Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laluna222

czy powiedzieć mężowi że go zdradziłam?

Polecane posty

Gość laluna222
nikt mnie nie pieprzył, to była chwila słabości, nie jestem żadną suką po prostu dawny znajomy przyszeł, dawno się nie widzieliśmy i jakoś tak wyszło

Gość ja pierdzielę
szkoda mi tego faceta...pewnie nawet go nie kochasz a wyszłaś za mąż dla kasy lub zaciążyłaś (śluby w grudniu przeważnie ciężarówki biorą).

Gość laluna222
Nie jestem żadną tirówką Kocham GO !!!

wydaje mi sie ze komentarze typu :" jestes zdzira" sa nie na miejscu , bo kazdy popelnia bledy!!! ale skoro tutaj glupki odpisuja to tak jest. A apropo pytania czy mowic, ja bym nie mowila.Czasami lepiej nie wiedziec...

Gość ja pierdzielę
przyszedł pogadać a ty rozkraczyłaś nogi przypadkiem po kawie? weź bo śmieszna jesteś! to jeszcze gorzej o tobie świadczy,że dałaś dupy facetowi którego od dawna nie widziałaś. Bo gdybyś go kochała to może by było usprawiedliwienie, a tak - jesteś cichodajką!

Gość laluna222
To była taka spontaniczna sytuacja, przyszedł dawny znajomy, sam zaczął mnie podrywać, i w końcu zaciągnął do łóżka, póxniej mu powiedziałam, że Kocham męża i żeby nic sobie nie myślał !

Gość ja pierdzielę
nie pierdol że kochasz męża, bo jak się kogoś kocha na prawdę to się dupy nie daje "kolegom" . Nawet jakby go kilka miesięcy nie było w domu a nie DNI!

Gość laluna222
Jestem wierna, to był tylko jeden skok w bok po ślubie? Czy to na prawdę świadczy o mnie, że jestem ździra? A może tak zajrzeć do słownika i poszukać słowa WYBACZENIE?

Gość ja pierdzielę
A TY BIEDULKO NIE WIEDZIAŁAŚ CO ROBISZ? TAK WYSZŁO...ALE JAKA WSPANIAŁA JESTEŚ BO PO WSZYSTKIM POWIEDZIAŁAŚ ŻE NIC Z TEGO NIE BĘDZIE.. OJ SZKODA MI CIEBIE, ALE BARDZIEJ TWOJEGO MĘŻA I DZIECKA...BO ZAŁOŻĘ SIĘ ŻE MASZ I BRAŁAŚ ŚLUB Z TEGO POWODU.

Gość ja pierdzielę
PO ŚLUBIE NIE 4 LATA A 4 MIESIĄCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KURWA NAWET ROKU NIE WYTRZYMAŁAŚ DZIEWUCHO I CO TY TU JESZCZE MI MÓWISZ...

Gość ja pierdzielę
POSZUKAJ LEPIEJ SŁOWA "WIERNOŚĆ" W SŁOWNIKU, ZDRADA TO ZDRADA I NIE WAŻNE CZY RAZ CZY 100!

Gość ja pierdzielę
A CO ON MA CI WYBACZAĆ JAK MU NIE POWIESZ?

Gość laluna222
Tak mam dziecko, ale to był tylko zalążek z powodów dla którego brałam ślub, kochamy się wzajemnie, i jednak chyba mu nie powiem faktycznie, bo nie chce niczego zepsuć, jest nam wspaniale, on mnie kocha ja go i razem kochamy dziecko, nie jestem żadną suką!!!

Gość Po slubie...
Tak powiedz,a on Ci wybaczy i nadal bedzie Cie bardzo kochal! Przecierz nic sie nie stalo:)

Gość ja pierdzielę
WIDZISZ JAK ŁATWO TWÓJ PIEPRZONY CHARAKTEREK PRZEŚWIETLIĆ:-) I WIEM ŻE MINIE TROCHĘ CZASU I ZNOWU PRZYJDZIE KOLEGA:-)

Gość Galllaaaaaaaaaa
ej ale facet też ją zdradzał wiec są warci siebie ;)

Gość jagnuś
Facetowi wolno wszystko - Pan i władca był pijany Panu było wolno... Bzduraaaaaaaaaaa Siebie warci

Gość ja pierdzielę
NO I WIDAĆ ŻE MASZ SPACZONY UMYSŁ, BO NORMALNY CZŁOWIEK Z SUMIENIEM NIE MÓGŁ BY TAK ŻYĆ PO TAKIM WYDARZENIU. MNIE BY CHYBA WYRZUTY ZJADŁY WIESZ? JAK MOŻESZ Z NIM NORMALNIE ROZMAWIAĆ I PATRZEĆ W OCZY?

Gość laluna222
Dzięki za pomoc, ale uratuje swoje małżeśtwo sama, miłóśc przezwycuięży wszystko

Gość ja pierdzielę
TYLE ŻE ON JEST MNIEJ POPIERDOLONY BO SIĘ PRZYZNAŁ, A ONA UKRYWA I ROBI Z SIEBIE WIERNĄ KOCHANĄ ŻONKĘ. A TO ŻE MU WYBACZYŁA TO JEJ SPRAWA.

Gość ja pierdzielę
MIŁOŚĆ MOŻE TAK:-) ALE WIDZĘ ŻE TWOJE CIPSKO JEST SŁABE I GNIJE BEZ KUTASÓW.

Gość laluna222
Moje Małżeśtwo to prawdziwa miłość, nigdy więcej go nie zdradzę, KOCHAM GO, Dziękuję za odpowiedzi tych którzy we mnie wierzą !!!

Gość ja pierdzielę
JEŚLI TERAZ KŁAMIESZ TO WIEDZ ŻE DOSTANIESZ WRZODÓW NA CIPIE BO RZUCĘ NA CIEBIE UROK!

Gość laluna222
Zaufaj mi, nie dostanę żadnych wrzodów, popełniałm błą i zrozumiałam go

Gość Po slubie...
Wlasciwie problem zdrady dotyka wiekszosci par?

Gość ja pierdzielę
RZUCIŁAM UROK I PAMIĘTAJ OBCY KUTAS W TWOJEJ CIPIE A JUŻ NIGDY NAWET KOCHANY MĄŻ CIĘ TAM NIE MACNIE BO BĘDZIE SIĘ BRZYDZIŁ! PAMIĘTAJ! ALBO SPRÓBUJ I SIĘ PRZEKONAJ:-)

Gość ja pierdzielę
WIĘC NIC NIE MÓW I NIE RÓB TAK WIĘCEJ. SPOKÓJ TWEMU SUMIENIU. ALE UROK WISI NAD TOBĄ PAMIĘTAJ!

Gość laluna222
Nigdy więcej, przysięgam, choć nie wierzę, w twe uroki o wrzodach na pochwie^^

Gość ja pierdzielę
MOŻESZ NIE WIERZYĆ, ALE MĄŻ MOJEJ PRZYJACIÓŁKI DOSTAŁ TAKIEJ OPRYSZCZKI ŻE JUŻ 1,5 ROKU JĄ LECZY I KOŃCA NIE WIDAĆ:-)

Gość laluna222
Dbam i higienę intymną, więc nie muszę się obawiać ;)