Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słomiany kapelusik 25

to pod kątem ,,tragedii'' chcecie wybierać prezydenta???

Polecane posty

Gość ło matko...
Tak, zwłaszcza, że ania zaczęła pierwsza pyskować i jej racja jest najważniejsza, bo jest jej :classic_cool: :O Idź, aniu, idź.

Gość żenada po stokroć
Tylko Ania podaje konkretne argumenty a autorce nawet się " nie śni" bo nie ma nic konstruktywnego do powiedzenia tylko bije pianę:O ja zagłosuje na Jarka i nie jestem żadną patologią. Potraficie tylko rzucać inwektywami a żadnych merytorycznych argumentów

Gość To byłoby okropne ...
ZAtem poproszę o prawdziwe cuda PIS, a nie takie pod którymi się podpisują .... Z autostradą byłam świadkiem namacalnym. Kiedy zobaczyłam radosnego wtedy Marcinkiewicza mówiącego o tym, ile PIS wybudował autostrady ... z którą nie mieli nic wspólnego ... to myślałam, że się przewrócę ... Przecież ja tam byłam!

Gość żenada po stokroć
aha, i bzdura, że Jarek ma 3 % poparcia. jeszcze dziś mówili w TVN24 , że na dzień dzisiejszy jeśli wystartuje Jarek ma największe szanse:D

Gość ło matko...
Słuchajcie, trzeba być mądrzejszym. Niech ania myśli, że jest inteligentna i zna się na polityce. Nie wątpię, że się zna, ale na tej braci Kaczyńskich. Szkoda czasu na takich ludzi. Niech się uważa za mądrą, pozwólcie jej :D Ma radość

bo zwyczajnie nie chce mi sie z ania rozmawiac...proste i na temat...cokolwiek bym nie wymienila to i tak sprzeczy ze pis to zrobil..nie taki temat zalozylam wiec won z tymi przykladami! zaloz sobie temat swoj z przykladami! i tam sobie na niego razem szczekajace klamory pisowskie!

Gość żenada po stokroć
po co to produkowanie się, zobaczymy kto wystartuje a potem kto wygra. przekonamy się:)

no i wyborcy PO nie przytoczyliscie zadnego przykladu poza stosunkow z Rosja ha ha i autostrada ktora ktos nawet widzial swietnie na 4 lata dzialnosci , obrazac mnie mozecie mam to w nosie - warto wiedziec jaki poziom reprezentuje opozycyjny elektorat ... zycze powodzenia w wyborach bo wam i tvn 24 nie pomoze pa

Gość tetetutu
Moje kochane Panie, młode i starsze. "Na straganie w dzień targowy takie toczą się rozmowy... Aby wydawać opinie trzeba: 1 samemu być bez skazy 2. Znać się na historii i polityce 3. Wiedzieć na pewno co się mówi a nie powtarzać ze szklanego pudełka Łatwo robić błędy, ciężko potem się za nie samemu płaci, a i innych się gotuje ten los. Jest takie przysłowie. Mądry widzi w lustrze głupca, a głupiec widzi w lustrze mędrca" To niektórym do przemyślenia, bo myślę, że świadomość i wiedza korygują poglądy, a pokora wobec samego siebie pozwala to wszystko ogarnąć. Może ustalcie na początek jakie kryteria są dla są ważne u ludzi co mają rządzić i dlaczego te a nie inne kryteria. A potem kulturalnie obaczcie kto ma te cechy, wtedy przynajmniej będzie ciut logiczniej. "Naraz słychać głos fasoli: "Gdzie się pani tu gramoli?!" "Nie bądź dla mnie taka wielka" - Odpowiada jej brukselka. "Widzieliście, jaka krewka!" - Zaperzyła się marchewka. "Niech rozsądzi nas kapusta!" "Co, kapusta?! Głowa pusta?!" A kapusta rzecze smutnie: "Moi drodzy, po co kłótnie, Po co wasze swary głupie, Wnet i tak zginiemy w zupie!" "A to feler" - Westchnął seler."

"Słuchajcie, trzeba być mądrzejszym. Niech ania myśli, że jest inteligentna i zna się na polityce." - Ania tak się zna na polityce, jak na gospodarce ... :D

as ania mysli ze podała jakikolwiek przykład...jako osoba wymagajaca od innych zdania sama najpierw podalabym przyklady.jednakze ania o tym nie wie i sama nie potrafi ich wymienic...:D przynajmiej o autostradzie a ty o czym do nas spiewasz? w kolko walkujesz podajcie przyklady! a co ty sama nie wiesz co robi PO i Pis? no chyba jak wiesz to skup sie na temacie jaki jest podany a nie wyskakuj z gównem do ludzi.

