Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Za 12 dni.......

Za 12dni matura,kto zaczyna sie uczyc?

Polecane posty

Gość ja zdaje
no własnie, u mnie tak samo z tym indywidualnym mysleniem ... tyle ze ja nigdy nie trafiałam w klucz :-D polonistka nam powtarzała przez całe liceum, że takie osoby nigdy nie zdadzą podstawy :-)

Gość Za 12 dni.......
Heh no bez przesady , zdać sie zda ,ale moze nie jakos super. Troche ta matura pokręcona,wolałabym większa swobode przy pisaniu;) Najbardziej mnie przeraza to nie przeczytałam ŻADNEJ lektury w liceum:P Ale w gimnazjum tez nie , a test gimnazjalny zdałam na maksa:P

ja zdaje- ja mam indywidualne myślenie i nauczyłam się go nie wykorzystywać po prosu piszę tak jak wydaje mi się ,że będzie w kluczu a nie to co myślę :) uczyłam się krok po kroku pisać wypracowań tak jak oni oczekują tego ode mnie :( to smutne bo szkoda ,że nie pozwolą nam się wykazać własnym myśleniem.

Za 12 dni....... - ja wszystkie lektury które przeczytałam sama musiałam dopełniać opracowaniami z internetu bo inaczej i tak do końca bym ich nie rozumiała:D zależy od książki:) mam nadzieje tylko ,że nie będą zadawać aż takich szczegółów których nie będzie w żadnym streszczeniu :D

Gość Intensiver
Czemu się tak boicie tej matury? Nauka wcale nie jest taka straszna, wystarczy się dobrze nastawić, zsynchronizować mózg i tyle. Ja uczyłem się z sesjami http://fruiti.pl w internecie jest sporo takich nagrań, które można dość tanio kupić.