Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WENTURA

szukam przyjaciela

Polecane posty

Spędzałam urocze chwile w towarzystwie ściery i mopa :D Jestem, Piter. Tęskniłeś? :P Nie wiem czy pani fryzjerka podcina w innych miejscach, bo przecież ja zapuszczam specjalnie dla Ciebie :P :D Mariusz... zostałeś opętany przez legion. Trzeba Cię egzorcyzmować jak najszybciej :) Witam Czarną i Pomarańczę :)

Gość czarnażi17
ja spotykam samych gejów, tzw. jestem odrzucana :D

Gość czarnażi17
czarne glany- witam i ja :)

Olu, no ba :) Zapuszczaj się, zapuszczaj :D Czarnażi, spotykasz takich, bo... sama sobie dopowiedz (ekspozycja) :) Mariusz, tego kwiatu pół światu :D

Olu, pozdrowienia dla Twoich biseksualnych przyjaciół - Ściery i Mopa :D Ładne imiona poniekąd :)

Od lat uskuteczniamy sobotnie ekscesy :D Jesteśmy nierozłączni. Trójkąt, a nawet swing orgie, gdy dołączają do nas: Gąbka, Cif, Mr. Muscle, Domestos, WC Kaczka i inni :D

Przyjedź kiedyś w sobotę :) Zapewnię Ci partnerów :D:D:D

Gość czarnażi17
kojarzy ktoś Scene Syll z Poznania? to jest pustak dopiero :D zrobiła sie sławna właśnie dzięki photoblogowi i gwiazdorzy, wstawia swoje filmiki nawet na youtube i stwierdziła że będzie sie zadawać tylko z bogatymi ludzmi bo sama jestem baaardzooo bogata :p http://www.youtube.com/watch?v=jhDmXcOUqaY

Olu, cóż powiedzieć. Wiem tylko, że z kaktusem połączyliście się dowcipnie. Dla jaj :P:D

Gość czarnażi17
WeWo- a skąd ty mi tych partnerów wezmiesz? :D

Olu, u mnie tyle zakamarków :D No i od razu kwestie odkrywcze, bo wszędzie mnóstwo zmarłych z głodu owadów :D:D:D

Czarnażi, jeśli (jeśli) poprawisz ekspozycję, to pogadam z moją Latoroślą :) Coś się znajdzie. I w Twoim wieku o partnerstwie raczej nie mówmy. Poczekaj jeszcze parę latek. Tak od serca piszę.

Olu, jeśli nie tylko dowcipnie, to... Rozwiń wypowiedź :P:D

Gość czarnażi17
WeWo- a co to? lub kto to jest Latorośl? xD za pare latek to emocjonalnych nie będzie xDD

Czarnażi, kiedyś może bym się zagotował na widok nieokrzesania. Ale teraz powiem - napiszę tylko tak: Google. Czyli Wujek Gugl.

Nie mogę rozwinąć wypowiedzi, bo odkryłabym wszelkie tajemnice :D Zwiedzamy z kaktusem zakamarki :P :D Czyli mówisz Piter, że mam szansę odkryć u Ciebie nowy gatunek? :D

Gość czarnażi17
jakiego nieokrzesania? nie moge sie spytać? :( a skąd ja mam wiedzieć o co chodzi z tą latoroślą?

Gość czarnażi17
chodzi ci o śłownik? przecież nie robie błędów nie wiem czemu po mnie jedziesz, jak nie z ekspozycją '' to moje zdjęcia i moge je robić jakie chce'' : /