Właśnie, to ciekawe - wymaga się kontrargumentów, choć argumenty żadne nie padły .... Aniu, nie nadążasz z tą ogromną listą zasług PIS? Skoro nie mieści się w jednym kawałku to możesz w kilku postach zapisać... :D Co ciekawe nikt za życia nie zauważył tych zasług, które po śmierci nagle powstały ... :O

Gość berta dzisiaj
Na PiS głosuje motłoch hahaha. A na PO? Nowobogaccy, studenci prywatnych uczelni, takie głębie, że w państwowej uczelni nie mieliby najmniejszych szans na edukację, bo myślenie nie jest ich mocną stroną. Wiem, bo mam wątpliwą przyjemność ich uczyć. Dobrze, że mi słono płacą za tę pracę w specjalnych warunkach:O Głosuję na PiS, gdyż PO po dorwaniu się do koryta z kasą i ładnej akcji propagandowej w mediach nie zrobiła dla kraju kompletnie nic. Ich rządy to JEDNA WIELKA MASAKRA DLA POLSKI I LIZANIE TYŁKA ROSJI.

" PO nie przytoczyliscie zadnego przykladu poza stosunkow z Rosja ha ha i autostrada ktora ktos nawet widzial swietnie na 4 lata dzialnosci" Chciałam zauważyć, że PIS było przed PO, a skoro pisałam, że to przed PIS wybudowano autostradę... to jak w to wmontowałaś PO? Skoro tak marnie kojarzysz fakty, to tylko potwierdza "Twoją mądrość". Byli świadkowie budowania autostrady, a mimo to kłamali w żywe oczy ... i udawali wielkich budowniczych ... I ta chwała na twarzy Marcinkiewicza ... Gdybym nie znała faktów, to gotowa byłabym uwierzyć ... On był taki wiarygodny ... Pamiętacie jak mówił o rodzinie i wartościach rodzinnych i to często gęsto? Wydawało się, że wspanialszego męża i ojca nie sposób znaleźć... A prawda wyszła ...

berta dzisiaj - chyba nie myślisz ... piszesz, że dzięki uczeniu owych znienawidzonych nowobogackich sporo zarabiasz... A skoro zarabiasz na nich, to jakim prawem ich nienawidzisz? I skoro tyle zarabiasz, to nie zauważyłaś ile Ci odciągają w podatkach na becikowe itp. dla patologii? Z Twojej wypowiedzi wynika, że cierpisz że zarabiasz! A kto Cię zmusza do uczenia ich ... Idź uczyć do popegerowskiej wsi... za 1200 zł ... Będziesz usatysfakcjonowana ... bo będziesz wśród elektoratu PIS...

Wszyscy odczytali te zapowiedzi przyjazdu na pogrzeb Kaczyńskiego jako zachwyt nim samym ... A prawda taka, że to czysta dyplomacja i chęć spotkania się z największymi .... np. dlaczego A. Merkel odwołała przyjazd? Przecież z niemiec są inne możliwości niż samolot ...

Gość ano...
ja głosuje tylko i wyłacznie przeciw PiS :classic_cool: tylko tyle dla Ciebie Polsko zrobic mogę [zgłoś do usunięcia] tetetutu----> nie ma sie komu przyglądac :P

Tak, dobre i to ... Choćby głosować przeciwko PIS ... Ratujmy Polskę!

Gość chlorella
wszyscy przeciwko PiS łączmy sie !!!

Jestem gotowa! :)

Gość olijkaska
Tylko PIS Polska i Społeczeństwo!!!! Bo PIS-owi zależy na wszystkich Polakach a nie tylko na niby wykształciuchach prywatnych uczelni,co indeks mają za pieniądze a nie za wiedzę

Gość tylko PIS..................
może uratować nasz kraj!!!!!!!!!! I tak mam nadzieję że jednak większośc Polaków ma mózgi i czują sie obywatelami swojej ojczyzny. TYLKO PIS !!!!!!

"Bo PIS-owi zależy na wszystkich Polakach" - w jaki sposób im zależy? Znani Polacy na świecie to Jan Paweł II i Lech Wałęsa. A PIS ośmiesza nasz symbol narodowy - Lecha Wałęsa. Świat dał mu Nobla, a karakany go opluwają!

