Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słomiany kapelusik 25

to pod kątem ,,tragedii'' chcecie wybierać prezydenta???

Polecane posty

Gość ano...
berta jak bedą płatne studia to takie jak ty wypierdolą w pierszym rzedzie :classic_cool:🖐️ jestem na tak

Gość ano...
w biznesie nie ma miejsca dla głupoli i nierobów :classic_cool:

Gość To byłoby okropne ...
Przecież też mogliście kupić sobie po parę fabryk? W czym problem? Wcale nie musieli oddawać obcym... Mogliście patriotycznie wykupić i w ramach patriotyzmu płacić wysokie pensje pracownikom, aby nie można było mówić o wyzysku ... I po kłopocie... To gdzie byliście wtedy? A co innego mogło mieć miejsce? Zamykanie owych fabryk, czy ciągnięcie komunistycznego zarządzania? Wszystko jest wszystkich?

Gość berta dzisiaj
ano ... przede wzzystkim, to takie czuby jak ty pojdą do zawodówek. A o mnie się nie martw, głąbie:)

Gość ano...
wszystko jest wszystkich czyli nikogo nic :classic_cool:

Berta - skończ już z udawaniem wielkiej profesor ... Bo nią nie jesteś ... Tutaj żaden profesor nie pisze ... Twój język jest niezwykle ubogi ... to raz, a drugie Twoje wypowiedzi pozbawione logiki ... "Wszyscy studenci są mierni - bo to sympatycy PO" tak żaden profesor nie sypnie głupotą...

Gość ano...
berta wiesz kim są dzisiaj nauczyciele w Polsce?:D To takie odrzutki na mojej uczelni sie mówiło albo głupi albo po pedagogice :classic_cool:

Gość do ano
nie musisz siegac do ksiazek,ale pomysl troche skad sie to wszystko wzielo co bylo wyprzedawane?,drogo do dzisiaj mamy po gierkowskie,to samo z mieszkaniami. Moherkiem nie bylam i nie bede,ale mnie myslenie nie boli,bo to proste jak drut.

Po trzecie żaden profesor nie pozwoliłby sobie na tak szybkie wyprowadzenie z równowagi i sypanie inwektywami agresywnymi ... Profesorowie mają wyrobioną cierpliwość .. a Twoja skończyła się zanim zaczęła ... A prymitywna agresja? To już na pewno nikt nie doszuka się u wykładowcy ...

Gość ano...
to byłoby okropne wiesz nie trzba miec tytuł profesorski aby na uczelni wykładac. moja siostra wykładał informatyke na takiej jednej prywatnej do momentu az jej student powiedział że on płaci i wymaga wtedy złozyła rezygnacje. dzis na prywatnych uczelniach uczą najbardziej ustepliwi wykładowcy żaden szanujący sie profesor tam nie pojdzie :P Za to jakby wszystkie uczelnie były płatne zaraz walka zaczełaby sie o to aby wykreowac najlepszych nauczycieli i najwieksze dzieki temu czesne zgarnąc :classic_cool: Zreszta jak wiemy na naukę nadal panstwo daje dotacjie czy to publiczna czy nie publiczna szkoła :classic_cool:

Gość derderon
do haloooooo0000->przedgiertychowski maturzysto,ciemniaczku drogi,to jest przysłowie chińskie stare,które znaczy że nauczyciel to musi być ktoś z powołaniem, z pasją nauczania a nie miernota która ma łatwy zarobek i produkuje kolejne miernoty

Profesorowie nawet jeśli są malutcy, to w bardziej wyrafinowany sposób ... Więc skończ już z tym udawaniem ... pomarzyć możesz o wykładaniu ...

Gość wiesz co berta?
Szczycisz się tym, że jesteś wykładowcą. Uważasz się za mądrą, oczytaną, a twoje posty są doprawdy tak dziecinne i żałosne, że tym twoim studentom należy tylko współczuć. Jak kobieta na poziomie może wypisywać takie bzdury i wdawać się w takie pyskówki? Widzę, że spędziłaś już tu kilka dobrych godzin i nie dajesz za wygraną. Nie obchodzi mnie na kogo będziesz głosować. Każdy ma jakieś podejście do polityki i tego się trzyma. Ale inteligentna osoba napisałaby to co ma na myśli i albo prowadziła konstruktywną rozmowę abo podziękowała. Dziwić się, że niedouczeni studenci wychodzą z uczelni skoro mają takich wykładowców :O

