Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słomiany kapelusik 25

to pod kątem ,,tragedii'' chcecie wybierać prezydenta???

Polecane posty

nie mam zamiaru głosować na PO.. N A PO BĘDE GŁOSWAĆ MŁODZIESZ...bo talk im Tusk mózg z laszował...i starsi...bez szarych komórek ( bez obrazy) gdzie są niby te miejsca Pracy które obiecywał Tusk??????????????????????????????????????

Gość To byłoby okropne ...
" berta dzisiaj To byłoby okropne ... tematem tego topiku nie jest chyba moja praca, sympatie i antypatie? Może odniesiesz się do meritum, o ole jesteś w stanie?" Przecież to Ty sama wypowiadasz się na temat z perspektywy swojej "rzekomej pracy". Ja tam żadnego śledztwa nie musiałam w tym kierunku robić ... :O A skoro sama piszesz, to się nie dziw, że ktoś odpowiada ... :O Jak na wykładowcę to budzisz zażenowanie ... :O

Gość zdołowanyświatem
Wierzyłem, że PiS będzie walczył o suwerenność państwa, a oni przyłączyli się do podpisywania Traktatu Lizbońskiego, który stwarza jedno państwo z nazwą Unia Europejska, a Polska jest w tej chwili tym, co na przykład województwo Kujawsko-Pomorskie! Wierzyłem, że tak zwani liberałowie lub łże liberałowie jak kto woli z PO wcześniej KLD będą walczyli o wolność zwłaszcza gospodarczą. Biłem brawo kiedy panowie Tusk i Lewandowski mówili, że majątek wart jest tyle ile ktoś chce za niego dać. Czy jakakolwiek część naszego majątku została sprzedana z LICYTACJI? Żebyśmy mogli zobaczyć ile ludzie chcą za niego dać? NIE! Wszystko to było układy i układziki Lat temu 7 lub 8 pan prezydent Kuczma sprzedał na Ukrainie swojemu zięciowi zakłady Krzywego Rogu. Sprzedał mu za 900 mln, wielki kombinat. Jak na krótko premierem została pani Julia Tymoszenko zapłaciła mu te 900 mln z procentem i wystawiła to na licytacji. W telewizji 6 firm zachodnich licytowało. Ile uzyskano? 4mld 800 dokładnie 6 razy tyle. I my się teraz dziwimy, że emeryci mają niskie emerytury!

Gość wiesz gdzie
w dupie. Tam są też wszystkie obietnice polityków z innych partii.

Gość berta dzisiaj
To byłoby okropne ... widzę, że poza oceną mnie i mojej pracy nie jesteś w stanie napisać niczego merytorycznego. Nie umiesz odpowiedzieć nawet na prosto zadane pytanie. Zresztą tego się spodziewałam. Z mojej strony EOT.

"Zadaliście sobie pytanie, czemu???" - norma polaczków jest odpowiedzią na to pytanie! U nas w Polsce zawsze nienawidzi się ludzi docenionych przez innych. Jakoś gdy Wałęsa obalał komunizm nie miał tylu wrogów, jak po tym kiedy dostał Nobla. Zwykła zawiść i zazdrość! A co dało Kaczkom wydawanie książek o jego rzekomych dzieciach na boku? Bo nie mam pojęcia? Tylko wstyd na cały świat. W Ameryce pytają, dlaczego tak traktujemy nasz symbol narodowy... Świat jest zniesmaczony ... A to rodak rodakowi oko kole ...

Gość ano...
To byłoby okropne ... racja!!! tez słyszałam takie opinie i świat jest zbulwersowany. Wałesa był i jest powszechnie szanowany tylko Kaczki znalazły na niego haka :P

Jestem tutaj zdecydowanie przed Tobą ... zatem nie wmawiaj sobie, że jesteś tak interesująca, że tylko na Tobie się skupiam ... bo w ogóle mnie nie interesujesz ... A jeśli zadałaś jakieś pytanie, to może nie czytałam wszystkiego, bo trudno mi utrzymać koncentracje na takich p..... Szkoda mi czasu, to co na początku przeczytałam wystarczyło, aby wiedzieć, że niczego mnie nie nauczysz ... Ale możesz powtórzyć owe pytanie ...

Gość zdołowanyświatem
Skąd ci emeryci mają mieć, skoro ich składki inwestowano za komuny w przemysł państwowy a ten przemysł jest sprzedawany za 1/6 wartości, a nawet ta 1/6 nie idzie na fundusz emerytalny. ZŁODZIEJE! Oni kradną (teraz piszę już o wszystkich czterech partiach w sejmie) nawet na stadionie narodowym! W ustawie o Euro 2012 jest artykuł 21, który mówi, że z okazji Euro 2012 nie trzeba robić przetargów. Najpierw stadion miał kosztować 300mln złotych, a stadion narodowy to miał kosztować 600 mln, ale jak tylko to przeszło w Sejmie to stadion narodowy musi kosztoać miliard! Tu chodzi o ukradzenie 400mln! Oni mówią co innego a robią co innego! Ludzie, skoro rządy tych czterech partii były zły to na cholere ciągle na nich głosujecie? Czy rzeczywiście macie iloraz inteligencji równy zeru?

Ot polityka haków ... Nie Wałęsa pierwszy i nie ostatni ....

Gość zdołowanyświatem
dla mnie Wałęsa to nie jest bohater. Postawili w telewizji aktorkę, która powiedziała, że skończył się komunizm i ludzie uwierzyli!