Gość berta dzisiaj
To byłoby okropne... a gdzie napisałam, że nienawidzę swojej pracy lub studentów? U Ciebie też się kłania czytanie ze zrozumieniem? Wyraziłam się jedynie niepochlebnie o poziomie intelektualnym (bardzo marnym) moich studentów, który to dziwnym trafem idzie w parze z ich proplatformianym nastawieniem. A jeśli mowa już o podatkach, skoro jesteś taka rozeznana w programie swojej partii, to powinnas wiedzieć, że PO zamierza wkrótce podnieść podatki w celu załatania dziury budżetowej. I obawiam się, że będziesz o wiele bardziej stratna niż z powodu becikowego. Ja na brak pracy nie narzekam, mam jej wręcz nadmiar. Ale śmiać mi się chce z takich małolatów sponsorowanych przez rodziców, udających wielkich znawców politycznych:O Rodzice nie będą was utrzymywać przez całe życie, a wtedy poznacie smak samodzielnego utrzymania się. Obyście nie zasilili szeregów bezrobotnych, mieszając się z tym, jak to się tu określa nieładnie - motłochem.

Gość zdołowanyświatem
Czyli wg Was mamy do wyboru tylko dwie siły. Takich, którzy podobno znają się na gospodarce, ale za to kradną (PO). A drudzy, którzy podobno są uczciwi, ale za to się nie znają na gospodarce (PIS). Dziś media na siłę forują dwa ugrupowania: jedno, ktore chce mieć władzę dla samej władzy i nie wie co z nią zrobić, a drudzy, którzy chcą mieć władzę, aby mieć nasze pieniądze, Na początku niektórym ludziom wierzyłem. Wierzyłem, że PiS naprawdę chce walczyć z układami, że PiS chce rozwalić III RP i zbudować IV. Jak chce się zmienić państwo to trzeba zmienić konstytucję! I zmieniono, ale tylko jeden punkt. Zlikwidowano art. 55 Konstytucji, który mówi, że ekstradycja polskiego obywatela jest zakazana! Jeżeli to ma być IV Rzeczpospolita, która się różni od III tym to ja przepraszam, ale ja wysiadam! Rządziło Prawo i Sprawiedliwość. Miało być PRAWO. Zanim zmieniono ten artykuł to 6 polskich obywateli bezprawnie wydano w ręce obcych. A 7 to sąd kazał wydać, mimo, że ten artykuł 55 jeszcze obowiązywał. Czy to jest PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ! Jutro może być tak, że za rzekomy rasizm, antysemityzm - dowolny sędzia w Portugalii może wydać nakaz aresztowania i Polska ma obowiązek w ciągu dwóch tygodni takiego delikwenta zawieść (europol) Czy my chcemy zyć w takim państwie? Czy to w ogóle jeszcze jest państwo? Myślałem, że PIS będzie walczył z układami. Okazało się, że PiS po prostu przejęło ten stary układ

Gość berta dzisiaj
A Wałęsy też bym tak nie gloryfikowała. Jest to niewykształcony prostak, który wybił się do góry na plecach swoich współpracowników, a potem się od nich odwrócił. Dziwnym trafem żył w konflikcie ze ś.p. Anną Walentynowicz i panem Gwiazdą. Zadaliście sobie pytanie, czemu??? Facet nie potrafi nawet wypowiedzieć się po polsku. Nigdy nie zapomnę jego prymitywnego "zdrowie wasze w gardła nasze" lub podawania nogi oponentowi. To jest kultura? A na zachodzie uchodził za wlelkiego mędrca, bo jak ktoś jego "myli państwo" tłumaczył "ladies and gentelmen", to słuchacze myśleli, że mają erudytę przed sobą:D O Matce Boskiej w klapie szkoda nawet pisać. Jak ma się to obnoszenie z symbolem religijnym z butą i chamstwem Wałęsy? Dla mnie to polityczne i moralne zero.

berta dzisiaj - to nie ucz sympatyków PO, tylko tych z PISu ... W każdej popegerowskiej wsi jest 100% ich sympatyków... Tam też są szkoły ... Nie marnuj czasu, na tych marnych wykształciuchów ...

"co to ma być za gówno berta dzisiaj - co za bzdury Jacy ci ludzie Jarka, Leppera, Giertycha i ojczulka Rydzyka sa ograniczeni" To są właśnie godni uwagi intelektualiści ... :D W mniemaniu pani Profesor ... :D Musi być bardzo dobrym wykładowcą ... a jej studenci nie chwytają z powodu sympatii do PO ... hahahaha ...

Gość berta dzisiaj
To byłoby okropne ... tematem tego topiku nie jest chyba moja praca, sympatie i antypatie? Może odniesiesz się do meritum, o ole jesteś w stanie?