Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słomiany kapelusik 25

to pod kątem ,,tragedii'' chcecie wybierać prezydenta???

Polecane posty

nanulka mi sie wydaje ze to kilka osob pisze te brednie o PIS-ie zeby stworzyc wrazenie ze jest ich wielu - i sklonic niezdecydowanych do glosowania na rudego Donka

Gość ło matko...
O, na pewno PiS nie wygra. Jestem gotowa głosować na Komorowskiego oby tylko Jarek nie wygrał. Coraz więcej ludzi otwiera ludzi i widzi jak Polskę kaleczy PiS. Koniec z głupotami.

Wyborcy PO podajcie konkrety : co dobrego PO zrobilo dla interesu państwa Polskiego , jak powiedzialam demagogie zostawcie dla swego PR-u

Gość a co to a kto to
JAREK na PREZYDENTA :D

zaślepieni tragedia kiedys otworza oczy...bedzie im jeszcze dane wybrac pare razy prezydenta ale mam nadzieje ze wtedy juz z głową...aniu a podaj ty przyklady co zrobi jaruś dla nas?

Gość ło matko...
Ode mnie konkretów nie oczekuj. Jesteś głupią babą, która najwidoczniej nie rozumie mojego wpisu dotyczącego ewentualnego głosowania na Komorowskiego, haha :D

Gość nannulka
i żeby było jasne...nie ma mowy o żadnej litości!!!!to jest świadomy ,przemyślany wybór!!!!!!!!!!!! Ania64-myslę,że ktoś tu robi kampanię........ Ja jestem widocznie uposledzona i mogę być również:"moherem"wolę to niż brak własnych poglądów i własnego myslenia.

Gość ło matko...
Poza tym za prezydentury Kaczyńskiego też nie mieliśmy dobrze. Nic nie zrobił dla Polski.

Gość nannulka
szkoda tu wogóle pisać....niech ten topic upadnie. Przeważnie sprzedawczyki tu piszą!!!!!!!!!!!!!!!

niech i zdechnie bo po co ma istniec skoro i tak do was nic nie dotrze ....

Gość nannulka
Alicja....dokładnie!!!!!!!!!! 1------------0 2------------0 3------------0 itd.....itd.....itd

do dzieki po mamy : normalne stosunki z sasiadami tzn - podpisywanie wszytskiego co nam podsuna bez analizy :) suuuper (a czemu Donald ma sie obrazac wszak interes niemiecki to jego rodzinny interes ... Komorowski lubi dbac przede wszyskim o Rosje bo ma dlugi do splacenia ....)

Gość nannulka
to się jeszcze przekonamy!

Gość ło matko...
Normalny Prezydent powinien dbać o dobre stosunki ze wszystkimi. Lech nie lubił Rosjan, Jarek jeszcze bardziej. Dobrych stosunków to on nie będzie miał z nikim. Prezydent, który ciągle się ze wszystkimi kłóci i na wszystkich obraża, a nam Polakom serwuje jeszcze teksty o ZOMO :O Jarek byłby taką głową państwa :O

Niestety bardzo dobrze wycelowali w elektorat... Głupich zawsze jest więcej niż inteligencji ja bym to nazwała inaczej...głupich jest wiecej niz inteligentnych ale głupi zawsze moze sie niezle wypromowac kosztem innych np. Pan J.K smutkiem w oczach

Gość To byłoby okropne ...
No właśnie gdzie te cuda dzięki PIS? Dawajcie ...

do autorki pragne przypomniec ze rzadzi PO zatem to ona ma szanse sie wykazac bzudury o stosunkach miedzynarodowych sa nie obiektywne bo kazdy politolog ocenia inaczej kontakty zagraniczne .. zatem gospodarka prosze - przyklady :)

Niestety to prawda ... Głupi tłum popędzi za tym smutkiem w oczach i dopiskiem ... "Mój brat by sobie tego życzył, aby kontynuować jego cudowną prezydenturę. Robię to dla niego i dla Polski" .... :O

jesli ktos zna konstutucje wie ze uprawnienia prezydenta to glownie kwestie zwiazane z reprezentowaniem kraju , oraz veto w stos do ustaw i Trybunal konstytucyjny , ordery i takie tam ... pislam to wczesniej wiec PIS nie ma wladzy a PO ma od 2007 r. i co nie jestescie w stanie podac przykladow na jej sluzbe dla Polski : druga Irlandia miala byc uśmiechniete pielegniarki, powrot mlodych z emigracji , mieszkania, praca i co ... Przyklady wyborcy PO dosc mamienia oczu:

chyba śnisz ze bede ci wymieniac tutaj o gospodarce polski! :D nawet mi sie nie sni.ja wiem w glowie a ty tak wielce chcesz wymieniac wiec wymieniaj! prosze bardzo ale o pisie nie o po.

Gość ło matko...
Jednak kampania pod hasłem "Smutne oczy" może być niewypałem. Ostatni naiwniacy się na to nabiorą.

Gość ło matko...
Kobieto, już pisałam, ale teraz napiszę jeszcze prościej, abyś zrozumiała. NIE JESTEM ZA PO. JEDNAK JEŻELI JAREK STANIE DO WYBORÓW TO ODDAJE GŁOS NA KOMOROWSKIEGO. Dotarło? No, mam nadzieję.

ania64 (blueandblue@wp.pl) - gospodarka? Nie żartuj! Ale Ty masz pojęcie ... Oni na gospodarkę, to mieli tylko taki wpływ, że nic nie zniszczyli ... Kiedy doszli do władzy gospodarka była na bardzo dobrym etapie... i tyle ... choć owszem i pod tym się podpisywali, tak jak pod EURo i tą autostradą ... Gospodarka rozwija się bardzo powoli i tego nie można rozwinąć w 2 lata .. Oni chcieli się zadłużyć w kryzysie... na szczęście nie udało im się ... Zadłużanie się w czasach kryzysu oznaczałoby ogromne procenty ... i pogrążenie Polski na dziesiątki lat ...

no i widzicie choc PO rzadzi 4 lata wy nie potraficie napisac zadnego jej dokonania , ktore podobno macie w glowie - tak trudno zatem je przelac na papier? " papier wszystko przyjmie :p"