Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laliiiiiiiii

mój chłopak nazwał mnie imieniem swojej byłej dziewczyny

Polecane posty

Gość laliiiiiiiii

z która nie jest od 4 lat. my jesteśmy ze sobą 2 lata, nie zauważyłam niczego niepokojącego. co o tym sądzicie?

Gość jednak jestes
sadze, ze o niej mysli :)

Może o niej w danym momencie pomyślał, a podczas jakich czynności nazwał Cie imieniem byłej?

Gość M a ł a C z a r n a
Gorzej jakby krzyczał imię swojej byłej podczas stosunku. Moim zdaniem jesteś przewrażliwiona.

Gość hahahahahahahaha
mój tez mnie tak nazwał i to kilka razy ;/ najczęściej podczas kłótni albo jak się tłumaczył :O

Gość 1003
pewnie o niej jeszcze myśli...a skoro po tylu latach o niej myśli to pewnie ją kocha...

Zgadzam się z Mała Czarną.. Jeśli podczas stosunku to masz problem.. Ale to wszytsko moze tez świadczyć o Twoim przewrażliwieniu, wiem,że Cie to zdenrwowalo. Jak ja pomyślę kiedy mój facet(juz teraz ex) przez sen wypowiadał imię innej az się gotuje we mnie... nie wiem co mogę Ci powiedzieć, nie wiem jak To bywa w Waszym związku i czy Ona wciąż uczestniczy w Jego życiu.

Gość laliiiiiiiii
powiedzial tak jak lezelismy obok siebie i ogladalismy film. odrazu potem zaczal mnie przepraszac itd nie wiem czy utrzymuje z nia kontakt ale jesli tak to na gg lub tel raczej sie nie spotykaja gdyz ona mieszka daleko

normalna sprawa jeżeli nie zdarz sie to zbyt często to nie masz czym sobie głowy zawracać ... zdarza sie nam takie coś

Jeśli się z Nią nie spotyka to nie masz się czym przejmować;) Zdarza się w sumie.. główka do góry;)

Gość laliiiiiiiii
nie to 1 raz sie zdarzylo i mam nadzieje ze ostatni. dzieki dziewczyny za słowa otuchy :) pozdrawiam

Wczoraj miałam taką sytuację... Mój chłopak przy swoich kolegach powiedział do jednego z nich coś w stylu " idę z Olą jutro na siłownię" a nie miał iśc z Olą a z Gabrysią :( Boże uczucie któe mnie ogarnęło jest chyba nie do powtórzenia... Koledzy look na niego "wtf" ja głowa w drugą stronę żeby ukryć zaszklone oczy, na szczęście ma w miarę ogarniętych kumpli bo od razu tak naturalnie zmienili temat na jakiś inny. Rany... A tak dla ścisłości rozstal się z nią jakiś niecały rok temu, ze mną jest pół... Myślicie, ze o niej myśli ?

Gość roszczepana
Mnie się zdarza mylić i w ostatniej chwili gryźć się w język. Nic nie czuję do byłego, to po prostu nawyk, odruch - byłam z nim tyle lat... Nic innego za tym nie stoi. Ale oczywiście nie wiem, jak jest w Twoim przypadku.

Czyli... Puścić to w niepamięć ? Jakiś czas temu mówił mi, że spotkał ja na ulicy... Podobno nie zamienili ze sobą nawet słowa no ale widział ją... Mógł o niej myśleć... Tym bardziej, że ostatnio był trochę dziwny, między nami niby wszystko w porządku, wg mnie nawet cudownie ale ta wczorajsza sytuacja jakoś nie daje mi spokoju. Martwię się, że brakuje mu we mnie czegoś co było w niej :/

Gość Kunegunda1988
Mi też się to kiedyś kilka razy zdarzyło choć też nie czułam nic już do byłego. Przyzwyczajenie :)

Gość Osa88
Ja wczoraj do mojej dziewczyny Magdy powiedziałem "Uwielbiam Cię.. Kasiu" To imię mojej byłej dziewczyny, z którą byłem 4 lata temu. Co więcej.. w ogóle o niej nie myślę, broń Boże nie mam z nią żadnego kontaktu i czuję do niej wstręt bo mnie zdradzała.. Sam nie mam pojęcia skąd mi się to wzięło ale nie proponuję się tym przejmować z mojego punktu widzenia. Było jej przykro.. i wcale się nie dziwię..

Zdarza się,ja kilka razy też pomyliłam imiona.Nie masz się co przejmować.

Gość Powiem tak,
myśli o niej, a nawet tęskni za nią

Gość gość16
Moj chlopak podczas snu nazwal mnie imieniem kolezanki co to znaczy pierwszy raz bylam w takiej sytuacji