Gość ano...
zdołowanyswiatem dopóki polityka bedzie wpychac łapy w biznes dopóty w tym kraju niczego nie bedzie :P Zobaczcie przykład przychodni lekarskich. Wystarczy ze poszły w prywatne ręce i juz inaczej to wygląda. to samo dzieje sie ze stoczniami i innymi panstwowymi molochami. Sprzedaje sie za 1/6 ceny?? dobrze ze sie te molochy wogóle sprzedaje:classic_cool: to czesto niedoinwestowane potęzne przedsiebiorstwa w których władze mają zwiazkowcy którym ciągle mało i za duzo pracy :P Popróbuj poprowadzic przedsiębiorstwo kiedy ciągle ci pracownicy strajki organizują :classic_cool: ciekawe do kiedy pociągniesz?:D

Gość zdołowanyświatem
lae tu nie chodzi oto, że sprzdają, bardzo dobrze! chodzi tylko o to w jaki sposób, przez krętactwa i po znajomości. To jest najgorsze

Gość zdołowanyświatem
a związki na powązki

Pewnie... i Wałęsy nie było (Wałęsa to nie nazwisko nawet, tylko przezwisko od wałęsania się od budki z piwem, do płotu na którym podobno pił)... i to tylko facet, który był sprawcą wielu ciąż, jako mąż i nie mąż ... Więc wciąz był sprawcą wielu ciąż Jako mąż i nie mąż, jako mąż i nie mąż ... Ole! :D

Gość ano...
tak?? to kto po znajomosci kupił stocznie gdanską?:classic_cool: u mnie w miescie potęzny zakład pracy który za Gierka posiadał 5000 pracowników na zmianie został zrównany z ziemią bo go nikt nawet po znajomosci nie chciał :classic_cool:

Gość ano...
dla mnie to własnie gadanie jak to nasz narodowy majątek jest sprzedawany za bezcen tojest dopiero robienie z ludzi idiotów :classic_cool: Jaki majątek??? 70 lat komunizmu juz wzieło co swoje nam ino sznur został :classic_cool:

ano... - dokładnie w pewnej mieścince były 3 wielkie zakłady ... kiedy zaczęto prywatyzować... były wielkie protesty ... Więc jeden mimo wszystko sprywatyzowano, dwa "uratowano" przed obcym kapitałem. Zgadnijcie jak wygląda to dzisiaj? Jeden zakład "uratowany" przestał istnieć zupełnie, a drugi "uratowany" dzisiaj zatrudnia 100 osób (wcześniej ok. 2000). Ten z obcym kapitałem jest dzisiaj jedynym dużym zakładem w tej mieścinie i to on zatrudnia 3/4 ludności w tej małej mieścinie ... Płaci podatki i sponsoruje wiele projektów miejskich...

Gość ano...
ten ogromny zakład w 90 latach odwiedzili Kanadyjczycy jak zobaczyli warunki pracy zapytali się za jakie wyroki tam ludzie siedzą ?:D:D:D takie było to przedsiębiorstwo :P

Gość derderon
Berta dzisiaj---->jaki wykładowca ,tacy studenci.Twój każdy wpis to potwierdza.I jeszcze jest takie przysłowie:nie jest winą ucznia że nie umie ,al nauczyciela że nie nauczył

Gość do ano
dziecko kochane,co Ty wypisujesz,70 lat komunizmu owszem,ale to co komuna zostawila,to lll RP wyprzedala,dla lVRP zostaly resztki,ktore tez wyprzedaja,a dla nas to fakt zostal sznur,ale siegnij wstecz i dowiedz sie kto zostawil dobra narodowe,ktore bez zenady sie wyprzedawalo,kto sobie nabijal kabzy i kto sobie nabija nadal?.

Gość pieluchy i majtki
będę walczyć o POLSKE głosując na jedynego godnego kadnydata, na pana Janusza Korwin-Mikkego tylko on jest w stanie nas uratować przed tymi pajacami

Gość haloooooo0000
winą nauczyciela, ze nie nauczyl buhahahaha jakis ciemniak to napisal po giertychowskej maturze no ludzie:O nie przesadzajmy jesli ktos nia doopie nie usiadzie i sie nie nauczy, to sama minister edukacji go nie oswieci o duchu swietym nie wspominajac ten argument to zenada

Gość ano...
nie mów mi dziecko moherku :) nie musze siegac do ksiązek wystarczy sie rozejrzec :P tam gdzie łape trzymają politycy to wszedzie smród bród i ubóstwo :classic_cool: nie po to walczono z komuną aby nadal było jak w komunie :P Przedsiebiorstwa powinny byc prywatne a jak nie są to znaczy ze to przechowalnie nierobów i cwaniaków ;)

Gość ano...
pieluchy i majtki a żebys wiedział/ła :D Jak to on kiedys dobrze powiedział "całe szczescie że oni nic w tym sejmie nie robią, bo nie daj nam Boże jak sie wezmą" :D:D:D:D

Gość berta dzisiaj
Do ciemnych niewykształconych mas, które mają problem ze słowem pisanym, nie odzywam się. Wam wystarczą filmiki propagowane przez Donalda i jego ludzi, bo z analizą programu PO tez byście mieli nie lada problem. Ale głosujcie na PO, proszę bardzo. W końcu to partia dla ludzi bogatych i wykształconych:D A jak wprowadzą w czyn postulat o płatnych studiach, to jeszcze lepiej dla mnie, bo i na koncie zer mi przybędzie. Ciemny lud wszystko kupi i jeszcze sam dopisze do tego ideologię:) Smiechu warte to wszystko.

Gość pieluchy i majtki
Najlepszy polityk polskiej sceny politycznej. Gdyby JKM byl prezydentem a UPR lub WiP mialy wiekszosc w sejmie to Polska rozwijala by sie szybciej niz Taiwan, a my wszyscy cieszylibysmy sie prawdziwa wolnascia.