Gość ano...
do ano nie musisz siegac do ksiazek,ale pomysl troche skad sie to wszystko wzielo co bylo wyprzedawane?,drogo do dzisiaj mamy po gierkowskie,to samo z mieszkaniami. Moherkiem nie bylam i nie bede,ale mnie myslenie nie boli,bo to proste jak drut. i drogi masz jak szwajcarski ser :classic_cool: zobacz za to wspomniane przychodnie lub pegieery wydzierżawione przez prywtne rece mają sie super a w komunie sie nie opłacały :classic_cool: jakis dziwny paradoks :P

Nie tłumaczcie jej ... Ona tyle wie o uczelniach, co mogła się dowiedzieć w czasie dni otwartych ... to wszystko ... Ja też mogę napisać, że wykładam na Harvardzie i Oxfordzie ... bo dlaczego nie? Wystarczy spojrzeć na jej zasób słownictwa i poglądy godne popegerowskiej wsi ... to łatwo wnioski wyciągnąć...

Gość derderon
najgorszy w pisowcach jest ten ich chory fanatyzm,przekonanie że tylko pis ma rację,tylko oni sie powinni liczyć,wszyscy inni są żli,głupi,ciemniaki,nawet zdania,cholera,nie można mieć w tym kraju innego na żaden temat bo jak sie ma inne niż program parti pis zakłada to człowiek jest od razu podły i tępy

Gość ano...
derderon mam dokładnie takie samo spostrzeżenie :classic_cool: jak jestes przeciw to napewno z PO :P to chore ich leczyc nalezy :D

Gość ano...
ja tez nie wiem na kogo za to wiem przeciw komu :classic_cool: Przykre ale jakże prawdziwe w Polsce :)

Gość pieluchy i majtki
http://www.youtube.com/watch?v=7cFUN2cVv_I&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=qYgEV7qpnHg&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=LPjGokZ35qg&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=VoZLRzWD7SQ&NR=1 Pieprzona telewizja! nie co sie łudzić że w innych telewizjach jest inaczej! a największą sieczke z mózgu robi TVN! UPR - wybieram wolność! dość tych POpaprańców i PISdek. mam nadzieje że ludzie zmądrzą i zamiast ufać telewizji sprawdzili programy partii! wiekszość wybierze UPR. ale telewizja kłamie i wciska nam PO i PIS, SLD. ludzie obudzić sie!

derderon - owszem prawda ... tutaj jedna z najbardziej zagorzałych fanatyczek Ania ... nie kryje, że jest rasistką, ba nawet jest z tego dumna... :O

Gość pieluchy i majtki
Hehehe....no to jak ktoś jeszcze nie wie jak działają media w Polsce( czyt. reżymowe) no to ma przykład. Wolność...to kiepski żart w naszym kraju.

Gość ano...
pieluchy i majtki :) Mikke niestety nie ma szans i chyba sam to doskonale wie ale jego poglądy są mi najbardziej bliskie :) Reszta to komunistyczne odłamki :classic_cool: boją sie podejmowac powaznych decyzji ;) Musi chyba minąc kilka pokolen aby coś drgnęło ;)

Gość dzdddzsddzdzdzd
nie wiem czy tu ktos napisal ale ja uwazam ze gdyby Jarek teraz kandydowal to dla mnei to bedzie czlowiek bez serca ja w zalobie bym nie zrobila czegos takiego

Gość hhddbebdebdebeja tez uw
azam ze kandydatura Jarka wtej sytuacji to by bylo zalosne zerowac na ludzkim wspolczuciu?

Gość wiesz co berta?
Jednen z powodów dla którego nie zagłosuję na Jarka to taki, że ważny dla mnie jest hymn. Chcę mieć Prezydenta, który zna słowa hymnu. Mieszkam przecież w Polsce, a nie w Wolsce :O

Gość ano...
pieluchy i majtki ta Lichocka to typowa pisiara :classic_cool: jakie ona żałobne kondutkty w TV urządzała to szok!!!! :D

Gość poslłlanke
,,Smieją sie z nas na świecie,, Pewnie na Jamajce? Aktyw ZMP(O) w akcji uświadamiania społeczenstwa. Skądś to chyba pamiętam i zle mi sie kojarzy.

Gość derderon
właśnie najpierw chciałam odpowiedzieć Ani ,ale ta berta mnie zaskoczyła jak wypaliła że studentów uczy tępych dla kasy,a co do Ani to przeraża mnie ,nie zaglądam tu często,ale Ania chyba się u Shatyna udziela,a ogólnie to też nie mam na kogo zagłosować,marzy mi sie opcja z ludzmi którzy beda umieli uszanować nasza polskosc zarazem obrotnie i pracowicie zadbają o gospodarkę,ale polityka to nie miejsce na marzenia