miedek fajnie wyszedł,jak taki beztrsoki chłopaczek;) http://bi.gazeta.pl/im/7/6809/z6809287O.jpg No ale polityka,bycie prezydentem Rosji to stresujące zajęcie więc musiał facet jakoś odreagować % :P

Gość andzelussssiaaaa
ja moze kiedys tez sie naucze ale na wlasna reke to chyba ciezko, a narazie na kursy nie mam kasy, musze szkolic angol,zrobic certyfikat

spoko, ja chciałam tylko wam pokazać jak popadam ze skrajności w skrajność jeżeli chodzi o typy i że ten koleś też jest brzydki a mi się podoba ;)

Gość a dlaczego dlaczego
zauważyłyście, że na tym pijanym zdjęciu Miedziu jest tego samego wzrostu co długonosy Francuz i farbowany Włoch. coś z tymi maluszkami jest na rzeczy Olejniczak .......:) a jak już o nieżyjących to A. Urbańczyk był super http://pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Urba%C5%84czyk_(polityk)

Gość andzelussssiaaaa
heh to zdjecie co wrzucialas rzeczywiscie wymiata:) slodko

będę jutro o 18 albo wcześniej, jakby co to poczekam na was dobranoc :* śnijmy o nim :D

Gość meszugene
jak niedźwiedziew seksowny :o

Gość andzelussssiaaaa
kurcze on naprawde ma tyle wzrostu? bo ja mam jakies 172 hah :)

Gość andzelussssiaaaa
hahahah ale teraz to nie ma roznicy czy kobieta jest wyzsza :D

Gość andzelussssiaaaa
ale rzeczywiscie jak wchodzil do Maryjackiego to tez mialam "ciary" to nie był moment zeby myslec o takich rzeczach ,ale Tych mysli nie dalo sie odpedzic i nie pomyslec jaki on przystojny i z klasą

Gość andzelussssiaaaa
chyba nikogo nie ma to do jutra,wroce tu dla tego tematu :) ale pewnie bede wieczorem

Gość andzelussssiaaaa
http://wiadomosci.wp.pl/gid,11401874,title,Wakacje-Putina,galeria.html?ticaid=1a069&_ticrsn=5 jeszcze linka dla was na dobranoc :P

lecę spać i śnić o Miedku;)😴 Dobranoc dziewczyny🖐️Oby przyśnił się Wam Miedek lub jakis inny fajny polityk😘

Gość naprawdę podoba wam się
taki wymoczkowaty Miedwiediew????????? Czy po prostu nabijacie się z niego??????

tak nam się podoba na serio. a ja nie poszłam do szkoły ;p i już zakończyłam edukację xD przyjdę tylko na zakończenie roku i matury ;] a wiecie, że wczoraj tak padłam na twarz do łóżka że nie miałam sił żeby myśleć o nim? niestety nie przyśnił mi się;/

a mi sie przyśnił ale nie jakieś hot sceny z nim:PTylko miałam chwile przed oczami jego zdjecie:DChyba za długo siedziałam na tym topiku i oglądałm jego foty:PWprawdze lepiej byłoby miec jakieś pikantne sny z nim...ale trudno,może kiedyś się cos przyśni;)