Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowany facet1111

Czy kończyć związek

Polecane posty

Jestem z 2 miesiące w pseudo związku z kobietą, na początku było fajnie rozkręcało się aż w pewnym momencie wszystko się zatrzymało. Zamiast się do siebie przybliżać to się oddalamy. Obu nam zależy/zależało ale jesteśmy uparci i udajemy aby nie dać po sobie poznać słabości. Teraz to wyczekujemy aż ta druga strona zerwie definitywnie, nikt nie chce tego robić, kontakt coraz to rzadszy i obojętny. Pytanie czy kończyć? Z tego wszystkiego schudłem z 4 kilogramy (to akurat nie problem bo mam obecnie odpowiednią wagę), ciągle myślę o nas, raz że jest jakaś szansa a w większości aby zerwać definitywnie.

Gość ona 27....,
nie zrywaj! opamiętaj się

Gość Kwokastarakwoka
po prostu szczerze pogadaj i powiedz co czujesz..to bedziesz wiedział

Gość obudz sie i zrob cos
jesli Ci zalezy i przerwij ta sytuacje

wspolna rozmowa jest najlepszym rozwiazaniem

To nie tak, że chcę ale chyba nic z tego nie będzie. Ona na spotkaniach nie okazuje uczuć względem mnie, nie widzę aby jej chociaż trochę zależało, wcześniej była mocno nakręcona ale ja byłem taki mało zdecydowany.

Gość bezsensuu
zapytaj swojego chłopaka czy jemu też tak zależy jak tobie i wredy podejmij decyzję

Gość blalallalaalla
nie bądź głupi, chyba nie chcesz schudnąć kolejne 4kg?...:classic_cool:

Gość Kwokastarakwoka
wiesz miałam identyczna sytuacje jak ty tylko ze ja byłam na twoim miejscu,a mój na tym miejscu co twoja.... była szczera rozmowa i zmieniła sytuacje tylko na krótko ja sie łasiłam byłam miła w dupe uprzejma , czuła i co?? i tak nie docenił.. iteraz ja go zostawiam bo mnie olewa..i nic do mnie nie czujezałuje ze od razu sie nie odsunełam..moze było by inaczej

Rozmawialiśmy już o tym wcześniej i nic to nie zmieniło, ona wcześniej miała jakieś dziwne związki, zachowuje się jak gdyby była ofiarą gwałtu przez jakiegoś ex, nie umie się otwierać, ja przy tej całej sytuacji również mam blokadę.

spotkaj sie i porozmawiaj, w koncu jestes mezczyzna wiec Ty okaz jej, ze Ci zalezy, a przede wszytskim porozmawiajcie o Was a nie zgadujcie i upierajcie sie

Właśnie nie chcę schudnąć kolejnych 4 kilo (wtedy miałbym wagę książkową).

jak Ty byles niezdecydowany, to nie dziw, ze dziewczyna byla wycofana

Czuję jak się wzajemnie ranimy obojętnością a każdy to przeżywa potem w samotności, wiem że ona płacze, potem każde ma coraz to większe urazy do tej drugiej strony.

Tylko wcześniej ja byłem niezdecydowany/wycofany a ona na odwrót, potem jakoś bardziej mi zaczęło zależeć ale ona w to nie uwierzyła i zachowuje dystans aby nie zostać skrzywdzoną.

ale dlaczego nie uwierzyla?

Gość kydxra
ja również skończyłam kilka dnni temu taki związek nie może być jednostronnej miłości tez robiłam wszystko nadskakakiwałam itp szkoda nerwów:( tęsknie okropnie ale nie pozwolę się tak traktować

Nie uwierzyła bo ma kompleksy, uważa że się spotykałem z nią na siłę. Nie okazuję jakoś szczególnie wylewnie uczuć, ona może chce być torpedowana ciągle sms-ami i wyznaniami, nigdy jej nie powiedziałem że się w niej zakochałem bo sam tego nie wiem do końca - a nie rzucam słów na wiatr.

a okazywales Jej jakos inaczej, ze Ci zalezy? ze Ci odpowiada i chcesz z Nia byc? na wyznania to i tak za wczesnie i nie o to pewnie chodzi

I myśmy w zasadzie to już 2 razy kończyli ale na drugi dzień był powrót i było dużo lepiej, 3 raz będzie ostatnim oboje to wiemy.

Spotykając się z nią bezpośrednio to oboje jesteśmy nieśmiali i tak rozmawialiśmy o głupotkach. Przez neta było o uczuciach i że chcę ją, że mi się podoba itp., jest ładna.

porozmawiajcie szczerze o tym jak widzicie Wasza relacje, czy chcecie byc razem, czy Wam zalezy, a nie meczcie sie uciekajac w upor, tym bardziej, ze piszesz iz oboje myslicie podobnie

Też się mnie pytała co tak naprawdę od niej chcę bo ona nie wie, czy mi zależy, udzielałem takich nie do końca jasnych odpowiedzi bo wtedy było już między nami źle, mówiłem że mam poważne zamiary a nie skakanie z kwiatka na kwiatek.

moze mysli, ze nie traktujesz Jej powaznie tylko bardziej jak taka blizsza kolezanke

Myślimy podobnie to moja subiektywna opinia, myśleliśmy jeszcze 2 tygodnie temu, teraz już nie mam pewności, każdy ma jakąś granicę po której się wycofuje.

Gość Kwokastarakwoka
kydxra ja również skończyłam kilka dnni temu taki związek nie może być jednostronnej miłości tez robiłam wszystko nadskakakiwałam itp szkoda nerwów tęsknie okropnie ale nie pozwolę się tak traktować ty zakonczyłas znajmosc i jak sie to skonczyło..chciał wrócic czy raczej zero reakcji z jego strony

porozmawiajcie na zywo, ale nie o glupotkach, na zywo lepiej wylapiecie swoje reakcje i ich prawdziwosc

jesli udzielasz niejasnych odpowiedzi to Ona pewnie tez sie w tym gubi, pogadajcie szczerze na zywno, nie meczcie sie

Gość zakończ ty jesteś
zakończ ten związek. Sorrry za szczerośc ale taka postawą jaką przyjmujesz jest beznadziejna. dziewczyna po przejściach, nie iwem czy dobrze zrozumiałam o gwałcie była mowa, a Ty przestraszony uparty i dumny. Ona potrzebuje czułości by sie otwierać i kwitnąć, a Ty swoim chłodem ją blokujesz. Uwierz mi wiem, co mówię. Daj spokój.